kuchyně a jídelna s balkonem

"Služební" byt Manori v těsném sousedství Amona

Moderátoři: Postrach, Manori

Re: jídelna s balkonem

Příspěvekod Postrach » 18 pro 2013 11:54

Sušenky...*kroutí hlavou nespokojeně, že to teda je výýživa* půjdeš dělat za trest Beccy nosiče. Jen ho nenech vybírat, donesl by bůhvíco.*koukne na ni*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 18 pro 2013 20:06

+pobaveně se šklebí, když se snaží schovat za její s bídou metršedesát a opře se o něj, aby ho teda zachránila:D.+ Kulatý sušenky. Ok, píšu si. +přikývne vážně a snaží se nerozesmát.+ Fajn, nakoupit snad ještě zvládnu. I když nepopírám, že to možná bude docela zajímavý. +zamrká na ně vesele+ No vařit teda neumím, tak nějak jsem to nikdy nepotřebovala. +pokrčí omluvně rameny, jakože v tomhle nemůže sloužit:D+ Ale umřít hlady ji určitě nenecháme, toho bych se nebála. +uculí se a dopije svou snídani+ Tak připravený, pane nosiči? +otočí se k Tobiášovi a přivře nebezpečně oči. Úsměv se jí ale potlačit nepovede, tak to kýžený efekt asi moc nemá+
There's hell in your eyes
So let your demons dance with mine
We'll kill each other some day
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Tobiáš » 19 pro 2013 12:30

*spokojeně si vydechne* no to si pěkně piš...*přikývne důležitě* nosič....no dobře, jak si paní přeje...*zablýskne zuby a jde si pro bundu, za chvíli je zpátky* Doufám, že je obchod někde, kde to najdem. *nechají si popsat od Man, kde a jak a co* A na mě s vařením nekoukejte, já tak umím otevřít konzervu a koupit smetánky s rohlíkama. Tím mé kuchařské umění končí. *poznamená*
Nerad vám beru iluze, ale upíři? Upíři prostě nejsou.
Tobiáš
Upír

Příspěvekod Manori » 19 pro 2013 12:31

Ach jo...co vás v tom Klubu učí...*vrtí hlavou* tak já něco pak nachystám, akorát nevím, jaké to bude, byla jsem zvyklá ochutnávat...vemte co nejvíc věcí, co půjde udělat rovnou.*směje se* nebo nám fakt umře hlady...nebo, možná...*zamyslí se* Posádka ted není na moři, že?*koukne na Postrach* Mohla bych skočit pro kuchaře...*napadne jí vítězoslavně*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Postrach » 19 pro 2013 12:32

Hm...to je ono. Žádné smrtící zbraně ani nic jiného na nás neplatí, ale poslat někoho nakoupit a uvařit, to je konec.*vrtí hlavou* no to bude spolek, ITačka, kuchař a smrtící vynález...to je jak začátek anekdoty.
Postrach
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 20 pro 2013 13:52

(omluvuju se, že jsem včera neodepsala, ale celý den mě zas bolela hlava, tak jsem nebyla schopná kloudný myšlenky :ss :dead: )

No, to bysme snad mohli najít...a v dnešní době přehlídnout obchoďák. To už s náma bylo vážně na důkladný zamyšlení. +zašklebí se+ Neboj, Man. Hodlám to vzít pěkně z gruntu. Máš tady velkou lednici a další úložný prostory? +zavlní obočím významně+ Nebuď tak negativní, Postrachu. My to zvládnem. +prohlásí sebejistě, ale zní to i trochu strašidelně:D Hodí přes sebe bundu, shrábne klíče od Suburbana (který tam asi nechal doručit nějaký neviditelný doručovatel spolu s ostatníma :D :lol: ) a vyjde z bytu nejspíš k nějakým blízkým hlídaným garážím (:D)+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Tobiáš » 21 pro 2013 13:06

(v poho, taky jsem zpomalená lemra:D s takovou tu budou ještě na Nový rok:D)

To je fakt, obchodáků je snad všude dost...*následuje ji ven a do garáží* to si docela pohli...*zálibně spočine na hladké kapotě* fakt dobrý kup, kdybychom museli nakupovat v nějakém dvoudvéřovém sporťáku...to bychom toho moc nedonesli.*uculí se*
Nerad vám beru iluze, ale upíři? Upíři prostě nejsou.
Tobiáš
Upír

Příspěvekod Postrach » 21 pro 2013 13:09

Překvapte mě. *zavolá za nimi a pak vytočí Klub, aby Ulrišce oznámil, že pojede na výlet, musí ji trochu brzdit, jak se na druhé straně spustí vodopád slov* zpomal, prostě pošli seznam, my to seženeme. Leť nalehko, at to nevypadá podezřele. Kdyby ses táhla s nějakou špičkovou technikou....nechceme vzbudit žádnou pozornost.*chvíli se dohadují, co je a co není podezřelé*
Postrach
Upír

Příspěvekod Manori » 21 pro 2013 13:10

Anekdota... ITačku potřebujem a kuchař není jen kuchař, nezapomínej.*odfrkne si a jak Postrach volá do Prahy, zavolá ona Na Nocturnu, aby zjistila stav a případně si zamluvila Eliota*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 21 pro 2013 21:10

(lach, Silvestr v Londýně? to tu taky ještě nebylo :lol: )

Přesně, myslím, že dokonce i my bysme mohli aspoň na jeden narazit, aniž bysme mezitím dvě hodiny bloudili městem. +zasměje se+ No ještě aby se flákali..za to jak je platí. +ušklíbne se a nastoupí+ Hmm, miluju tu vůni nových aut. +přivře spokojeně oči, nastartuje a kupodivu v normálním a velmi usedlém tempu se začne proplétat Londýnem.+ Hele, náš nejlepší kámoš. +aktivuje na palubce GPSku+ Takže nezabloudíme, Postrach bude vážně překvapen. +zamrká pobaveně na Tobiáše a nechá ho najít cestu k nejbližšímu obchoďáku+ Možná pak brnkni Postrachovi, až bude mít od Ulrišky seznam hraček a můžem to vzít při jednom. +koukne na krátce, než se zas zaměří na silnici. Je tam před Vánocema poněkud rušno:D+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na London apartment