Jacobova ložnice

Moderátor: Styx Lupin

Re: Jacobova ložnice

Příspěvekod Styx Lupin » 11 úno 2013 17:49

+opře se Jacobovi o rameno a jak jí tam tak poutavě vypráví o svých cestách po světě a ukolébaná houpáním lodi za chvíli usne jako špalek+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 11 úno 2013 18:30

+když si všimne, jak spí, tak se na ni s úsměvem dívá, s něhou, která se v jeho očích objevila až teď, je klidný, když ji má tak u sebe a nepohnul by se snad celé věky, aby nenarušil její spánek+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Jacob Downly » 13 úno 2013 23:42

Únos! Něco takového jsem ještě nikdy nezažila! To je dobrodružství! +směje se, je z toho nadšená jak malé děcko z hračky:D+ Kdybych ti chtěla utéct, už bych to udělala, když jsi se domlouval s tím mužem +mrkne na něj šibalsky a chytne se ho kolem krku, jak ji nese a potajmu sleduje jeho profil+ Kam ty chodíš na tak krásná jména? +na tu princeznu+

A jsem vážně rád, že jsi neutekla. +rozdělá lahev vína a naleje jim dvě skleničky a jednu jí podá, pak trochu prohledá loď, najde pléd a přehodí ho přes ni, aby jí nebyla zima+ Dobrodružství. +přikývne s úsměvem+ Ta bývají nejlepší ve dvou. Kam poplujeme? +koukne na ovládání a nakonec se mu podaří i vyjet z přístavu+ Na širé moře, kde nebude živé duše, kromě ryb a ptáků. +zamíří tam+ Ta jména? +nakloní se k ní a kouká jí do očí+ V tvých očích, Styx.
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 14 úno 2013 17:04

Neutíkám před dobrodružstvím. Ani před tebou +zachumlá se do plédu a chvíli ho sleduje, jak řídí loď+ Ty to umíš? +zeptá se pro jistotu, protože ona tomu vůbec nerozumí+ Máš docela odvahu... vyplout v noci na širé moře, do neznámých vod. Co když nás to odnese někam daleko a my ztroskotáme? +uculí se, evidentně nemá z toho strach, naopak neskrývá, že se jí Jacobův riskantní plán líbí. Holt dobrodruh+ A co ještě vidíš v mých očích? +pozoruje ho přes hranu skleničky, ze které se pomalu napije+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 14 úno 2013 17:09

(waw, hele co jsem našla! Jacoba na té jeho motorce! :Love :heaven: )

Obrázek

Obrázek
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 14 úno 2013 19:03

+zakotví daleko od hluku a města a sedne si vedle ní+ Je tam GPSka. +prozradí jí se spikleneckým úsměvem, nahne se k ní, podívá se jí do očí a odhrne jí z čela vlasy+ V tvých očích vidím všechno, co jsem kdy chtěl poznat. Září jasněji než všechna světla světa.

(to máš od něj k valentýnovi :D)
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 14 úno 2013 21:11

+rozhlíží se kolem sebe trochu nejistě. Ze tří stran je halí neproniknutelná tma a je slyšet jen šumění moře, šplouchající o bok lodě, pouze v dálce za nimi se téměř ztrácejí světla na pobřeží+ Asi se začnu bát +usměje se trochu nuceně, když si představí, že se nachází na širém moři, daleko od břehu. Zakloní hlavu a zahledí se radši na noční oblohu+ To je nádhera... vidíš, mohli bychom se orientovat podle hvězd, to je nejspolehlivější GPSka +zasměje se a opět se napije+

(tak by jí ty fotky mohl jako věnovat :pii )
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 14 úno 2013 21:30

+neboj se+ Usměje se na ni a pohladí ji po tváři+ Já tě zachráním. Jsem únosce i zachránce. +zasměje se a jednou rukou ji obejme kolem ramen+ Budu tě držet, aby ses nebála. +mrkne na ni a v očích mu zasvítí jiskřičky šibalství+ Znáš hvězdy? +zeptá se a podívá se na oblohu+ Mléčná dráha... Velký vůz. +ukazuje a snaží si vzpomenout, co je tam dál+ Ale jsou nádherné.
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 15 úno 2013 00:21

Únosce, který svoji oběť zachrání? To zní jako z nějakého filmu... abych si nakonec nevypěstovala ke svému vězniteli stockholmský syndrom... +zasměje se, že všechno je možné+ A budeš za mně požadovat taky nějaké výkupné? +uculí se pobaveně a pak se opět podívá na oblohu+ V mapě hvězdné oblohy se trochu vyznám. Občas se totiž musím spoléhat jen na hvězdy, když jsem někde v terénu. Ano... to je souhvězdí Velké medvědice, neboli Velký vůz. A kousek dál Malý medvěd, nebo Malý vůz. Podle těchto souhvězdí poznáš severní oblohu. Ale to všechno asi nejspíš víš +pousměje se+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 16 úno 2013 14:02

+zasměje se+ Myslím, že stockholmský syndrom si nevypěstuješ, tak dlouho tě tu držet nebudu a ani proti tvé vůli ne, Styx. +usměje se na ni+ Ale výkupné chtít budu. +usměje se na ni šibalsky+ A přímo od tebe. Tady mi utéct nemůžeš, takže si s tebou můžu dělat, co chci. +myslí to samozřejmě v žertu a koutky úst mu cukají+ Moje bezbranná oběť. +řekne jí s úsměvem, a pak se podívá na oblohu, kde mu ukazuje souhvězdí+ A jak se nazývá tamto? +ukáže na jedno ze souhvězdí+ Je pravda, že už jsem vyděl hvězdy z mnoha míst světa a vždycky mi přišli vzdálené a chladné. Ty nejsi chladná Styx. +podívá se na ni, výjimečně bez úsměvu, protože to myslí vážně+ Ani vzdálená. +pohladí ji po tváři+
Jacob Downly
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Styx