Ještě jsem si asi nezvykl. +zasměje se+ a asi jsem se ani nevzpamatoval. +pousměje se+ Ale ty sis vedla úžasně. +vtiskne jí pusu+ Nikdy jsem nebyl tak šťastný jako teď. +přikývne, a je mu to vidět na očích+ Jsou to perfektní jména. +pousměje se+ Myslím, že je i poznám od sebe, aniž bych musel otvírat plenky. +uculí se+
Děkuju... za to, jak jsi mě podporoval +opětuje mu pusu+ Na koho se podobají? +zkoumá tvářičky dětí+ Holčička má jméno po mé mamince a tvé babičce a chlapeček po mém otci a po tobě +usměje se na něj a pak se rozesměje na ty plenky a vůbec, jak to všechno z ní opadne+ No, myslím, že i když jsou to dvojčata, určitě je od sebe rozeznáme, aniž by musely mít na krku cedulky +uculí se a chytne Remuse za ruku, zavře oči a jak je unavená, tiše usne, dokud ji děti nechají spát+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam. Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu. (krédo templářského řádu)
Zatím asi ještě na nikoho. +uculí se+ Ale přijde mi, že má tvoje oči... +pošimrá holčičku na nose, aby ho nakrčila+ Přinejhorším jim dáme odlišné svetry. +zasměje se, a tiše tam s nimi sedí, jak všichni tři spí, obě děti uloží zpátky do postýlek, aby mohla Styx po tom výkonu v klidu spát, a konečně vytáhne telefon, a zavolá Vanesse a rozešle smsky s oznámením narození, a převezme za ně poštu +
Naposledy upravil Remus dne 02 zář 2017 21:19, celkově upraveno 1