Inu mimo jiné ho máme ve sklepě, dámy, takžes pod ním spala, Styx Sem se právě těšila jak se tu budou malovat granáty a ruky... A neměla to být arabština, ale jakože nápis, i když to tak vypadá.
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Jako fakt? Já vím snad jenom o tom malém ručním, jak jsem se ptala, jestli nevybuchne, když mi spadne do postele. Tak kdybych tušila, že ten obrázek je ruční granát, tak bych tam napsala: pohozená ruka v rukavici, urvaná ručním granátem.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam. Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu. (krédo templářského řádu)
hehe, to byla zrada, takovouhle věc...ono tenhle tvar, to nakreslené svádí k tomu myslet si, že je to zvon na ucpaný odpad...i když tohle by asi taky vyřešilo problém s trubkama A pdf na portále.
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum. Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků. - Francisco de Goya y Lucientes-
A já měla takovou radost jak se mi povedl! A koukala sem na fotky ze srazu, žes ho - Styx - měla fakt doslova nad hlavou... Tak Man, až budeš chtít doma čistit trubky, tak si houkni
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.