Oká. Cha, vidíš? Výhody podzemí. Já stanuju v podkroví a on ten sklep asi bude lepší...bud je tu kosa, nebo je tu vedro na zdechnutí...ve sklepě je zima stabilně. Akorát u nás bych si fakt srazila hlavu.
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum. Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků. - Francisco de Goya y Lucientes-
moc né, jen ty libový typy...a noc strávená s Postrachem nebo J-C...to za trochu chudokrevnosti stojí, ne? )
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum. Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků. - Francisco de Goya y Lucientes-
(noc s Postrachem a JC? Tak to tu transfuzi mileráda podstoupím. A pokud bych byla druhý den trochu pobledlá, tak do mně lijte červené víno, prý je na to dobré. )
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam. Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu. (krédo templářského řádu)
(jo víno...a nejlíp francouzské, s malfoyových vinic, ne? To z tebe pak J-C už nesundáme...ani kroucením, ani olejováním, jak se přicucne:D)
man, že přivezeš i mýho oblíbence? jinak kdyby měl můj vlak zpoždění (což se občas stává), tak nepanikařte.. přijedu k bneuš za hodinku, ale do těch 12ti zkuste počkat
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí... - Solomon Short -
teda děvčata, ani nevíte, jak vám to závidím já vás budu holt jistit ze třebový od kasy tenhle týden je fakt vražednej, mám pocit, že v tom tescu už i bydlím
I become one with my demon My dark side keeps me alive Become one with my demon Let the beast outside of my mind There are two sides to everyone I have become one With my demon When I’m bleeding The pain lets me know Just how much I need it
Beccy: no to nezávidím, fakt že ne, takovýhle šichty...
ono stejně, my máme taky nějakou výluku, tak uvidíme, jak to zvládnem ty vlaky pokrotit:D