Srazy

Napište, co máte zrovna na jazyku

Re: Srazy

Příspěvekod Neferet » 13 čer 2014 19:57

Tak mě se nejvíc líbí ty poslední dva srpnový víkendy, když si nahlásím včas nějaký ten den volna, tak bych mohla bez větších problémů, jelikož srpen je nejklidnější měsíc. V červenci netuším jak to bude, ale ten poslední termín červencovej bych kdyžtak taky mohla nějak spáchat, ukecat volno a dorazit už v pátek. Ale kdybych měla zvolit jeden termín tak volím 16-17.8. :D. A co se týče délky pobytu, tak s ohledem k tomu že nikam na dovču nejedu, potřebuju stejně vybrat dovolenou, takže klidně tak i tak :) Hlavně když to budu vědět co nejdřív abych v práci řvala :D
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Cairo » 13 čer 2014 20:22

Já hlasuju pro srpen, zrovna v tom týdnu mezi červencovými víkendy se chystáme s rodinkou pod stan, jeden víkend tam a druhý zpátky :-D srpen mám celej volnej :-)
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Manori » 14 čer 2014 18:09

No mě se taky zatím líbí nejvíc ten 16-17.8. 8-)
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod yohannka » 14 čer 2014 20:28

já můžu kdykoliv.. asi dojedu v pátek odpo po práci a v pondělí bych pak frčela ráno do práce nebo tak nějak.
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 14 čer 2014 23:23

No já takhle moc dopředu vůbec nevím, ještě nemám směny ani na červenec. Má dost času, megera.. :? Jinak v srpnu mám mít asi tři dny dovolenou na konci srpna, ale až ten 30-31 a to jedu s kámoškou na přehlídku Kinských koní. Technicky vzato by mi s mým úvazkem mohl vyjít ještě jeden volný víkend, ale to se dozvím až tak v polovině července :?
There's hell in your eyes
So let your demons dance with mine
We'll kill each other some day
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 14 čer 2014 23:45

Takže bysme preventivně navrhly 16.-17.8.? :witch:

A jak byste s těma dovolenýma?
Styx psala, že by snad už něco mohlo být, co ty Man? yohannka i kdyby dovču neměla, tak v pátek dojede v klidu odpoledne, Nef by si mohla vzít... Čímž bych ráda, abyste se domluvily v podstatě samy od kdy do kdy :D Příjezd počítám v pátek by snad zvládli všichni, i kdyby to mělo být na večer, či? - Nebo spíš takhle - mně je to jedno, kdy dojedete-odjedete ;) , ale domluvte se, ať si jedna nebere dovolenou a pak jí zbytek nezdrhne komplet v neděli. Ačkoliv ani to by nebyl problém, já tu počítám zůstanu :D
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 14 čer 2014 23:47

A načrtnu lehce seznam, ať se orientujeme:

- Styx
- Manori
- yohannka
- Neferet
- Cairo

Neví
- Becca

Koho bych zapomněla - i průběžně, tak křičte :death:
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 15 čer 2014 11:28

Super tohle datum se mi moc líbí, páč je to akorát na ty dva týdny co jsem původně měla domluvenou dovolenou která se stejně nekoná :D Sem myslela, že bych si vzala čtyři dny volna, ve čtvrtech bych přespala u Cairo a v pátek bychom dorazili společně, a kdyby to vyšlo že bychom v pondělí klidně v klidu mohli zpátky a já bych na úterý zase přespala, takže jak si řeknete tak si vezmu dovolenou. Stejně si jí musim vybrat, a když ne teď, tak o Vánocích to nepůjde, a navíc by v tenhle termín neměl být větší problém :)
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 15 čer 2014 11:53

Termín mi vyhovuje, až to bude tutovka, tak si to v práci zařídím s předstihem, aby nebyl problém (jsem v obchodě sama, takže šéf bude muset sehnat za mně náhradu). A já tedy zůstanu jenom tři dny, t.j. v neděli musím zpátky.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Manori » 15 čer 2014 18:38

No já mrknu, jak to vychází s ostatníma v práci...ale hádám by nebyl problém, v pátek bych dorazila nějak přes poledne, když mi vyjde volno...a bud v ne nebo po bych se odsunula...já jako volno mám, i náhradní ještě, jen aby měl kdo sloužit.
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na Zpovědnice