Srazy

Napište, co máte zrovna na jazyku

Re: Srazy

Příspěvekod Beatrix » 09 lis 2014 19:12

A já bych se rovnou zeptala, jestli bude zájem teda i o ten předvánoční sraz? S tím, že za mě buď Brno, nebo Ostrava - mrknout i po trhách, vybraných obchodech a tak inklusive :Gl*
Jako termín asi připadá do úvahy 6.12. - Mikuláš? To už snad trhy počítám sou a později budou mít všichni už tuplem plno práce...
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 10 lis 2014 11:07

Ja jeste nevim. Popravde, ja v predvanocnim case chodim po obchodech zasadne sama. Mam klid na prohlizeni, vybirani, nakupovani, nemusim spechat, na nikoho cekat, ani nikdo na mne a nemusim se starat, ze se v tom davu jeden druhemu ztratime. :D
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 10 lis 2014 12:25

Tak já tím zase nemyslím celodenní nákupy, to je jasný, že by bylo ve více lidech komplikovaný. Pokud by to bylo mimo brno, tak bych chtěla mrknout do starbucks na hrnky (je možný, že by byly tak drahý, že si ani nekoupím..) že by klidně stačilo, kdyby semnou vyrazil někdo místaznalej, zbytek může být v hospodě.
Jinak by se třeba jen zašlo na trhy na medovinu - to se v Brně asi nikdo moc nemá šanci ztratit, Praha byla podstatně horší...a když, tak se to taky dá udělat za hodinu sraz tam a tam a může se každej ztrácet jak chce... Záleží na tom, jestli samozřejmě vůbec chcete, nebo ne. Když ne, tak nix. ;)
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » 10 lis 2014 19:06

Beuš: To nemůžu..naši přijedou do Prahy na trhy..mami tohle plánuje od září..takže bych mohla max ten další týden..do ovy se vracím až na svátky 19..
A hlavně, spíš se jedná o to, abysme se podívaly a nemusíme dělat mega nákupy..v Brně to bylo ok a v Ově se taky nikdo neztratí..nemá kde, bo trhy budou max na náměstí a tím se končí..kousek je Karolina a tam je Starbucks..Beuš, jaké myslíš hrnky? Jako termo nebo klasické? Termo se pohybují od 250 - 500 a snad i výš a klasický nějaký větší hrnek kolem 300, myslím..teď budu v ově, tak se ti můžem s Man kouknout..
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 11 lis 2014 12:18

Jasný, no tu další sobotu 13. zase nemůžu já, leda neděli. Takže jestli je zájem, tak se zkuste nějak dohodnout na termínu.
Asi podle ceny! Jj, ty železný sou dost dražší a taky čekám, jestli se vytasijou s nějakou vánoční edicí - myslím, že ještě není? Aspoň na fb jsem nenašla... Termo mám docela dost, ale chtěla bych nějakej s logem, ten ještě nemám...nevim no. Ale jako to říkám jen tak do luftu, to není nějaký urgentní. :D
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 12 lis 2014 21:45

Jak tak koukám, tak asi nic, co? Tak kdyby se někdo vydával do Brna, tak jsem k dispozici :happy* A jinam teda snad jindy...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » 12 lis 2014 21:50

já tak daleko zatím nevidím, když tak bych se na Brno ozvala:) a do Starbucks kouknem, stejně čekám, že tam zaparkujem s Meg na kafe :P
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » 12 lis 2014 22:09

Tak nenápadně kouknite na ceny těch porcelánových, a kdyby šly třeba i vyfotit...já je totiž nikde pořádně nemůžu najít a třeba v té vídni měli jen pár hrnků už. :?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 13 lis 2014 17:45

Já to bohužel v prosinci nevidím dobře. Jeden víkend jdeme na Hobita a ty další dva se zřejmě budou slavit páč má mamka svátek a babička narozky, takže netuším jak moc budu schopná to ošéfovat a dát dohromady :(
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 28 led 2015 19:36

Že se tak ptám - o sraz v Brně by zájem nebyl?
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Zpovědnice