Ahoj holky, tak ako to bude s tym zrazom. Zvoleny datum sa blizi a ja zatial neviem kde a ci vobec. Dajte co najskor vediet, ak by to padlo, pojdem na vikend domov.
Ahojky, já co mam poslední info od Styx ze včera, tak sraz bude. Tuším že by mohl být sraz ve 12:00 na andělu, ale tím si nejsem stoprocentně jistá. Tuším, že to Styx dneska ještě upřesní
Sraz bude, podrobne instrukce jsem vsem zucastnenym rozesilala v mailu, takze Mem, mrkni do posty. Tak jeste tady, v pul 12 u metra Andel na obvyklem miste anebo ve 12 u Tucnaku jako posledne.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam. Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu. (krédo templářského řádu)
Holky, vůbec nevím, jestli v neděli příjedu. Zítra musím ráno se psem k vetovi, dneska začal kníkat, když si lehá a v vstává Takže nevím, kolik tam budu případně platit a taky ( Ještě dám vědět co a jak...
I become one with my demon My dark side keeps me alive Become one with my demon Let the beast outside of my mind There are two sides to everyone I have become one With my demon When I’m bleeding The pain lets me know Just how much I need it
Tak je to dobrý, pes už opět zlobí v rámci norem, tak to snad nic vážnýho nebylo
I become one with my demon My dark side keeps me alive Become one with my demon Let the beast outside of my mind There are two sides to everyone I have become one With my demon When I’m bleeding The pain lets me know Just how much I need it
Já bych se moc ráda srazila, ale do Brna se jen tak nedostanu Ale kdyby šlo o Prahu, tak nemám nejmenšího problému, tedy pokud by to bylo v sobotu, v neděli bych se těžko dostávala dom
Já mám v říjnu volný víkend 26.-27.10. ale přijela bych asi podle počasí, protože kdyby bylo hezky, asi využiju volno a jela na poslední letošíní dostihy. Ale když vidím to počasí teď, řekla bych, že za měsíc bude sněžit Co se místa týče, dojdu kamkoliv