od Victoria » 28 dub 2013 22:08
+vezme si od něj cigaretu a pořád se tak připitoměle usmívá+ To jsem ráda, že jsi. +pohladí ho po ruce, načež jí poněkud spadne čelist+ Ty bys... vážně? +vykulí na něj oči+ Jako bílý šaty a prstýnky a společný příjmení? +ujistí se, že myslí oba na to samý, a kecne si k němu na zem, jednak proto, že ji poněkud znervózňuje, když před ní klečí, a druhak proto, že má najednou zrádně měkký kolena+ Ty bys mě fakt chtěl? I když jsem občas hysterická, a někdy kleju jak námořník, v noci ti kradu peřinu a taky děsně žárlím, a panebože, ani nemám kalhotky. +zakryje si obličej rukama+ A když jsem nervózní tak strašně plácám, ale miluju tě, fakt tě strašně moc miluju. +konečně se donutí přestat mlít pantem a koukne na něj a oči jí jenom svítej, a na tváři má obrovskej úsměv+ Jasně že si tě chci vzít a bejt s tebou napořád. To je přece rozhodnutý už dávno. +pohladí ho po tváři, a natáhne se, aby ho políbila se vší láskou, co k němu cítí+ A jestli si ze mě děláš srandu, tak tě fakticky zabiju. +zašeptá mu do rtů a tu zavřenou krabičku pořád tiskne v dlani+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.