Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Byron » 28 dub 2013 15:54

+pomůže jí stáhnout mu kalhoty, protože jeho vzrušení roste s každým jejím dotekem. Zasténá, když už má konečně dole kahoty i trenky a její ruka mu dělá neskutečně dobře, několika pohyby se vysvobodí ze zbytků oblečení a chytne ji za pas. Otočí se s ní, takže se o pilíř opírá zase ona a přiměje ji roztáhnout nohy, polaská poštěváček a když dvěma prsty vjede do její kundičky a zjistí, že je už krásně vlhká, tak se musí usmát. Chytne ji za zadek, zvedne a pomalu si ji na sebe posadí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 dub 2013 16:00

+na chviličku ho teda pustí, aby se mohl svlíknout úplně, a dívá se na něj pohledem poněkud zamlženým touhou, dokáže už myslet jen na to, jak moc ho chce v sobě, taky se na něj usměje, omotá mu nohy kolem pasu, a dlaní sklouzne mezi jejich těla, aby ho do sebe nasměrovala, a když do ní konečně vklouzne, opře se hlavou dozadu o pilíř a dlouze zasténá+ Ano... +vydechne, jednou rukou se ho pevně drží kolem ramen, a druhou mu klouže po zádech, občas po kůži přejede nehty, a naléhavě ho líbá, proplétá svůj jazyk s tím jeho a tiše mu sténá do úst+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 dub 2013 16:15

+Pohladí ji po krku, prsty přejede klíční kost, když má hlavu zakloněnou a ještě přejede přes prsa. Nadzvedává ji tam na sobě, vzrušení mu dodává novou sílu a ve spáncích mu buší krev. Oplácí jí polibky, hraje si s jejími rty, dlouze sténá a je mu jasné, že tohle už moc dlouho nevydrží, protože vzrušení z ní je stále silnější+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 dub 2013 16:21

+všechno to vzrušení z celýho dne se v ní znova sbírá a koncentruje se do podbříšku, s každým přírazem jí tělem projede záchvěv rozkoše, vzrušeně ho líbá a občas ho kousne do spodního rtu, a vnímá jenom jeho a svoje vzrušení, sklouzne mu rty na krk a olízne jeho místečko, a je jí jasný, že už to nebude trvat moc dlouho, zasténá mu do kůže a během chvilky se kolem něj křečovitě sevře v orgasmu, pevně se ho chytí a v křeči ho trochu kousne do ramene, dlouze zasténá a pevně se k němu přitiskne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 dub 2013 16:30

+mysl mu zastře neskutečná touha a ještě několikrát přirazí. Stiskne čelisti a snaží se to vydržet, ale nemá nejmenší šanci. Propadne orgasmu a několikrát ještě silně přirazí, vykřikne a pak už to prostě nedá a pomalu se s ní sveze na zem, obejme ji a prudce oddechuje do ramene+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 dub 2013 16:37

+jeho pokračující přírazy ještě prodlužují její už tak dost silný vyvrcholení, které jí zamlží myšlenky natolik, že si ani nevšimne že, sjíždí k zemi, obličej má zabořený mezi jeho krk a rameno a pokouší se zklidnit svůj dech, prsty mu pomalu přejíždí po zádech, na rtech poněkud nablblej úsměv, jen se k němu tiskne, vdechuje jeho vůni a užívá si jeho blízkost+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 dub 2013 21:30

+na zemi ji pohladí po bocích a obejme ji a hladí po zádech, jsou spolu tak nějak propletení a je mu krásně. Bradu má opřenou o její rameno+ Kočko... +vydechne s úsměvem+ Tohle bylo taky fantastický. +zvedne hlavu a podívá se na ni, usmívá se a v očích má světlo+ Jsi šťastná? +zeptá se jí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 dub 2013 21:44

+sedí tam k němu přitulení, hřeje se o jeho kůži a jemně ho hladí po pažích a ramenou, a je jí vážně hezky, jen takhle bejt u něj+ Bylo to jak sis to představoval? +usměje se na něj a kouká na něj tak něžně, a nějak ten krásnej pocit nemůže vůbec pobrat+ Jo. +přikývne s úsměvem+ Ty mě děláš šťastnou. +chytne jeho obličej do dlaní jemně ho políbí+ Buď takhle ještě chvilku, prosím. +chytne se ho za ruku a stulí se mu na hrudi+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 dub 2013 21:51

Já to dělám rád, ani bys nevěřila jak. +usměje se a přitulí si ji k sobě, hladí ji po kůži a promýšlí to+ já jsem náhodou taky šťastnej. +zazubí se a vytáhne dvě cigarety a jednu zapálí sobě a druhou jí+ No a tak mě napadlo, že by jsme spolu mohli bejt napořád. +koukne na ni tázavě+ Počkej. +vzpomene si pak, pustí ji, prohrabe sako a schová krabičku v dlani, klekne si před ni na jedno koleno+ Ehm, Victorie Winter, prokázala bys mi tu čest a stala se mojí ženou? +zeptá se jí obřadně a podá jí krabičku+

Spoiler: show
Obrázek
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 dub 2013 22:08

+vezme si od něj cigaretu a pořád se tak připitoměle usmívá+ To jsem ráda, že jsi. +pohladí ho po ruce, načež jí poněkud spadne čelist+ Ty bys... vážně? +vykulí na něj oči+ Jako bílý šaty a prstýnky a společný příjmení? +ujistí se, že myslí oba na to samý, a kecne si k němu na zem, jednak proto, že ji poněkud znervózňuje, když před ní klečí, a druhak proto, že má najednou zrádně měkký kolena+ Ty bys mě fakt chtěl? I když jsem občas hysterická, a někdy kleju jak námořník, v noci ti kradu peřinu a taky děsně žárlím, a panebože, ani nemám kalhotky. +zakryje si obličej rukama+ A když jsem nervózní tak strašně plácám, ale miluju tě, fakt tě strašně moc miluju. +konečně se donutí přestat mlít pantem a koukne na něj a oči jí jenom svítej, a na tváři má obrovskej úsměv+ Jasně že si tě chci vzít a bejt s tebou napořád. To je přece rozhodnutý už dávno. +pohladí ho po tváři, a natáhne se, aby ho políbila se vší láskou, co k němu cítí+ A jestli si ze mě děláš srandu, tak tě fakticky zabiju. +zašeptá mu do rtů a tu zavřenou krabičku pořád tiskne v dlani+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner