od Jasmine Clarvik » 29 dub 2013 01:21
No jistě, jen to svěď na svojí nebohou dceru, která se nemůže bránit. Ty ses ke mě určitě nechtěl vrátit. Že já chrápu? +vykulí na něj očka a v očích jí jiskří tak, že je naprosto jasné, že si dělá srandu, jak má takovou skvělou náladu hnedka takhle po ránu+ Já bych ráda spoustu věcí. Třeba bych teď ráda byla nahoře. +v očích jí zablískne, ale z místa se nehne, tak nějak předpokládá, že on narozdíl od ní potřebuje nějaký ten odpočinek+ Ale upřímně, vážně... líbí se mi to... oboje. Jak to... něžné a pomalé... tak i tohle... tvrdší a divočejší... +trošku se zasekává v řeči, jak hledá správná slova a i když se s ním už několikrát milovala, stále jí mluvení o sexu vhání ruměnec do očí a nutí takovým cudnějším způsobem klopit oči+ Dobře. +usměje se na něj a prohrábne mu vlasy+ Tebe to mrzí viď? Že napsala Jefeesovi a tobě ne. +broukne tiše, když se na něj zkoumavě zahledí a povšimne si ublíženosti v jeho pohledu+ Ale víš co si myslím? Že ten pohled byl určený hlavně tobě. Jestli byla naštvaná, když odjížděla a pořád na tebe naštvaná je... jak jinak ti dát vědět, že je v pořádku a zdravá a zároveň si zachovat svoji uraženost. +usměje se na něj, odhalujíc vlastní názor na možnou rafinovanost jeho sestry, i když v podstatě toho o ní moc neví+ Já třeba nemám nic naplánované... myslím dlouhodobě. Miň to pak bolí, když něco nevyjde. +zlehka pokrčí rameny+ Jasně, že vím co bychom mohli dělat zítra nebo pozítří, ale dál jak k návratu tvojí sestry moje nápady nesahají. +hlesne a uhne pohledem, aby nebylo vidět, že z tý chvíle má strach. ta nejistota, nevědomost z toho co bude potom, je pro ní více jak nepříjemná, takovým zvláštním bolestivým způsobem v oblasti srdce, kterým se nechce zaobírat, zejména, když mu nerozumí+ Navíc plány nejsou vždycky spolehlivý, většinou je ostatní nějakým způsobem naruší. To by člověk nedělal nic jiného, než že by jen plánoval, plánoval a plánoval. A ty nemůžeš vědět jestli tvá sestra přeci jen nemá něco naplánované, jen o tom prostě nedává vědět. +pokračuje opět veselejším tónem+ Ovšem souhlasím, že když je na tobě závislý život takové malé opičky, že bez nějakých plánů se to neobejde. +usměje se na něj rozverně+