Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Byron » 29 dub 2013 00:37

+oplácí její doteky i polibky, cítí, jak vzrušení naplňuje jeho klín a snaží se dýchat klidně, když zachytí její pohled, tak se na ni taky usměje, ale zachvíli mu úsměv smaže z tváře další vlna vzrušení. Opustí její klín a rukou vyjede po břiše nahoru a sevře v ruce její ňadro. I když nechce, tak sem tam pánví vyrazí proti ní, protože to napětí je prostě příliš velké a příliš krásné aby jen klidně ležel+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 dub 2013 00:50

+vzrušení v ní stoupá pomalu, ale zato pěkně silně, takže za chvilku přestane vnímat okolí, a její boky znatelně zrychlí, pohladí ho po ruce, když už jí má tak pěkně na prsu, přivře oči a sténá čím dál hlasitěji, sáhne za sebe, pohladí ho po stehně a promne v dlani šourek, a pak se opře rukama o jeho stehna, zakloní se, a nabodává se na něj rychleji a prudčeji, a cítí, jak se jí všechna slast koncentruje v podbříšku, tak se k němu skloní a přejede mu rty po čelisti+ Udělej se se mnou. +zašeptá mu prosebně do ucha, sjede mu po krku a ne zrovna jemně ho kousne do jeho místečka, narovná se a začne proti němu zase přirážet, rychle a tvrdě na něj dosedá, ještě mu sklouzne nehty po hrudi a pak už ho v sobě sevře a prohne se v pořádným orgasmu+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 dub 2013 00:57

Uh... +vyrazí ze sebe v odpověď na její žádost ale nějak se mu podaří přikývnout. Pohled na ni, jak se na něm ukájí, je vzrušující už sám o sobě, ale když ho kousně, tak ze sebe vyrazí nadržený výkřik, vzepne se proti ní a už to není k udržení. Chytne ji za boky a s neartikulovaným hlasitým zasténáním se do ní udělá. Ještě několikrát přirazí, aby vypumpoval všechno a pak zůstane poněkud bezvládně ležet na zemi+ Miluju tě. +vydechne namáhavě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 dub 2013 01:03

+tak trochu se na něj zhroutí a nechá v sobě doznít zbytky vyvrcholení, než se posbírá natolik, aby mu dala pusu na hrudník a sklouzla vedle něj na zem, přitulí se k němu a spokojeně se usměje+ Miluju tě. +odpoví mu na to, pomalu ho hladí po hrudi a občas sklouzne očima k tomu svýmu prstenu, a nějak se nemůže přestat culit, sem tam jí sice hlavou proběhne, o čem všem by se spolu měli pobavit, ale teď jí stačí jenom ležet u něj a je jí tak moc hezky+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 dub 2013 10:58

+jednou rukou ji obejme a přitáhne k sobě a dá jí pusu. Když se trochu vydýchá, tak vezme její ruku - tu s prstenem - a prohlíží si ho společně+ Je krásnej, co? Doufám, že s ním půjdou házet prasátka, tak jsem to tomu zlatníkovi říkal, tak to snad nepopletl. +uculí se na ni a pořádně ji políbí+ Kde chceš mít svatbu? +zeptá se a usměje se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 dub 2013 12:34

Je krásnej. +usměje se souhlasně a pohladí ho palcem po ruce+ Děkuju. +natáhne se pro pusu+ Zkusím to hnedka ráno, neboj se. +zazubí se+ Poslouchej... jsi si tím fakt jistej? +koukne na něj a na rtech jí pořád hraje širokej úsměv+ Víš, pro mě je manželství závazek, velkej. A... hodlám se v životě vdávat jenom jednou, a myslet to vážně. +chytne ho za tu ruku+ Nechci bejt jako moji rodiče, nebo Chris, a za pár let se rozvádět, protože jsme si to nerozmysleli. +přetočí se na břicho, aby na něj líp viděla+ Jestli se fakt vezmeme... pro mě to znamená, že spolu chceme bejt napořád, bejt jeden pro druhýho rodina, mít spolu rodinu, za šedesát let si pořád navzájem zapalovat cigarety. Že už nikdy nebudeme spát s nikým jiným. +uculí se+ že se za tři roky nesebereš a neodejdeš. +hraje si s jeho prstama+ A... já tohle chci. S tebou. +pohladí ho po hrudní kosti a usmívá se+ A chci, aby sis mě vzal pro tohle, ne proto, že si myslíš, že to potřebuju ke štěstí. Já s tebou můžu bejt úplně klidně šťastná jakkoliv. +položí si mu hlavu na prsa a už má skoro křeč, jak se furt culí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 dub 2013 14:24

+poslouchá ten její výčet a usmívá se+ Vici, chci si tě vzít, abych tě na zbytek života mohl mít jenom pro sebe. +řekne jí vážně a pohladí ji po tváři+ Chci se o tebe starat, chci ti připalovat cigára a ráno ti nosit snídani do postele. Nebo si ji tam nechat nosit, když se nám nebude chtít vylízat ven. +najednou se na ni koukne tak docela vážně a poněkud zamilovaně+ Jsi láska mího života. Moje Vici. Znám všechny tvoje obavy a radosti. Když tě držím v náručí, jsem šťastnej. Ať už jsi veselá nebo smutná. Když budeš plakat, slíbám všechny tvoje slzy. Když se budeš smát, budu se smát s tebou. Odedneška až do konce světa. +pousměje se a chytne ji za ruku+ Chci si tě vzít, protože jsi to ty.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 dub 2013 15:23

+tulí se k němu a poslouchá ho, a vůbec nechápe, jak je možný, že má takovou kliku, a nějak jí chybí slova, aby mu na to něco smysluplnýho odpověděla, tak na něj jen zaláskovaně kouká a drží ho za ruku, a políbí mu konečky prstů+ Pocem, ty můj kecko. +usměje se na něj něžně a skloní se k němu, aby když už to nedokáže vyjádřit slovy, ho aspoň dlouze políbila, jako slib, že to všechno cítí a chce taky, a pak se zas natáhne k němu a chvilku jenom mlčí a vychutnává si to+ Mně by se líbilo mít svatbu v noci. +řekne potom+ Nemuseli bysme brzo vstávat, a mohli bysme tam mít spoustu světel. Někde venku. +koukne na něj, co si myslí+ A necítím potřebu dělat to velký. Ale jak chceš ty. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 dub 2013 15:27

Ale já nekecám! +vykulí na ni pobouřeně oči, olízne si dva prsty a dělá, že přísahá+ Fakt ne, to je pravda. +uculí se na ni, obejme ji a pořádně políbí, jak tam tak spolu leží, tak nad tím uvažuje+ V noci? Ale to vůbec není špatnej nápad. Mohli by sme začít se západem slunce. O půlnoci obřad. +usměje se na ni+ Jen pár kamarádů. Hlavně těch, co jsem se před nima vytahoval, že mám nejlepší holku na světě a ty, co mi tě budou závidět. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 dub 2013 15:50

Já vím že ne. +usměje se+ Na tobě je totiž děsně poznat, že kecáš. +zazubí se na něj a taky mu olízne prsty+ I s rituálním obětováním panny, jo? +uculí se+ A hostina by byla normálně pod širým nebem, jeden velkej stůl, aby se k němu vešli všichni. A bude párty až do rána. +mrkne na něj+ Já ti vlastně nechápu, jak to ti lidi dělaj se svatební nocí, když se paří až do rána. Na to přece nemůžou mít energii vůbec. +koukne na něj úplně vážně+ Tak jo, to beru. +uculí se+ Já tam chci hlavně Angie, aby mi šla za svědka. A asi budu muset pozvat Chrise, to by mi v životě neodpustil. Teda nejdřív mu to budu muset říct. +kousne se do rtu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner