Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Byron » 30 dub 2013 16:49

Vážně? +usměje se na ni, obejme ji a políbí+ Já jsem věděl, že tohle je pravá láska. Zakopem je na zahradě, tam je nikdo nenajde. +uculí se+ Tak jo. +přikývne+ Napíšem seznam. A kdy se chceš vrátit domů, sdělit tu šťastnou novinu tvýmu drazemilovanýmu bratrovi? +koukne na ni tázavě+ Půjdu s tebou, to se mě nesnaž vyhnat, nepodaří se ti to. Teďka už nemůžeš, máš prsten, takže všechno spolu.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 dub 2013 17:46

Vy nemáte zahradníka? +zazubí se+ Nebo toho odkráglujem taky? +zvedne obočí pobaveně a taky ho políbí+ Hm... +povzdychne si a zatváří se nenadšeně+ Dej mi jeden den, ať si můžu užít bejt šťastně zasnoubená aniž by mi to otravoval, a pak se vrátíme. Jo? +koukne na něj s úsměvem+ A nestačí, že bude křičet na mě? On na tebe bude hnusnej, já nechci, aby na tebe byl hnusnej. +pohladí ho po hrudi, a prsty si hraje s tím jeho žetonem, co má kolem krku+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 kvě 2013 14:03

Máme zahradníka, ale toho berem do party. +zazubí se na ni a přitáhne si ji k sobě+ Klidně ti dám ještě tejden, já domů nespěchám. +usměje se a nosem jí přejede po krku a políbí ji na kůži+ Mě nevadí, že na mě bude hnusnej, nechci ale aby byl hnusnej na tebe. Takže budu tvoje duševní podpora, jo? +usměje se na ni a tulí se k ní jako tuleň+ Já jsem strašně šťastnej. +zašeptá jí do ucha+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 kvě 2013 15:10

No to nejde, to by na nás hnedka přišli. Každej přece ví, že vrah je vždycky zahradník. +zazubí se+ Den mi stačí. +zavrtí hlavou+ Už takhle se mi do toho nechce, a oddalováním budu jenom víc nervózní. +usměje se a prohrábne mu vlasy+ Ále, já už to vydržím, jenže když bude hnusnej na tebe, tak se zase vytočím, a pohádáme se. +povzdychne se+ Chris dokáže říct hrozný věci. +chytne ho za ruku+ A je dost možný, že ti vyčte, že nemáš práci, a že nekouzlíš, a že proto pro mě nejsi dost dobrej, tak tomu nesmíš věřit, jo? +koukne na něj vážně+ Nesmíš mu dovolit, aby se ti dostal pod kůži. Pro mě seš dokonalej. +usměje se na něj a taky se k němu tulí jak nejtěsnějc dovede+ To je dobře. +dá mu pusu na rameno+ To je moc dobře. +hladí ho nosem po kůži a spokojeně se usmívá+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 kvě 2013 15:56

nechci tě v tom nechat samotnou. +koukne na ni a tváří se tak, že jestli tam ona půjde sama tak mu to prostě utrhne srdce+ No jo, ale teď proti němu budeme dva. +zazubí se na ni+ Takže se s ním budem hádat v přesile. +pohladí ji+ Já tam půjdu s tebou a budu tě uklidňovat, a nějak to vyřešíme. Mě je celkem jedno, co mi bude říkat, asi to nebude moc pěkný, ale zvládnem to. +povzbudivě se na ni usměje+ Jsem na tvý straně. A tebe mám pod kůží. Napořád.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 kvě 2013 16:31

Tak jo. +přikývne teda nakonec+ Učíme se dělit i o to špatný, jo? +uculí se a pohladí ho+ Je to fakt zvláštní pocit. +pousměje se, a nakloní se k němu, aby mu dala pusu+ Půjdem do hotelu? +zeptá se potom+ Začíná tu bejt zima, a za chvíli bude svítat, nerada bych, aby nás tu někdo načapal. +zazubí se a pomalu se posadí a začne koukat, kam zahodila šaty+ Jsem fakt ráda, žes to udělal tady. +usměje se na něj+ Bylo to vážně moc hezký. +natáhne se k němu ještě pro polibek+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 kvě 2013 16:41

Jo i o to špatný. +usměje se+ Ty se mnou taky pojedeš k našim, ne? +začne si natahovat trenky a pak kalhoty a celej se oblíkne+ Chtěl jsem aby se ti to líbilo a když máš Paříž tak ráda. +chytne ji za ruku+ Chtěl jsem aby se ti spojila i s tímhle. +pohladí ji palcem po prstenu+ Tak nás můžeš přenést. Nerad bych byl trestanej i ve Francii. +obejme ji s úsměvem+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 kvě 2013 17:08

To víš, že pojedu. +usměje se+ Nějaký dva skotský lordi mě rozhodně nedonutí od tebe prchnout. +zazubí se na něj+ Ty jo, já budu lady. +vypadne z ní, když jí to dojde+ Ty jo, a budu mít tchýni! +následuje hned druhý zjištění, a to na něj koukne s nelíčeným děsem+ Tak tos udělal fakt dobře. Líbilo se mi to moc. +opře se o něj a ještě kouká na město, nad kterým pomalu bledne obloha+ Je ti ale jasný, že Londýn teďka nemá šanci, když mám Paříž spojenou s tímhle? +zazubí se přejede ukazováčkem po prstenu, pak ho chytne kolem pasu a přemístí je zpátky do jejich apartmánu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 kvě 2013 21:07

No to si piš, že budeš lejdy. +zazubí se na ni+ Ale na občanku se to nepíše, to tě musím zklamat, takže to musíš všem vykládat. Na druhou stranu ale o tobě bude zmínka v knize rodů v Anglii. Kniha šlechty se to jmenuje. +nechá se přemístit do hotelu, kde se zase pomalu svleče a natáhne se na postel+ Pojď ke mě. +uculí se na ni+ Londýn, Paříž... vždyť to je kousek od sebe a oba jsou hezký. +přitulí si ji k sobě a dá jí pusu na čelo+ A s tou tchýní to nebude tak horký, to se neboj.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 kvě 2013 21:51

Fakticky? +zazubí se+ Bude tam moje jméno vedle tvýho? A bude tam napsaný, že k tobě patřím? +uculí se, a vypadá, že se jí to líbí+ Ty jo, a třeba taky potkám královnu. +koukne na něj s širokým úsměvem, kouká na něj, jak se svlíká, a pak si teda taky přetáhne přes hlavu šaty a vleze si k němu+ Jo. +souhlasí a zakryje zívnutí do peřiny+ A nejhezčí je to stejně ve tvý posteli. +uculí se na něj zaláskovaně jak praštěná palicí+ Víš, že tě miluju? +usměje se na něj a nakloní se, aby mu dala pusu, a pak se mu schoulí do náruče a už sotva mžourá, tak si zavře oči, a za chviličku spí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner