od Victoria » 01 kvě 2013 22:24
+spokojeně se usmívá, i když ji to jeho osahávání trochu rozptyluje od psaní, a po očku ho pozoruje, jak spí+ Dobrý ráno, lásko. +zazubí se na něj a dá mu pusu na nos+ No, zatím jsem napsala co musím udělat. Hlavně se musíme dohodnout, kde to budeme chtít mít, všechno ostatní už půjde. Souhlasíš s tím, aby to bylo v noci a venku? +koukne na něj s úsměvem+ A pak oblečení, vybereš si ho sám, nebo chceš moji asistenci? +culí se na něj+ A já si taky musím sehnat šaty. +povzdychne si+ Udělám dvoje pozvánky, jedny předem, pro těch pár lidí, který pozvem, a pak oznámení, že jsme se vzali, a k těm případně přiložíme pozvánku na oslavu. +občas po něm koukne, jestli se vším souhlasí+ Pak musím vyřešit výzdobu, kytky a oddávající, a musíme se domluvit na prstýnkách. +usměje se na něj+ A musíš si vybrat svědka. A taky si musíme vymyslet nějaký menu na večeři. Já bych děsně chtěla obrovskej čokoládovej dort, ale bez těch kýčovitejch figurek, jestli ti to nevadí. +zazubí se na něj+ Ale když ty čokoládu tak nemusíš, můžem vymyslet nějakej kompromis. Třeba by mi nevadilo mít dva dorty, sladkýho není nikdy dost. +zazubí se a koukne na další položky, co si zatím napsala a oči se jí protočí+ Ugh, to nemůžu nikdy dát dohromady. +padne pozadu do peřin, ale usměje se na něj+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.