Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Byron » 01 kvě 2013 21:59

Jo, přesně to tam bude. Že sme se vzali a kdy a jak ses jmenovala za svobodna. +přikyvuje s úsměvem+ Já tě tamy miluju. Jo, v posteli, tam je to vždycky hezký, když tu jseš taky. +otočí se k ní a ještě ji trošku osahává než se i jemu začnou klížit oči a dokud neusne jak špalek+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 kvě 2013 22:08

Jo? To tam bude? +zkousne si spodní ret, ale pak to nechá bejt, a spokojeně u něj spí až do rána, vzbudí se děsně brzo a náladu má tak nechutně dobrou, že by z fleku mohla hrát v disneyovským filmu, vyleze z peřin, zavře se na balkon a chvilku skypuje s Angie, ukáže jí prsten a všechno, zakouří si, a pak se vrátí zpátky k Byronovi, vezme si blok a začne si sepisovat, co všechno musí ohledně tý svatby zařídit+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 kvě 2013 22:11

+spí jako obvykle dlouho a když se k němu vrátí do postele, tak se k ní přitulí a napůl ze sna ji začne trochu osahávat, hladí ji po rukách a pak sjede na nohy+ Dobrý ráno, kočko. +uculí se na ni a zamžourá, než si vytře spánek z očí+ Co to sepisuješ? Ukaž? +vezme si od ní blok a zvědavě do něj kouká+ Ty jo. +uculí se na ni+ To bude parádní!
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 kvě 2013 22:24

+spokojeně se usmívá, i když ji to jeho osahávání trochu rozptyluje od psaní, a po očku ho pozoruje, jak spí+ Dobrý ráno, lásko. +zazubí se na něj a dá mu pusu na nos+ No, zatím jsem napsala co musím udělat. Hlavně se musíme dohodnout, kde to budeme chtít mít, všechno ostatní už půjde. Souhlasíš s tím, aby to bylo v noci a venku? +koukne na něj s úsměvem+ A pak oblečení, vybereš si ho sám, nebo chceš moji asistenci? +culí se na něj+ A já si taky musím sehnat šaty. +povzdychne si+ Udělám dvoje pozvánky, jedny předem, pro těch pár lidí, který pozvem, a pak oznámení, že jsme se vzali, a k těm případně přiložíme pozvánku na oslavu. +občas po něm koukne, jestli se vším souhlasí+ Pak musím vyřešit výzdobu, kytky a oddávající, a musíme se domluvit na prstýnkách. +usměje se na něj+ A musíš si vybrat svědka. A taky si musíme vymyslet nějaký menu na večeři. Já bych děsně chtěla obrovskej čokoládovej dort, ale bez těch kýčovitejch figurek, jestli ti to nevadí. +zazubí se na něj+ Ale když ty čokoládu tak nemusíš, můžem vymyslet nějakej kompromis. Třeba by mi nevadilo mít dva dorty, sladkýho není nikdy dost. +zazubí se a koukne na další položky, co si zatím napsala a oči se jí protočí+ Ugh, to nemůžu nikdy dát dohromady. +padne pozadu do peřin, ale usměje se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 kvě 2013 23:04

+jen ji nevěřícně sleduje+ No, tak koukám, že tě ta svatba vážně vzala, co? +uculí se+ Ty už to máš všechno sepsaný, nechceš s něčím pomoct? Obleču se sám, díky, nechci ti přidělávat starosti a slibuju, že to bude uhozený jenom v mezích. +zazubí se na ni+ A za svědka mi půjde Wenai sme domluvený už dávno. +pokyvuje hlavou, konečně se posadí a zapálí si cigaretu, aby se mu trochu probral mozek, protože je ještě trošku mimo z toho všeho, ale šťastně mimo+ No... ééé co že bylo to ostatní? Jedno po druhým, kočko. Jedno po druhým a všechno zvládnem.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 kvě 2013 23:23

No čím rychlejc to zmáknu, tím rychlejc se můžem vzít. +uculí se+ Všechno ne, ani zdaleka. Je toho fakt hodně. +vykulí na něj oči+ Projížděla jsem nějaký svatební servery, a je toho mnohem víc, než jsem tušila. +usměje se na něj+ Skoro lituju, že nemám od svých pěti let desky se svatebním plánování jako normální holky. +zasměje se+ Obleč si co chceš, beru si tebe, tak vím co mám čekat. +zazubí se a dá mu pusu+ Akorát ti píchnu do klopy stejnou kytku, jako budu mít kytici. Kterou ještě nemá vybranou. +povzdychne si+ Promin. +uculí se, když vidí, jak je z toho hotovej+ Na všech stránkách píšou, že nemám chlapa moc zatěžovat svatebníma přípravama, nebo mi zdrhne dřív než k tomu vůbec dojde. +zasměje se+ Tak se tě nebudu ptát na barvy kroužku na ubrousky, slibuju. +mrkne na něj+ Ale některý věci bez tebe nerozhodnu. Nejdřív musíme vymyslet, kde to uděláme, od toho se bude všechno odvíjet. +vezme to teda bod po bodu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 kvě 2013 00:40

Cože? +poněkud na ni vyvalí oči a sebere jí ten svatební seznam+ My budeme mít na ubrouskách nějaký kroužky? Proč? +koukne na ni, celej zmatenej+ Jmenovky? Zasedací pořádek? Fotograf? Já jsem myslel, že chcem malou svatbu. +koukne na ni ještě zmatenější+ Ne, ne. +rázně zavrtí hlavou+ Jako tvůj budoucí muž ti přikazuju, aby ses na to všechno vykašlala a nebyla z toho ve stresu. Jaký máš nejradši kytky? Gardénie Tak si je vem. Lidi, co budem chtít pozvat na obřad můžeme dokonce obvolat, tolik jich zas nebude. Dáme jim polaroidy a oni nás budou fotit. Na párty si stejně každej sedne kam bude chtít a furt někam budou odbíhat. Nechci to komplikovat. +položí seznam na postel a chytne ji za ruce+ Chci aby sis to užila ode dneška až po den, kdy se vezmeme. Já ti pomůžu, ale prosím tě, vykašli se na kroužky na ubrousky.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 kvě 2013 01:14

No... to se tak dělá. +koukne na něj taky zmatená+ kaligrafický jmenovky! +namítne chabě, ale pak už radši nic neříká, a jen na něj zaláskovaně kouká+ A tobě nebude vadit, když nebudem mít perfektní svatbu? A stodvacet motýlů, co vypustí až si řekneme ano? +koukne na poslední položku a uculí se na něj+ Já vím, proč si tě beru. +zazubí se, chytne ho za obličej a pořádně ho políbí+ Ty víš, jaký mám ráda kytky? +koukne na něj překvapeně a políbí ho ještě jednou+ Tak jo, tak jo. Bude to stejně prdlá svatba jako jsme my dva. +uculí se a vyskočí z postele+ Počkej tady. Já se hned vrátím. +zazubí se a přemístí se pryč, ale během vteřiny je zpátky+ Jen co se obleču! +uculí se znova, když jí dojde, že je nahatá, popadne první věci, co uvidí, což je černá minisukně a Byronova košile, a zase zmizí, a vrátí se asi za půl hodiny s balíkem látky v podpaží+ Tak. +vydechne poněkud udýchaně+ Myslím, že jsem právě šlohla máminy svatební šaty. +koukne na něj a oči jí jen svítěj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 kvě 2013 01:24

Ale my budeme mít perfektní svatbu přece. +usměje se na ni+ Perfektní prdlou svatbu a co kdyby jsme měli dvojbarevnej dort? Jakože půl na půl. Půlka čokoládová a půlka tvarohová? +usměje se na ni a oplatí jí polibek+ Jasně, že vím jaký máš ráda kytky. +mrkne na ni+ Jsem přece tvůj užpraktickymanžel. To musim vědět. Co? Kam jdeš? Zrovna jsem se na tebe chtěl vrhnout. +strašlivě tragicky si povzdechne, když zas zmizí a když se zas objeví, tak se na ni tázavě koukne+ Faakt? +zasměje se+ A ukážeš mi je?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 kvě 2013 01:53

Tak jo, bude perfektně prdlá. +souhlasí s tím+ Tak dobře když chceš tvarohovej, budeš mít tvarohovej. +přikývne+ A já ho upeču. +dá mu pořádnou pusu+ Ale já nevím jakou ty máš oblíbenou kytku. +zamračí se+ Dáme je dohromady. A dám ti gardénii do klopy, jo? +usměje se+ Fakt. +zazubí se+ Stejně jsem se v nich vždycky chtěla vdávat, a námitky mýho otce mě nezajímaj. +kecne k němu na postel+ No. To bych ale neměla. +koukne na něj nerozhodně+ Ženich by neměl vidět šaty před svatbou, nosí to smůlu, a taky pak nebudeš mít překvapení.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner