Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Byron » 02 kvě 2013 11:18

No marihuanu, jakou jinou kytku myslíš? +zazubí se na ni tím svým úsměvem+ To jako abysme aldili, jo? Nebo aby sis mě s nikým nespletla a neodtáhla k oltáři nějakýho jinýho skota v sukni? +zasměje se+ Ne ne ne. To není pravda. Nesmím vidět nevěstu v šatech. Samotný šaty bez tebe uvnitř vidět můžu. Tak to aspoň vidím já.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 kvě 2013 14:17

No, to mě mohlo napadnout. +zasměje se+ Tak jo, budu mít kytku z marihuany a gardénií. +souhlasí s tím+ No jasně, toho, kdo bude mít moji kytku, si vezmu, at je to kdokoliv. +zazubí se+ Co když tam bude víc kluků v sukni, že jo. +uculí se a dá mu pusu+ No tak jo. +nechá se teda přemluvit, a strčí mu ten balík látky na klín+ Oni jsou jen takový jednoduchý. Ale bude to hezký, uvidíš. +usměje se na něj+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 kvě 2013 15:25

A pak ji můžeme na hostině vykouřit. +zdůrazňuje další plusové faktory marihuany a když mu dá na klín ten blaík tak po něm s úculem přejede prsty, jako by ho svědily ho už už otevřít+ Určitě jsou parádní. +uculí se na ni+ Ale víš co, tak já si to překvapení nechám. +zasměje se a přece jenom balík odloží na zem a vezme si místo toho na klín ji+ A budou ti slušet.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 kvě 2013 16:12

Jo, prostě celkově je to boží nápad. +zazubí se, a kouká mu přes rameno, co tam s tím dělá+ Tak jo. +zasměje se a uvelebí se mu na klíně+ Byla jsem pro ně doma, šlohla jsem je otci ze skříně. +uculí se+ A taky jsem byla na hřbitově, říct o tobě mámě. Myslím, že by ses jí fakt líbil. +usměje se na něj a prohrábne mu vlasy+ Měla by tu bejt a pomáhat mi s tím. +zamumlá a opře se mu tváří o rameno+ Je mi po ní smutno. +přizná se a omotá kolem něj ruce, aby se k němu mohla pěkně přitisknout, a chvilku tak u něj sedí a rychle mrká+ Stejně musíme pořád vymyslet, kde se vezmem. +usměje se na něj potom, a otře si nenápadně oči+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 kvě 2013 16:50

+drží si ji na klíně a poslouchá ji+ Určitě bych se jí líbil. +usměje se na ni a hladí ji po zádech+ Škoda, že jsem ji nepoznal. Budeš mi o nní někdy vyprávět, prosím? +poprosí ji+ Tak já ti s tím budu pomáhat a zavoláme Angie, ať přijede k nám domů a ta s tebou vyřeší všechny ty tajný holčičí věci, o kterejch nesmí ženich vědět, co ty na to? +usměje se na ni a setře jí ty slzy sám+ A obřad můžem udělat třeba na zahradě. Nebo někde v zahradě nějakýho zámku. +snaží se to vymyslet a málem se mu kouří z hlavy+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 kvě 2013 17:42

Jo, někdy jo. Ale ne ted. +slíbí mu a dá mu vděčnou pusu na rameno+ No jo, někdo mi bude muset vytrhat obočí a nalakovat nehty na nohou, a pochybuju, že to budeš ty. +zasměje se+ A budu potřebovat něco novýho, něco starýho, něco půjčenýho a něco modrýho, a šestipenci do boty. +uculí se+ Uděláme to u nás na zahradě. +rozhodne se+ Rozvěsíme po stromech lampiony a vánoční světýlka, a bude to hezký. A budem tam moct dělat bordel, a nebude vadit, když to zdevastujem +zazubí se+ A taky, kdo nás oddá? +koukne na něj pochybovačně+ Víš co, vezmi si papír, +sebere ten seznam, a s požitkem ho roztrhne na dvě půlky+ a napíšem seznam hostů, který tam určitě chcem. At to pak máme hotový na obvolávání. +pohladí ho po ramenou a dá mu ještě pořádnou pusu, než si k němu lehne a začne psát svůj seznam+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 kvě 2013 17:57

Jé to bude hezký s těma světlama. A budeme mít ten ohňostroj? +koukne na ni tázavě, lehne si tam vedle jí a jednou rukou ji obejme+ Šestipenci? +koukne na ni mírně zmateně+ Ale těma se už neplatí co vím, nějakej ten pátek. To jsem teda ještě neslyšel. +zavrtí nechápavě hlavou+ Wenai má takovýho rodinnýho kněze, ten by mohl, jestli chceš. +vezme si papír a tužku+ Takže seznam hostů. +poškrábe se koncem tužky ve vlasech a pak začne psát+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 kvě 2013 18:24

Uděláme svítící cestičku jako k oltáři. +usměje se+ No jasně že budem! Ale až po obřadu, jo? A až skončí, tak se půjde na večeři a pak bude oslava. +koukne na něj, jestli to tak může bejt+ No, to se tak dělá ne? Something old, something new, something borrowed, something blue, and a silver sixpence in her shoe. +zarecituje mu to, přitiskne se k němu ramenem na rameno a taky píše seznam, sem tam něco seškrtá, a nakonec to stáhne asi na patnáct jmen a Christiana+ Víš s čím bys mi mohl pomoct? +překulí se na záda, když má hotovo+ Vyber nám hudbu. +usměje se na něj+ Na tu párty asi pozvem nějakou kapelu, nebo chceš radši dýdžeje? Ale musíme mít nějakou hudbu, na kterou půjdu k oltáři, a taky na první tanec. +pohladí ho po ruce+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 kvě 2013 18:36

Jo? Aha. No ty to musíš vědět líp než já. +uculí se na ni a dá jí pusu na rameno, on má asi osm jmen i s Wenai. Když si lehne Vici na záda, tak se nad ni nadkloní a jemně jí jezdí try po klíčních kostech+ Na párty spíš kapelu, to je lepší, nemám rád dýdžeje. Vyberu tu hudbu a pak ti ji dám ke schválení, jo? +usměje se na ni a vtiskne jí polibek mezi klíční kosti+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 kvě 2013 19:07

Dáme to nějak dohromady. +usměje se na něj a ještě teda pár jmen škrtne, takže nakonec jich tam má deset+ Tak jo, kapelu. Ale nějakou, která dělá i covery, chci si taky zatrsat na něco, co znám. +uculí se a hladí ho po ramenou a zezadu po krku+ Dobře. Nechám to úplně na tobě. +souhlasí a vjede mu prsty do vlasů+ Dej mi pusu. +vezme mu z ruky seznam, odstrčí ho někam na stranu, a přitáhne si ho blíž+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner