+položí nůž na prkýnko, opře se o stůl a trochu pobaveně na ni koukne+ Poslouchej, já proti tobě nic nemám. Teda, myslím si, že musíš bejt trochu střelená, když chceš tyhle boží bezstarostný léta proflákat s třicátníkem s děckem, a krom toho s takovým pitomcem jako je můj bratr, ale to je tvoje věc, ne moje. +pokrčí rameny+ Ale jestli jsi přišla lobbovat za Christiana, tak ti rovnou říkám, ať se nenamáháš, já to slyšet nechci. +vezme si zase nůž a začne tam sekat nějakou nať, ten tón nepoužívá specificky na ni, ale spíš jejím prostřednictvím na bratra, protože ji vnímá jako někoho spojenýho s ním+ A nepozvu, to mu klidně můžeš vyřídit. +dodá ještě a chvilku tam poměrně agresivně mlčky seká zeleň
+ Já to taky ani netušila, než jsem se o to teď začala zajímat. +přikývne po chvilce+ Ale tím, že budeme dělat jenom malou akci, spousta věcí odpadne. My nejsme zrovna tradicionalisti. +uculí se, že to už asi pochopila+ Jsou... no, bílý. +pousměje se na ty šaty, pak zaváhá, koukne na ni a nakonec sklopí oči zpátky k bylinkám+ Vdávala se v nich máma. +dodá ještě, protože si říká, že ona stejně nejspíš ani neví, jaký k ní měli vztah+ Před Vánocema, na bruslích. +usměje se pro sebe, když na to vzpomíná+ Šla jsem si zajezdit a on tam byl. +pokrčí rameny, jakože pak už to nějak jelo+