(popravdě jsem úplně zapomněla, že by už měla mít narozeniny
Tak to by mohla někde zapít, jestli dostane nějaký dárek
)
Nakonec si určitě zvykne, i když mu to bude nejspíš nějakou dobu trvat. +pousměje se a sleduje jí, jak jí to jde od ruky, jak je vidět že jí to baví, trošku jí to připomíná její sestru když peče a zaujatě jí poslouchá+ Má to svojí logiku... peníze a škola, aby měl jistotu, že tě dokáže zajistit kdyby se něco stalo. +pokrčí zlehka rameny ale pousměje se+ Ale tak mu to ukaž. Vysvětli mu, proč jsi řekla ano, proč zrovna Byron. Jde všeobecně známo, že na chlapy by se mělo postupovat pomaleji a víc po lopatě. +pousměje se, věří tomu, že by jí bratr poslouchal a jen doufá, že by tomu tak skutečně bylo+ No, řekněmě, že každá máme své trápení se starším sourozencem. +zatváří se jako nevinnost sama+ Ale prosím tě, o tý kastraci před Christianem ani slovo. Nejsem si jistá, jestli by tu zprávu přijal dobře. +uculí se vesele a spiklenecky na ní mrkne, než opět zvážní+ To naprosto chápu, věř mi. +pokývá hlavou v jakési sounáležitosti, protože s její sestrou to také není zrovna dvakrát jednoduché+ Jo a taky proto, že by mi to bereme asi trošku jinak. Oni jsou ti velcí a dospělí... myslím, že tak nějak věříme tomu, že se prostě o sebe dokáží postarat sami. Díky tomu taky můžeme být tak bezstarostní, když nám to okolí dovolí. +pousměje a dokrájí bylinky, které rozdělí do mističek+ Neříkám, že to tak je... jen říkám, že by to tak mohlo být. Je mi jasné, že to jsou dvě naprosto rozdílné situace, ale podstata je stejná. Společný život a nikdo neví, co přinese. Navíc jej to teprve pár týdnu, co proběhl rozvod, kdo ví jak se po něm musí skutečně cítit a co si o manželství teď myslí. Myslím, že by nebylo naškodu tuhle možnost vzít v potaz. +pokrčí trošku bezradně rameny a napadne jí, kdy vůbec dostala diplom z psychologie, že dělá takovou chytrou
+ Zkusila si mu nějaký stanovit? +zajímá se+ I když mám dojem, že už se o Byronovi jen tak jako naposledy nevyjádří. +pousměje se, že hranici o tom jak nazývat jejího snoubecne jasně stanovila a něco jí říká, že si to Christian bude nejspíš pamatovat+