Lektvaristický přístěnek

Moderátor: Victoria

Re: Lektvaristický přístěnek

Příspěvekod Victoria » 08 kvě 2013 16:42

To je dlouhej a pitomej melodramatickej příběh. +mávne nad tím rukou+ Prostě už mi v životě ublížil tolikrát, že nevím, jestli mu chci pořád odpouštět. +pokrčí rameny+ V noci ke mně radši nechoď, mohla bys vidět fakt strašidelný věci. +zasměje se+ To je tím, že se známe až moc dobře, a víme, co tomu druhýmu ublíží. +přikývne, jako že to je něco, čeho si je vědomá+ Už jsi měla tu čest, jo? +uculí se+ Není nic horší než hloupý romazlený lidi, co si myslí, že jsou strašně chytrý a perfektní. +oklepe se trochu+ Jo. Říkala jsem mu, že ho podvádí, ještě když byli zasnoubení. Tak mě vyhodil z domu. +ušklíbne se+ Jo, Van je fajn. Trochu paličatá na svůj věk, ale z toho snad vyroste. +pokrčí rameny+ Ne, pravděpodobně z toho nevyroste, a bude Christiana vytáčet ještě víc než já. +zazubí se, a očividně se na to těší+ Jo, poprvý jo. +přikývne+ Ne, to bylo vlastně podruhý. Poprvý jsem utekla kvůli jednomu klukovi, do kterýho jsem byla strašně zamilovaná. +uculí se+ No, kdyby to bylo třeba, já se klidně obětuju. +prokřupe si teatrálně klouby+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 08 kvě 2013 17:00

Já mám času dost, kdybys o tom chtěla mluvit. +pousměje se, ale nechá to být, páčit to z ní nemá v plánu+ To už záleží jenom na tobě, jestli se mu rozhodneš odpustit. Jen si myslím, že nic nestojí za to, aby člověk ztratil svojí rodinu, která ho miluje, zejména když tomu může zabránit. A tím neříkám, že by ses neměla vdávat, to vůbec ne. Jsou věci, které rodina musí respektovat... jen se jí s tím musí trošku pomoc. +pousměje se mírně a do další mističky nasype nakrájené listy+ Sakra. Tak to budu muset vymyslet jiný způsob případné pomsty. +zazubí se na ní vesele+ Jo, ti co jsou nám nejbližší dokáží ublížit nejvíce. +pokývá souhlasně hlavou, něco o tom nejspíš také ví+ No jestli čest to nevím, ale už jsem jí potkala. +zašklebí se+ Přivedla Van o den dřív a Christian byl v práci, takže... no myslela si, že jsem najatá vychovatelka a pokusila se mě uplatit abych proti tvého bratrovi svědčila u soudu. Měla si ale vidět, jak se tvářila, když se Christian vrátil domů a její domněnky moc hezkým způsobem vyvrátil. +zazubí se bezprostředně vesele+ Něco mi říká, že dneska toho rozhodnutí lituje. +zamračí se nad tím, ale neví o tom dost, aby se v tom mohla rýpat, jak to má zdá se ve zvyku :D + Proboha z toho jednou dostane infarkt. +zasměje se vesele a vrtí hlavou+ Ale umíš si představit, co se bude dít až ona jednou přivede třeba jen přítele? Měla bych se naučit první pomoc. +tváří se na oko vyděšeně, že to rozhodně někdo z účastněných nepřežije, ale v očích jí vesele jiskří, takže to nemyslí tak úplně vážně+ Já utíkala z domu v jednu dobu každou chvíli. Strašně jsme se se sestrou potom co oba rodiče zemřeli strašně hádali. +zavrtí mírně hlavou+ Tedy ne že bychom se dneska hádali o něco méně, ale už jsem se naučila pokaždý neprásknout dveřmi a utéct do lesů. Teď práská dveřmi i ona. +zazubí se vesele+ To je mi naprosto jasný. +rozesměje se vesele+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 08 kvě 2013 18:29

Já jsem o tom mluvila, s Byronem. +zavrtí hlavou, že mluvení má za sebou, a nejradši by to prostě sbalila do imaginární kuličky a i s Chrisem zavřela do nějaký hodně tmavý komory+ Byron je hodnej a otevřenej člověk, není na Christiana nepříjemnej bezdůvodně. +poukáže na to, že on moc dobře ví, co všechno mezi těma dvěma bylo, a proto ho nemá moc rád+ Že je úplně okouzlující? +zazubí se, očividně má s Tiffany taky svoje zkušenosti+ Jen se bratra zeptej, jak moc jsme se měly s jeho drahou rády. +uculí se+ Jo, to zní jako klasická Tiff. +přikývne+ Měla sis ty peníze vzít, mohli jste se s bráchou šábnout. Beztak to byly jeho peníze. +zasměje se+ Jasně, že toho lituje, potřebuje mě a vůbec se mu nehodí, že na něj mám co vytáhnout. +pokrčí rameny+ Ustřelí mu hlavu. +uculí se+ Mělas vidět, co udělal mýmu prvnímu klukovi. +pousměje se, a chviličku na ni kouká,že tak samozřejmě předpokládá, že s ním pořád bude, až si Van najde prvního kluka, ale nic k tomu neřekne+ To mě mrzí. +poznamená k tomu, že nemá rodiče, a přikývne, že je jí to jasný+ My jsme se po mámině smrti víc semkli. Ale on se potom prostě... změnil. +pokrčí rameny+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 08 kvě 2013 18:46

+pokrčí zlehka rameny, jako že je to její rozhodnutí a ke změně jí nutit nebude+ Minulost už člověk nezmění. Jestli jsem se něco skutečně naučila tak je to to, že nemá cenu se s ní trápit. Člověka akorát ničí a nedovolí mu pohnout se dál. +zamručí v tomhle směru rozhodně ví o čem mluví potom co má za sebou, taky jak by ne+ Naprosto. +zasměje se vesele a zavrtí hlavou+ Nevím, nějak si to umím představit. +zazubí se+ No já v tu chvíli nejdřív neděla, co se to vlastně děje a pak jsem měla co dělat, abych jí neprohodila dveřma. +s naprosto nevinným úsměvem+ Nemyslím, že je to jediný důvod. Jako ty jsi mluvila s Byronem, já mluvila s tvým bratrem. +zakroutí zamítavě hlavou, docela si jistá tím, že jí má Christian prostě rád+ Tak to aby Van předtím schovala všechny střelný zbraně z dosahu. +zasměje se+ Co to bylo? +zajímá se vesele, zvědavá co mu provedl+ Je to už pár let. +pokrčí zlehka rameny, ne že by se jí nestýskalo, jen to nerada dává moc najevo+ Tak u nás to bylo trošku složitější, ale každý na něco takového reaguje jinak. +trhne zlehka rameny a pousměje se+ Možná měl jen pocit, že má za vás zodpovědnost a dospět v podstatě ze dne na den, člověka změní. Je z vás nejstarší, takže si umím představit jak zásadní změna to pro něj musela být a víš jaký je. Ty ochranitelský pudy dělají svoje.
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 08 kvě 2013 21:53

To je pravda. +souhlasí s tím+ Kdybych měla pořád lpět na všem, co se mi kdy stalo, nedělala bych nic jinýho. Já už jenom nechci, aby se ten samej vzorec pořád opakoval dokola. +stáhne plamen a pustí se do přípravy posledního lektvaru+ Jo, tenhle pocit drahoušek Tiff vyvolává v hodně lidech. +uculí se, a zamyšleně na ní koukne, co je to sakra za holku, že s ní její vždycky tolik obezřetnej bratr řeší svoje tajný obavy+ Hodil ho do rybníka. +pousměje se+ Načapal nás jak se líbáme na schodech, a prohnal ho celou zahradou, než ho narval do vody. +zasměje se+ Tem zmizel jak pára nad hrncem a už se nikdy neobjevil. +zavrtí pobaveně hlavou+ Jo... není to nic moc. +přikývne souhlasně+ No jo, on nás vážně v podstatě vychoval. Spoustu věcí, co dneska umím, jsem se naučila od něj. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 08 kvě 2013 22:07

To chápu, ale obávám se, že se bude pořád opakovat dokud nenajdete způsob jak ho porušit. +mírně se pousměje a dokrájí poslední rostlinky, co má před sebou, takže nevidí jak na ní zamyšleně kouká a chvíli jen přemýšlí nad něčím jiným, protože dostala skvělý nápad týkající se jejího bratra, když o něm tolik mluví+ To jako fakt? +rozesměje se vesele+ No tak možná je to jeho malý soukromý test. Něco jako "Udělám na tebe zlýho a jestli zdrhneš tak nejsi dost dobrej pro mojí malou sestřičku". +zazubí se vesele+ A mám ten dojem, že Byron prošel. +pousměje se, protože si neumí představit, že by Christian mohl na zprávu o jejich svatbě reagovat hůř nebo se chovat ještě hůř+ Má tě rád. I když to tak někdy nevypadá, tak mu hodně záleží na tom abys byla šťastná. +poznamená měkce a tak nějak od srdce, protože to je přesně ten dojem, který získala a tomu věří+ Můžu už slít ten lektvar? +zajímá se, jako by nic předtím neřekla a usměje+ Ty, Victorie, jak rychle bude účinkovat? Hned nebo má nějakou prodlevu? +zajímá se a v očích jí zahrají nezbedné jiskřičky+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 08 kvě 2013 23:49

Anebo se na to prostě můžu vykašlat a bude mi taky dobře. +zabručí+ No jo, fakt. zazubí se+ No to si může nechat, já mám svoje vlastní testy, jak určit, jestli mi ten kluk za to stojí. +durdí se ještě trochu+ Jo, Byron už prošel úplně všema testama a už na něj nechci nic dalšího nakládat, protože to za poslední měsíce byla jedna pecka za druhou. +pousměje se+ Ale mohlo to být horší, mohl se ho pokusit uřknout, a to bych pak musela zaklít já jeho. +zašklebí se+ Já vím, že jo. +přikývne+ Jenže moje představa štěstí je poněkud jiná, než ta, kterou pro mě má on. +pokrčí rameny+ Hm? +koukne na lektvary , namočí do něj prst a olízne+ Už je to studený. +přikývne+ Tak si to rozlij do skleniček. +přivolá nějaký skleněný lahvičky velikosti actimelu :D + Žádný detaily. +zakryje si pobaveně uši+ Takový věci o sobě sourozenci vědět nechtěj. +uculí se+ No, začneš první den až to dostaneš. První týden je musíš brát každej den, aby si tvoje tělo na to zvyklo a rovnou to nevyoučilo, pak dva týdny jednou za tři dny a od čtvrtýho týdne už stačí jenom jeden týdně. Já mám nastavený takový alarmový kouzlo, který mě upozorní, když se má brát. +poklepe si na spánek+ Ale to je takhle jenom když s ním začínáš, pak už se bere jen jednou týdně celou dobu, dokud se ho nerozhodneš vysadit.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 09 kvě 2013 00:03

Myslím, že to by byla trošku škoda ne? Přijít o rodinu, která ti zbývá. +mírně se pousměje a bezděky pokrčí rameny+ To jistě máš, o tom nepochybuju. Ale myslím, že jsou hlavně pro ten sourozeneckej vnitřní klid, aby věděl, že tě svěřuje do těch správných rukou. +mrkne na ní trošku spiklenecky, že tomu jakémusi vzdoru jako mladší sourozenec rozumí+ Jestli to zvládl doteď, tak už ti holka určitě nikam nezmizí. +usměje se na ní široce a vesele+ Ale neuřkl a to o něčem už vypovídá. +pousměje se, že přeci jen to není s tím ochranářstvím tak zlé+ Jdu na to. +zazubí se vesele a div nezasalutuje a dá se do pečlivého rozlévání+ Ale ne, to jsem neměla v úmyslu. +rozesměje se vesele a vrtí hlavou, že si detaily nechá pro sebe+ Jen jsem chtěla vědět jestli účinkují hned nebo ne. +zazubí se vesele+ Kdybych chtěla mluvit o detailech, tak se tě zeptám na adresu Christianovi práce. Kdybych se na ní zeptala já, tak by to pak nebylo překvapení. +zazubí se na ní vesele nenápadně zjišťujíc kam se přemístit pro provedení svého nápadu a zároveň jí jenom zlobí tím, že by snad chtěla něco vyprávět, což rozhodně nechce :D + Dobře, to bych si mohla pamatovat. +zazubí se vesele a vážně pokývá hlavou jak bere na vědomí dávkování+ Tedy budu muset, nechceme aby tu brzo běhalo další mrně. S tím jste na řadě vy s Byronem. +zazubí se na ní rošťácky a tiše se zasměje+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 09 kvě 2013 01:06

Já si zas myslím, že jsem takhle blízko momentu, kdy mi to začne prostě bejt jedno. +zamračí se, a je jasný, že dokud vyvádí na ní, je už naučená to překousnout, ale jak si otevře pusu na Byrona, je zle+ A že se po sedmi letech úplný ignorace najednou tak stará. +prskne, a pak stiskne rty, jak se o tom nechtěla bavit a tak nějak to zní vyjelo+ Je to pěknej pokrytec. +zahladí to trochu a odstaví i poslední lektvar, a začne si plnit lahvičky+ No teď už ho hlavně ani nepustím. +uculí se+ Ne, my nejsme hloupý, on ví, co to znamená pro mě, a já vím, co to znamená pro něj, takže... prostě to je napořád. +usměje se a bezděky pohladí palcem prsten, co má na ruce+ Jeho práci? +koukne na ni nechápavě+ No já to popravdě ani nevím. Tak mu šlohni vizitku, ne? +pokrčí rameny+ Není to tak složitý, a nijak se to netluče s nějakýma jinýma lékama nebo lektvarama, takže si s tím nemusíš dělat starosti. A co se týče... účinnosti, dala bych tomu aspoň dva dny, jenom pro jistotu. Teoreticky by měla stačit jedna plná dávka, takže den. +svraští obočí, jak nad tím přemýšlí+ Ale je to jako klasický antikoncepce, chrání před otěhotněním, ne před nemocema. +upozorní ji ještě a začne víčkovat lahvičky+ Heh. +uchechtne se trochu :D + Tak to teda fakt nehrozí. +zavrtí naprosto rozhodnutě hlavou+ Jednou to přijde, ale teď na to nejsme ani jeden připravený. Rozhodně ještě pár let ne.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 09 kvě 2013 01:22

Tahle situace je pro něj naprosto nová. Naučí se vás respektovat, jen na to potřebuje čas. +pokrčí výmluvně rameny a pak si tiše povzdechne+ Myslím, že ta ignorace nebyla tak úplná jak si myslíš. +zakroutí nad tím hlavou jako by věděla víc než ona, což v podstatě jo, ale nechce se o tom rozšiřovat, protože si myslí, že o těch detektivech nebo koho že si to její bratr najal, by jí měl říct sám+ Ale o tom si musíš promluvit s ním, ne se mnou. +trošku se pousměje, aby se pokusila zabránit vyptávání a zároveň jí měkce navedla, aby si s bratrem někdy v klidu promluvila+ Opravdu ti to přeju. Předtím na to nebyl tak nějak čas ani příležitost, ale gratuluju ti k tomu, že si našla tak skvělýho chlapa se kterým jsi šťastná. Doufám, že budeme mít spolu naprosto vyjímečný a úžasný život. +popřeje jí s úsměvem a zdá se, že to myslí skutečně vážně+ Vizitku? Hmn, to bych mohla. Díky, mě by to asi ani nenapadlo. +zazubí se na ní vesele a pokývá hlavou+ Před jakýma nemocema? +zatváří se poněkud zmateně, jelikož se ještě nedostala k tomu, aby se pokusila najít jestli se dá něco chytit prostřednictvím sexu, vlastně jí to ani vlastně vůbec nenapadlo :D + Neříkám, hned teď. +zasměje se vesele+ Ale kdo ví, co bude za rok nebo za dva. +pokrčí s úsměvem výmluvně rameny+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Winter house