S tím naprosto souhlasím. +zasměje se vesele a souhlasně pokyvuje hlavou+ Použít? +vykulí na něj na oko vylekaně očka+ To jako na mě? +ukáže na sebe prstem jako by nechtěla uvěřit tomu, že by je chtěl použít na ní, ale v očích jí vesele jiskří až se zdá, že by mu je byla snad i schopná oplatit+ No, ráda bych ti slíbila, že to není vůbec možné, ale... +protáhne a tváří se přitom jako neviňátko, jako kdyby měla v plánu se proti němu spiknout+ Ale neboj se, určitě by to nebylo ve zlém. +zazubí se vesele a líbne ho na tvář+ Obě jsme ženský jestli sis nevšiml, a ty vždycky najdou společný téma k hovoru. +zatváří se tajemně, přeci mu nebude vyprávět, že se bavili zrovna o něm+ Dobře, proti tomu nic nemám. +souhlasně s úsměvem pokývá hlavou+ Nebo tě snad napadlo něco jiného? +zajímá se nevinně jako by jí vůbec nebylo jasné, na co by jinak ten stůl mohl mít
+ Hmn... to je skvělý nápad. +rozzáří se, zdá se že se pro něj s radostí načančá jen aby jí měl čeho svlékat a vyběhne před ním ven, počká na něj u schodů a vezme ho za ruce, aby se k němu vytáhla pro polibek a pak vyběhne nahoru po schodech+ Víš co? Zůstaň tady, já jsem za chvíli zpět. +zazubí se na něj u něj v obýváku a ukáže na gauč, než zmizí v ložici+