Výlety Chrise a Jasmine

Moderátor: Victoria

Re: Výlety

Příspěvekod Christian » 12 kvě 2013 08:05

+usmívá se a nechá ji si to tam všechno prohlídnout, akorát dá znamení číšníkovi, že může servírovat šampaňský, a jen dělá to, co dělá nejradši - dívá se na ni, jak je nadšená a šťastná, a když k němu přeběhne, chytne ji do náruče a opětuje jí polibky+ Líbí se ti to? +usměje se na ni+ Nestihl jsem nic pořádnýho, se vší tou starostí o Van a o Vicky, ale aspoň na jeden večer zmizet můžeme. +usměje se na ni, dovede ji ke stolu a přisune jí židli, pak vyloví ze saka podlouhlou krabičku a přisune to k ní po stole+ Je to jen drobnost, snad se ti budou líbit. +usmívá se pořád tak něžně, a v pouzdře má naušnice a náhrdelník z bílýho zlata osázený malýma diamantama a samragdy, o pravděpodobné hodnotě rozpočtu menší rozvojové země , a to už jim nesou šampus v těch klasických skleničkách a první chod, číšník se představí a vysvětlí, že budou mít personalizované šestichodové degustační menu a přinese jí vázu s růžema blíž, aby bylo jasné, že jsou pro ni, a rovnou servírujou první chod, což jsou hřebenatky na špenátové emulzi s redukcí z bílého vína+

(http://ecx.images-amazon.com/images/I/41qT8nevAQL.jpg
http://www.jewelrycollection.eu/gallery ... cklace.jpg
1.chod: http://4.bp.blogspot.com/_RPBr5pd2NgE/S ... lops-1.jpg já se u toho kulinářsky realizuju, jestli to nevadí )
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 12 kvě 2013 08:05

Jestli se mi to líbí? +koukne na něj nadšeně a trošku nevěřícně, že se na něco takového vůbec může ptát+ Je to tu úžasné. Naprosto neuvěřitelné. +usmívá se na něj víc jak šťastně a potěšeně+ Nic pořádnýho? Vzpomněl sis, když já sama úplně zapomněla, co je za datum. A tohle... +rozhodní mírně rukou a stočí pohled zpět k tomu kouzelnému výhledu+ ....tohle je to nejúžasnější, co jsem kdy dostala. +rozhodně nikdy nedostala něco co by v ní vyvolalo větší pocit štěstí, než tohle. elegantně se usadí na židli a sukni si urovná aby se jí nemuchlala a nepřekážela+ Co je to? +hlesne zvědavě a vezme kazetu opatrně do ruky a s narůstající zvědavostí jí otevře. dech se jí při tom pohledu zatají a ruce se jí začnu trošku víc chvět, jak je zase naměkko+ Christiane... to je... +hlesne a musí vehementně mrkat, aby nezačala brečet pod tíhou všech těch šťastných a pozitivní pocitů, které v ní tenhle večer vyvolává a to ani nezačali jíst+ ...nádherné. +dokončí myšlenku, když je opět schopna slova+ Nevím jak bych ti za něco takového mohla jen poděkovat. +upře na něj pohled prosycený štěstím a něhou a má dojem, že tady prosté děkuju nestačí, neví jak si něco takového mohla jen zasloužit a o to víc jí přivádí v úžas, že sedí zde a dějí se jí takové věci+ Připnul bys mi ho prosím? +požádá ho měkce a roztřesenýma rukama se pokouší sundat černý náhrdelník, který má kolem krku, aby si mohla vzít ten jeho, protože chce aby viděl jak jí sluší, aby viděl jak obrovskou radost z něčeho takového má a to jen díky tomu, že je od něj. když se k nim přiblíží číšník složí ruce do klína, aby nedělala ostudu jak není pomalu ani schopná si sundat šperky a nechce před tím cizím muže máchat lokty ve vzduchu a unešeně poslouchá, co že je to vlastně čeká a konečky prstů jemně pohladí okvětní plátky nejbližší z růží+

(ale vůbec nevadí, jen směle do toho )
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 12 kvě 2013 08:06

+spokojeně se usmívá, když vidí, že se jí to líbí+ No to pozor, tohle jsou Benátky, a ty jsi nedostala, tolik peněz zase nemám. +zasměje se+ Tak neděkuj. +pokrčí rameny+ Máš přece narozeniny, dárky jsou samozřejmostí. +pousměje se, a vstane, aby jí to pomohl připnout, nejdřív jí sundá její náhrdelník, a pak na jeho místo připne ten od něj, prsty se mu zlehka roztančí po její šíji a ještě se skloní, aby ji pohladil rty na krku, než se zase vrátí na svoje místo+ Pro mě je největší odměna moct se dívat, jak ti sluší. +usměje se, a taky trochu doufá, že si večer vrzne + Takže na tebe? +zvedne svoji sklenici s šampaňským a přiťukne si s ní, a pak už přinesou první chod, tak se do toho pomalu pustí, jsou to všechno malý degustační porce, takže to je jen pár soust+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 12 kvě 2013 08:06

+vesele se rozesměje a mírně vrtí hlavou+ Tak jsem to nemyslela. +usměje se na něj zářivě a natáhne se, aby ho políbila a dala tak najevo, že mluví o něm a o tomhle večeru, protože neví jak jinak to říct+ To ano, ale... +nadechne se, aby zaprotestovala, ale vzápětí si to rozmyslí a jen se na něj ta nějak zamilovaně usměje. nadzvedne si zlehka vlasy, aby jí mohl náhrdelník bez problému vyměnit a prsty jemně přejede po kamenech, které jí trošku zastudily na kůži. spokojeně zabrouká, když ucítí jeho prsty a rty na šíji a pootočí hlavu tak, aby mu krk přímo nabídla k laskání+ V tom případě doufám, že jsme splnily tvoje očekávání. +usměje se na něj měkce a myslí tím sebe a šperky, a proto aby si vrznul tak nemusí lítat po světě stačí říct navíc si na sebe vzala slušivé spodní prádlo, takže to má jisté, ale nic bych mu neříkala aby byl napnutej + Dobře... +zasměje se tiše a pokývá hlavou, než prsty sevře nožičku skleničky+ ...na mě. +pousměje se a přiťukne si s ním, a pak jen zvědavě kouká na první chod a na všechny ty příbory, u nich jich zřejmě tolik nemají a tak po očku sleduje, které použije on a pak se jich sama chopí+ Hřebenatky jsou houby? +zajímá se, jestli si myslí správně co že to hodlá sníst a pomalu se pustí do jídla+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 12 kvě 2013 08:07

Já vím, dělám si legraci. +uculí se+ Očekávání? Ty ho tak nějak vždycky překročíš. +zazubí se+ Moc ti to sluší. +dodá a tak nějak něžně se na ni usměje, to on je napnutej jak kšandy , a počkej, až to prádlo uvidí , usrkně šampus a ukousne si kousek jahody+ Ne, jsou to mušle. Vidělas někdy benzínky od Shellu? +zeptá se+ No, to asi těžko, že jo. +odpoví si sám, když mu to dojde+ To maso se skrývá uvnitř, je to takovýhle malý kousek, ale chutná moc dobře, ne tolik po moři jako ostatní mušle, spíš tak jemně. Mám je rád. +usměje se+ Máš ráda mořské plody? +zajímá se+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 12 kvě 2013 08:07

Tak to jsem moc ráda. +zabrouká, že jí skutečně těší, že překračuje jeho očekávání a trošku se zauzardí, nad vší tou chválou, proboha snad nepraskne? ne ne nechci to vědět, necháme se překvapit upije ze sklenky a odloží jí opatrně na stůl a pořád tak nějak těká chvílemi pohledem kolem sebe jak nasává tu atmosféru a užívá si toho pohledu na město+ Oh... +hlesne překvapeně a strkne vidličkou do kousku masa jak ho zkoumá, než se ho rozhodne sníst+ Benzínky? +trošku nakrčí čelo, jak přemýšlí co by to mohlo být+ To je ta věc s tím pohonem do těch vašich automobilů? +rozzáří se, když si tu informaci vybaví+ Tak tu jsem skutečně neviděla. +zazubí se na něj vesele a zavrtí hlavou, a zatímco ho poslouchá napíchne kousíček masa na vidličku a strčí si jí opatrně a trošku podezřívavě, ale přesto co nejvíce elegantně, do úst a zamyšleně ho rozžvýká, jak ho chutná a přitom krčí nosík a čelo+ Jsou strašně dobrý. +rozzáří se nakonec, když dojde k názoru, že jí vlastně chutnají a vzápětí v ní zmizí zbytek porce až se na talíř lítostivě podívá, že toho bylo tak málo+ Já vlastně ani nevím. Nikdy jsem neměla příležitost je ochutnat. U nás jediný co jsou vodní živočichové, tak jsou to ryby a ty mám docela ráda. +odpoví popravdě a trošku zamyšleně, než opět upije trošku šampaňského a stočí opět pohled k výhledu+ Takže to pod námi. To jsou Benátky? +zajímá se, kde že se to vlastně ocitla a z čeho že je to vůbec tak unešená+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 12 kvě 2013 08:18

Přesně tak. +usměje se pochvalně, a pro jistotu ji opatrně pozoruje, taky už se setkal s lidma, co měli alergii na mušle, tak aby mu tam nepadla v anafylaktickým šoku, nebo něco :D + Tahle firma má totiž specificky hřebenatkovou mušli ve znaku. +vysvětluje, a lusknutím přivolá číšníka, a něco mu pošeptá do ucha, načež se ten za chvilku vrátí s tou skořápkou od hřebenatky a věnuje jí to, že si ji může nechat+ To jsem moc rád, že ti chutnají. +usměje se spokojeně+ Tak vidíš, máš nové oblíbené jídlo. +usměje se+ Ano. +přikývne+ Je to město v severní části Itálie, přístavní, ale jak vidíš, postavené skoro celé na vodě. Ty paláce kolem jsou renesanční, ještě původní ze středověku. To je tak plus mínus pět set let. +dodá, když si uvědomí, že to možná nemusí vědět+ Obecně se to považuje za romantické město, tak jsem si říkal, že by se ti mohlo líbit. +usměje se+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 12 kvě 2013 12:11

+září jak sluníčko, když jí pochválí, že si správně vzpomněla a o to víc s chutí se pustí do ochutnávání prvního chodu dokud ho se značnou lítostí nesní celý, zřejmě by si klidně dala větší porci :D ha alergie, bych jí nějakou mohla přidělit :D + Ah tak... +pokývá hlavou a zvědavě pozoruje jak se baví s číšníkem a než se stačí zeptat jestli se něco děje, tak se číšník vrátí a chvilku na něj vyjukaně kouká, než se usměje a vezme si od něj skořápečku+ Děkuju. +hlesne a když si tu mušli prohlíží tak se zase rozzáří a přejíždí po jejím povrchu prsty+ Takže takhle vypadají? Jsou nádherné. +usměje se jak očima přejíždí po vroubkování mušle a pak jí opatrně položí na stůl aby jí snad nerozbila a natáhne se pro šampaňské+ Ano, vypadá to, že mám. +pokývá s úsměvem hlavou a má trošku dojem, že než tahle noc skončí bude jejích nových oblíbených věcí víc. když tak vypráví o Benátkách, tak svojí pozornost stočí k městu pod nimi odolávajíc nutkání vstát a jít si stoupnout k zábradlí balkonu+ To je úžasné. Jak jen může stát na vodě? +zajímá se a pak stočí pohled na druhou stranu na palác na jehož terase jsou a zvědavě si ho prohlíží, než se opět podívá na Christiana a oči jí září nadšením, štěstím a něhou+ Líbí a strašně moc. +usměje se+ Mohli bychom se někdy také podívat dolů do města? +zajímá se, nemusí hned třeba až ráno nebo někdy jindy, ale podle všeho by se tam skutečně ráda někdy podívala+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 12 kvě 2013 15:25

+no jo, mě to taky tak nějak navnadilo, že bych jim nějakou vymyslela :D + Můžeš si do ní vyvrtat dírku a nosit ji na krku. +uculí se+ I když na to je možná moc velká. Ale přesně tuhle jsme teď snědli. +usměje se a oddychne si, že jí mořský plody chutnají, protože jim akorát nesou druhý chod, což je humrový bisque s kapkami lanýžového oleje podávaný ve skleničce, s tygří krevetou na vršku, naštěstí už vyloupanou, tak se v tom nemusí patlat+ Klidně se běž podívat. +uculí se, když vidí, jak pokukuje po výhledu+ Jsme tu jediní hosté, všechno se bude řídit podle nás. Klidně můžeme zpomalit. +usměje se na ni povzbudivě, a pořád si ji poněkud nepokrytě prohlíží+ Někdy určitě. +přikývne, stejně jí máloco odmítne :D +
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 12 kvě 2013 15:40

+no ti nás tedy budou mít rádi :D + To by šlo? +vykulí trošku očka, ale pak se pozorně na mušli podívá, jako by si to představovala+ Moje první snědená hřebenatka. +usměje se tak nějak pyšně a potěšeně, a trošku překvapeně kouká na další chod, naklání hlavu na stranu jak si ho prohlíží a pak nakukuje do skleničky pro změnu shora a škoda že je vyloupaná, teď jí nemá co zapadnout do výstřihu :D + Vážně? +trošku nejistě zatěká pohledem zpět k Christianovi a pak opět k výhledu, jako by si nebyla jistá jestli je to vhodné, ale pak dojde k závěru, že když jí k tomu pobídl, tak proč ne+ Hned budu zpátky. +usměje se na něj nakonec a vyskočí ze židle, aby zamířila ke kamennému zábradlí. krok má lehký, skoro taneční a nadšený, sukně jí víří kolem nohou a vyšívaný korzet odráží světlo v jemných kouzelných odlescích. položí dlaně na kámen a nadšeně se rozhlíží po městě pod nimi, dokonce se i nakloní jako by k tomu mohla být ještě blíž dychtivá vidět víc a přímo z ní sálá jak se jí ten výhled a ten samotný večer líbí. a jak přechází podél balkonu tak se s nadšeným smíchem sem tam zatočí spíše než co jiného vědoma si, že jí sleduje, tak se mu chce předvést+ Tak to je skvělé, strašně ráda bych viděla jak to vypadá v uličkách. +zářivě se na něj usměje+ Co je támhletím směrem? +zajímá se ukazují směrem na jih+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner