Výlety Chrise a Jasmine

Moderátor: Victoria

Re: Výlety

Příspěvekod Christian » 14 kvě 2013 13:17

No schválně mu na konci můžu místo spropitnýho nabídnout pusu, a uvidíme, co udělá. +zazubí se pobaveně a dopije šampaňské, k dalšímu chodu už jim chladí bílý vínko+ Myslím, žeje zvyklý na poněkud upjatější páry. +uculí se+ Tohle je místní Maître d', ne jenom normální číšník, osobně obsluhujje jedině VIP hosty. A VIP hosté jsou asi většinou lehce konzervativnější než my dva. +mrkne na ni+ Krom toho je fakt těžký na tebe koukat a neculit se. +usměje se, protože její nadšení je rozhodně velice nakažlivý+ Třeba rozbít omáčkovník o zem? +zvedne obočí, a vočích mu blýskne+ Nefandíš salátům? +zajímá se hnedka, když to tam tak posunuje po talíři, aby příště dokázal složit menu na míru její chuti, a ne tý svojí+ To bude tím, že už máš zase chuť se pomilovat. +zazubí se vševědoucně, a pohladí ji po ruce+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 14 kvě 2013 13:41

Jen abychom nemuseli volat záchranku. Z takové nabídky by mohl dostat třeba infarkt. +uculí se, jakože už samotná nabídka polibku od jeho osoby vyvolává stavy blaženého bezvědomí+ Ah, tak takhle to je. +zakroutí s úsměvem hlavou+ Takže teď jsme tedy něco jako VIP hosté? +zajímá se s úsměvem, což jí přivádí na myšlenku co všechno musel udělat aby tu mohli být sami a ještě s takovou obsluhou a o to víc je polichocena a na měkko+ Co? Snad mi z výstřihu neleze něco co by nemělo? +zajímá se na oko polekaně a začne si špičkami prstů zlehka oťapkávat výstřih jako by chtěla zkontrolovat zdali je vše jak má být a zároveň po něm loupne očkem, jelikož to považuje za skvělý nápad jak ho škádlit a provokovat+ Hmn, ano to bychom také mohli. Myslíš, že mu omáčníky leží tak na srdci? +zazubí se na něj vesele a strkne si do úst vidličku se salátem+ Salátům? +zamrká trošku nechápavě, než skloní pohled k talíři, a až pak si uvědomí, co že to vlastně mají za další chod+ Ale ne, to ne. Nejsou sice mým nejoblíbenějším jídlem, ale nemám problém se spořádat. +usměje se, v myšlenkách se hold na chvíli zatoulala k jeho osobě víc než by bylo zdrávo až úplně zapomněla poslouchat číšníka a dávat pozor co to před ní staví za talíř :D + Jo, to by skutečně mohlo být tím. +pokývá naprosto vážně hlavou, než jí výraz roztaje a v očích zahraje něha+ Jen nevím jestli máš teď na mě dobrý vliv a nebo špatný. +trošku teatrálně si povzdechne jako že teď bude trvat jistě dlouho, než bude moc její touhu ukojit :D +
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 14 kvě 2013 17:08

Já umím první pomoc, to se mi stává pořád. +zazubí se, jakože po jeho polibcích lidi omdlívaj pravidelně+ Jsme. +přikývne úplně samozřejmě+ Od jistý výše finančních rezerv je člověk VIP úplně všude. +zasměje se+ Neleze, neboj, spíš by ti toho klidně mohlo lézt víc. +uculí se poněkud nemravně+ Já bych tě rozhodně upozornil. +mrkne na ni, a s přimhouřenýma očima pozoruje její prsty+ Myslím, že určitě, tenhle porcelán vypadá hodně kvalitně. +okoukne to naoko vážně+ Já je nemám rád jako hlavní jídlo, ale když se udělá dobrá zálivka, je to skvělý lehký mezichod. +usměje se a vybírá kousky sýra+ Já? +zatváří se naoko ublíženě+ Rozhodně výborný vliv. +loupne po ní okem+ Tvoje sestra bude určitě souhlasit. +zavtipkuje, očividně v dobrém rozmaru+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 14 kvě 2013 17:30

+vesele se rozesměje a vrtí nad tím hlavou+ Raději to nebudeme zkoušet, co kdyby tě někdo pak chtěl obvinit za pokus o ublížení na zdraví? +zazubí se na něj vesele, maskujíc tak jak moc se jí nelíbí, že by měl líbat někoho jiného a jedno jestli by šlo o ženu nebo muže+ Ah, tak to jsem musela sbalit skutečně skvělou partii. +mrkne na něj vesele, i když se o jeho finanční stav dosud nezajímala a zřejmě jí nebude zajímat ani v budoucnu, není s ním přeci pro peníze+ Kdyby mi toho lehlo ještě víc, tak bych si ten korzet nemusela vůbec brát. +zazubí se na něj vesele a o překvapení, co se pod oblečením skrývá raději pomlčí+ A kdybych si ho nebrala, tak bych se nemohla bavit tím až ho budeš svlékat. +zasměje se tiše a pak se na oko zarazí a zamyslí+ Musel bys mě vůbec svlékat? +zamručí zamyšleně jak si to zřejmě představuje a oči jí trošku potemní a zatřpytí se jí v nich, jak má zřejmě hodně bujnou fantazii :D + Ne, myslím, že by to s ním vůbec nehnulo. +zakroutí po chvilce přemýšlení hlavou a vesele se na něj zazubí+ Není špatný, ale tvoje krevetka chutnala líp. +uculí se trošku dvojsmyslně, ale zřejmě skutečně mluví o jídle, možná :D a pustí se do salátu, jeho vtip však nepřišel vhodnou chvíli, takže při zmínce o sestře jí zaskočí kus sýra až jí div nevyletí ven nosem :D rozkašle se až jí vyhrknou slzy do očí a chvilku se div nedusí, jak si představila co by sestra řekla jistě o jeho vlivu+ Jasně, souhlasit.... to chci vidět... +vyráží ze sebe jak sem tam lapne po dechu, než se jí podařit uklidnit a trošku zašklebit+ O mojí sestře bych rozhodně nemluvila, když jím. Mohlo by to skončit špatně. +zakření se a ubrouskem si otře zlehka oči+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 14 kvě 2013 19:27

To bych byl houby právník, kdybych se z toho nevykecal. +uculí se+ Není to tak špatný. +zazubí se skromně+ Hlady neumřem. +mrkne na ni+ No ale to je poměrně konstruktivní návrh, který má rozhodně moji plnou podporu. +zasměje se a upije svoje víno+ No, to by záležel na tom, co bys preferovala. +zajiskří mu v očích+ Musím říct, že se vážně těším na ten tvůj seznam. +uculí se, vyjídá ořechy ze salátu, a když se tak rozkašle, div leknutím neupustí vidličku, už už vstává ze židle, když přiletí číšník a začne ji tak nějak decentně poplácávat po zádech a žene se tam s karafou vody+ V pořádku? +koukne po ní napůl pobaveně napůl starostlivě+ Musí to být naprosto okouzlující mladá dáma, když jenom zmínka o ní v tobě probouzí takový reakce. +zasměje se+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 14 kvě 2013 19:39

+vesele se rozesměje+ Pravda, a to ty umíš skvěle. +usměje se na něj zářivě+ Tak to je podstatné. Hlavně neumřít hlady. +pousměje se a souhlasně pokývá hlavou, víc nešťourajíc do toho, jak moc bohatý je+ Ale mojí ne. Nechtělo by se mi před tím číšníkem běhat jen ve spodním prádle. +zakroutí nesouhlasně hlavou, že by opravdu nechtěla, aby jí někdo cizí okukoval+ Ale zase na druhou stranu, už by se asi tolik neculil. +uculí se vesele a v očích jí hrají nezbedné jiskřičky+ Hmn... z čeho mám vůbec na výběr? +zajímá se na oko neskutečně zaujatě a zvědavě zvedne obočí, zatímco jí rty cukají v úsměvu+ Ale nevím... myslím, že tě nechám mě svléknout až budeme v ložnici. Sama mám pro tebe překvapení a bez svlékání bych ti ho nemohla dát. +zakroutí hlavou na oko tak jako teatrálně a smutně nad tím, že si v ložnici neužije sexu v oblečení a v očích jí vesele jiskří+ Myslíš, že na něm bude něco zajímavého? +zvedne pobaveně obočí a vesele se na něj uculí, protože není pochyb že zajímavý určitě bude, jen co ho vymyslím :D + To je dobré, děkuji. +usměje se na číšníka naprosto kouzelně, jakmile se vzpamatuje a s děkovným pokýváním hlavy si od něj vezme skleničku s vodou+ Jo, žiju. +usměje se vesele na Christiana+ Okouzlující to je, když chce... ale mě spíš zmínka o ní asociuje věci, o kterých nechceš nic vědět. +zazubí se na něj vesele, zřejmě to nebude nic o čem by mu nic neříkala, vyjma kastrace nejspíš :D +
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 14 kvě 2013 22:08

No, něčím se živit musím. +uculí se+ Tedy, jestli vážně kouká po mně, tak by mu to třeba ani nevadilo. +zasměje se+ A pro mě by to rozhodně bylo vítané zpestření večeře. +mrkne na ni+ Buď, a nebo by se culil ještě daleko víc. +zazubí se+ Každopádně párkrát by asi pro nepozornost zakopl. +protože by jí zíral na hruď :D+ Oh, no z čehokoliv jenom chceš, já tvoji fantazii rozhodně omezovat nebudu. +uculí se na ni přes svoji skleničku+ Překvapení? +zvedne zaujatě obočí a pak se vyděsí, protože mu jako první přijde na mysl nějaký tetování nebo přinejmenším piercing v bradavce :D + No upřímně v to doufám. +pousměje se významně+ Jako například? +zajímá se hned, to je nejspolehlivější způsob, jak vzbudit jeho pozornost. :D+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 14 kvě 2013 22:18

Pravda. +zasměje se vesele a ještě mu to hezky odkývá+ V tom případě bych byla dotčena kdyby si mě ani nevšiml. +zatváří se na oko dotčeně, ale vzápětí se vesele zazubí+ Tak mi to příště připomeň a já uvidím, jestli by se s tím dalo něco dělat. +zavlní významně obočím, třeba se skutečně dočká toho, že jednou s ní bude večeřet zatímco bude bez vrchního dílu oblečení+ Hlavně kdyby na mě něco nevylil nebo mi něco nevysypal do klína. +zasměje se vesele, když si to představí+ Hmn, ale to je takhle strašně těžké... chtělo by to nějaký návrhy. +upře na něj svá nevinná očka, zřejmě by i ona jemu chtěla plnit přání+ Ano překvapení, lásko, a mám pocit, že se ti bude líbit. +usměje se tajemně, ale už víc neprozradí jen se chopí skleničky a zlehka upije+ Tak to se budu dvojnásob snažit. +usměje se zářivě a v očích jí jiskří+ Neříkala jsem náhodou, že to nechceš vědět? +zasměje se tiše a zavrtí nad tím hlavou+ Někdy ti o tom řeknu, ale dneska bych na ní raději nemyslela. +pousměje se měkce , jak si nechce myšlenkou na sestru kazit večer+ Nechtěl by sis zatančit? +zajímá se, když k nim dolehne ze zpod z města nějaká ta melodie a zároveň tím odvádí jeho pozornost+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 14 kvě 2013 23:29

No vidíš to. Měli bychom ho nějak otestovat. +zamyslí se nad tím na oko+ Neboj se, napíšu si to do diáře. +uculí se způsobem, ze kterýho je jesné, že jí to bude připomínat nejlépe při každém jídle+ No, to by sis pak rozhodně musela sundat kalhoty. +přikývne vážně+ Ne ne ne. +zavrtí pobaveně hlavou, jak na to jde chytře+ Tohle je tvůj večer, takže tvoje návrhy. +uculí se a pozvedne skleničku, jako že na ni připíjí+ Nenechala sis nic propíchnout, že ne? +kouká nani trochu vyděšeně+ Dobře. +přikývne prostě, a netlačí s tím na ni, když mu bude chtít něco říct, prostě mu to řekne, nebo tak on to aspoň bere, navíc ho myšlenky na její sestru dovádí k vlastní sestře, a to není nic moc+ Zatančit? +zvedne k ní překvapeně oči, a až teprve potom si uvědomí, že slyší hudbu+ Nebojíš se, že ti pošlapu střevíčky? +zazubí se+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 14 kvě 2013 23:38

Otestovat? +zasměje se tiše+ A jak by sis takové testování představoval? + zajímá se a mírně zvědavě zvedne obočí a upije ze sklenky trochu vína+ Tak o tom vůbec nepochybuji. +rozesměje se, když vidí jak se na ní culí a je jí jasné, že bude muset svůj slib brzy splnit+ To ano, to bych musela... ale obávám se, že pak už by si se moc nenajedl. +zazubí se na něj naprosto nevinně, jelikož ve chvíli kdyby by si musela sundat sukni by uviděl ty supr podvazky a bylo by po jídle určitě :D + Ach, tak dobrá... ale já mám strašný problém v tvojí přítomnosti přemýšlet... +protáhne a v očích jí hraje něha a štěstí+ Propíchnout? +vykulí na něj očka, než jí dojde o čem mluví a vesele se rozesměje+ Ne, neboj se. Žádné úpravy těla se nekonají. +zakroutí vesele hlavou a pohladí ho po ruce, aby ho uklidnila+ Nebojím, rozhodně nejsi nejhorší tanečník, s kterým jsem kdy tančila. +zazubí se vesele+ Ale pokud se ti nechce, tak nemusíme. +pousměje se a dojí salát, než se s ním stačí ještě víc přidusit :D +
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner