+vesele se rozesměje a vrtí nad tím hlavou+ Raději to nebudeme zkoušet, co kdyby tě někdo pak chtěl obvinit za pokus o ublížení na zdraví? +zazubí se na něj vesele, maskujíc tak jak moc se jí nelíbí, že by měl líbat někoho jiného a jedno jestli by šlo o ženu nebo muže+ Ah, tak to jsem musela sbalit skutečně skvělou partii. +mrkne na něj vesele, i když se o jeho finanční stav dosud nezajímala a zřejmě jí nebude zajímat ani v budoucnu, není s ním přeci pro peníze+ Kdyby mi toho lehlo ještě víc, tak bych si ten korzet nemusela vůbec brát. +zazubí se na něj vesele a o překvapení, co se pod oblečením skrývá raději pomlčí+ A kdybych si ho nebrala, tak bych se nemohla bavit tím až ho budeš svlékat. +zasměje se tiše a pak se na oko zarazí a zamyslí+ Musel bys mě vůbec svlékat? +zamručí zamyšleně jak si to zřejmě představuje a oči jí trošku potemní a zatřpytí se jí v nich, jak má zřejmě hodně bujnou fantazii
+ Ne, myslím, že by to s ním vůbec nehnulo. +zakroutí po chvilce přemýšlení hlavou a vesele se na něj zazubí+ Není špatný, ale tvoje krevetka chutnala líp. +uculí se trošku dvojsmyslně, ale zřejmě skutečně mluví o jídle, možná
a pustí se do salátu, jeho vtip však nepřišel vhodnou chvíli, takže při zmínce o sestře jí zaskočí kus sýra až jí div nevyletí ven nosem
rozkašle se až jí vyhrknou slzy do očí a chvilku se div nedusí, jak si představila co by sestra řekla jistě o jeho vlivu+ Jasně, souhlasit.... to chci vidět... +vyráží ze sebe jak sem tam lapne po dechu, než se jí podařit uklidnit a trošku zašklebit+ O mojí sestře bych rozhodně nemluvila, když jím. Mohlo by to skončit špatně. +zakření se a ubrouskem si otře zlehka oči+