Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 18 kvě 2013 14:27

+s očima přivřenýma vzrušením na něj nasedá, krev jí bouří v žilách a cítí, že už to nebude dlouho trvat, tiskne se k němu kůži na kůži a sténá mu do ramene a do krku, všechna rozkoš jí směřuje do podbříšku, a pak se to v jednom okamžiku všechno zlomí, přitiskne mu rty na ústa a dychtivě ho políbí a dlouze zasténá do rtů, a strhne ji neuvěřitelně silný orgasmus, a kromě ohromující vlny slasti ji zaplaví taky pocit, že je všechno tak, jak má bejt, dosáhne vyvrcholení v jeho náručí, jeho rty na svých+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 kvě 2013 14:36

+její orgasmus ho strhne sebou, zasténá jí do rtů a nabodne na sebe, až je hluboko v ní, spokojený a ukojený, tiskne ji k sobě a když orgasmus odezní, udýchaně si položí bradu na její rameno a stále ji objímá. Prudce oddechuje, ale nemůže se přestat usmívat+ Miluju tě. +vydechne+ Tak strašně moc tě miluju. +šeptá jí do vlasů a nějak nemá v plánu ji ještě někdy pustit z náruče+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 kvě 2013 14:59

+drží si ho pevně u sebe, usmívá se mu do kůže a sem tam mu vtiskne polibek na rameno nebo na krk, jednou rukou se mu jemně probírá vlasy na zátylku a druhou ho zlehka hladí po zádech, naprosto šťastná a spokojená, a něco se v ní zase tak hezky sevře a poskočí, jako pokaždý, když jí to řekne+ Miluju tě. +zopakuje mu to+ Miluju tě, a to je pravda, a ničemu jinýmu nikdy nevěř. +sevře ho u sebe pevnějc+ Ty, Byrone... +koukne na něj po chvilce+ Mně se chce strašně spát. +přizná se provinile, když už to nedokáže zakrejt a zívne mu do ramene+ Mně to bez tebe nejde, a strašně dlouho jsem se nevyspala. +ohlazuje mu pořád kůži, ale sotva kouká+Nevadilo by ti, kdybysme se místo rozličnejch sexy aktivit a ujišťování o vzájemný lásce na chvilku natáhli? +uculí se na něk+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 kvě 2013 15:14

+usměje se na ni a pohladí ji po tváři+ Jasně, kočko, schrupnem si a na následný sexy aktivity budeme mít spoustu času potom. +přikývne s úsměvem, vstane a pak pomůže na nohy i jí, vezme ji do náruče+ Tady v tom bordelu budem celý od barvy... +rozhlídne se kolem a odnese ji do jednoho pokoje pro hosty, kde ji položí do postele a hned se tam nasáčkuje za ní a přitulí se k ní jak tuleň+ Takhle se stejně spí nejlíp, +zašeptá jí do kůže+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 kvě 2013 15:56

Dík. +uculí se na něj vděčně, a začne vymejšlet, jak to udělat, aby mohla vylízt na postel a nemusela ho přitom pouštět+ Já jsem i tak celá od barvy. +máchne rukou+ A ty teďka taky. +usměje se, pevně se ho chytne a nechá se odnýst, zaleze si do těch čerstvě povlečenejch voňavejch peřin, a zase se k němu přitiskne, proplete jim nohy a nos mu zaboří do hrudi+ Ty seš fakticky tady. +zavrtí nevěřícně hlavou, a konečně si vydechne, celá blažená, zavře oči a nechá se obejmout, obklopit jeho vůni a teplem, a je jí takhle krásně+ A zítra si zajdem pro tvoje věci. Ale budem to muset nějak vymyslet. Aby se ti nic nestalo. +zamumlá mu do kůže, už napůl spící+ Budeš tady, až se vzbudím, viď? +poprosí ho ještě, než se nechá pohltit spánkem, ne že by se teda mohl z jejího sevření vykroutit, i kdyby chtěl+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 kvě 2013 16:06

Neboj se, Vici. +hladí ji po pažích a zádech a houpe ji v náručí+ Mě se nic nestane, když jsem s tebou. +usměje se a několikrát ji políbí na kůži krku a ramen+ Dobrou noc, lásko. Ráno tady budu, už pořád tady budu. +jemně ji hladí po těle dokud neusne a užívá si její vůni, její přítomnost a pak i on upadne do spánku+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 kvě 2013 16:37

+nechá se klidně kolébat jeho dechem a doteky, a po dlouhý době konečně zase tvrdě usne a nerušeně spí až do rána, kdy se mu probudí v náručí a ještě se zavřenýma očima se musí široce usmát, když jí dojde, že tentokrát to není žádná šikovně smotaná peřina, ale fakt on, jeho dech v jejích vlasech, jeho kůže proti její, chvilku si ten moment vychutnává, a pak dostane chuť probudit ho jak nejhezčejc umí, tak se mu lehce vymaní, zajede pod peřinu a začne ho jemně hladit v klíně, přejíždí prsty po jeho mužství dokud se neprobere k životu a nezačne jí tvrdnout v ruce, a pak ho vezme do úst, dlaněmi ho jemně hladí po stehnech a bocích, a věnuje se mu rty a jazykem, střídavě ho jemně laská a prudce saje, a když se probudí, jen se na ně uculí a pokračuje ve svý činnosti s očividným entuziasmem, dokud ho nedovede k vyvrcholení, a teprve pak si k němu zase s úsměvem přilehne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 kvě 2013 16:58

+spokojeně spí, klidně a nerušeně. Je jak v sedmím nebi, když se mu najednou začne tělem plížit nádherně slastný pocit a zdá se mu, že se s Vici milují zas na Eifelovce. Tiše zavzdychá, trochu se zavrtí a snaží se ten krásný sen udržet, když mu najednou odpluje pryč, ale je nahrazený něčím mnohem, mnohem lepším a to skutečností. Když uvidí Vici ve svém klíně, jak laská a olizuje jeho mužství, vzrušením zasténá, usměje se na ni a pohladí ji ve vlasech. Stačí jenom chvilka její snahy a on vyvrcholí. Se spokojeným úsměvem a zklidňujícím se dechem ji přitáhne k sobě+ Tomuhle říkám krásný ráno. +usměje se na ni a políbí ji+ Děkuju.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 kvě 2013 17:39

+culí se, když vidí, jak se mu to líbí, spokojeně si otře pusu a lehne si k němu+ Dobrý ráno. +zazubí se a dá mu pusu+ Ještě se na mě zlobíš? +udělá na něj štěněčí oči a natulí se mu do náruče, aby neměl jinou možnost než říct, že ne :D + Měla bych se jít umejt, smrdím jak tchoř. +zhodnotí to sebekriticky+ A pak jít poděkovat Chrisovi. On tě sem fakt přemístil? +furt tomu nějak nevěří+ A pak si zajdem na Tvrz pro tvý věci a vrátíme je kam patřej. +usměje se a dá mu pusu+ A pak si to rozdáme na tom kulečníku. +rozhodne jim denní režim+ Připomínky? +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 kvě 2013 17:45

A co snídaně? +zazubí se na ni+ To je základ dne. +protáhne se na posteli a zavolá na Jeefese, že chtějí snídani+ Tak se běž osprchovat. Já půjdu po tobě. +usměje se na něj+ Víš, že nesmíme do sprchy společně, jinak to zas dopadne jako obvykle. +zazubí se na ni a zapálí si cigaretu+ Jo, fakt mě sem přenesl, nemohl jsem tomu sice uvěřit, ale neváhal jsem ani na okamžik. Chtěl jsem být zas s tebou. bože to je tak... tak nádherný a úžasný! +koukne na ni strašně zamilovaně+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house