Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 19 kvě 2013 01:15

+šlohne mu cigáro a potáhne si, a po dlouhý době si tu chuť a nikotin zase užije, a už je na půl cesty do koupelny, když na ni tak zaláskovaně koukne, tak k němu zajede zpátky do peřin, schoulí se mu do náruče a pořádně ho políbí, hluboce a vroucně, a tiskne ho k sobě+ Já vím, promiň mi to. +zamumlá mu zkroušeně do kůže+ Ty jseš moje všecko, fakt, a já jsem děsný pako. Vždycky všechno dobrý zvořu. +povzdychne si sama nad sebou, a teprv když se uklidní jeho přítomností, vtiskne mu pusu mezi klíční kosti a zas se vyhrabe a zavře se v koupelně, a zaleze si do sprchy+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 kvě 2013 10:39

+obejme ji, když se k němu tak vrátí a s úsměvem jí oplácí polibky+ Jsi moje milovaný a jediný pako na světě a já už jsem ti to odpustil. +pohladí ji po tváři+ A už tě nikdy nepustím. +usměje se na ni a kouká, jak zmizí v koupelně a když uslyší, že se pustila voda, tak neodolá a jde ji nenápadně šmírovat škvírou ve dveřích, div že mu nevypadnou oči u toho+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 kvě 2013 11:22

+sprchuje se normálně, dokud si ho nevšimne ve dveřích, a vyplázne na něj jazyk+ Nešmíruj, pojď ke mně a já ti umeju záda. +zazubí se na něj a udělá mu tam u sebe místo, otočí si ho k sobě a začne mu mydlit záda nějakým voňavým sprcháčem+ Když já se bojím, že to mezi náma zůstane. +přizná potom tiše+ Že ty jsi úžasnej a všechno se mnou vydržíš... a já ne. Já jsem pod prvním pořádným tlakem prdla, a poslala jsem tě pryč. +klouže mu pomalu dlaněma po svalech na zádech, dokud se neudělá pořádná pěna+ A děsně jsem ti ublížila. +omyje ho proudem vody a přitiskne se k němu zezadu, obejme ho a těma namydlenýma rukama ho hladí po břiše+ A že mi nebudeš moct věřit, když ti řeknu, že tě miluju. +přitiskne mu obličej mezi lopatky, protože je to pro ni tak jednodušší, než u toho na něj koukat+ Tak neříkej, že mi to odpouštíš, dokud to fakt nebude pravda. Jo?
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 kvě 2013 13:31

+strašlivě nevinně se na ni uculí, když ho načapá, jak ji tam šmíruje a celej šťastnej jde za ní do sprchy a když mu mydlí záda, tak málem chrochtá blahem+ Hm? +koukne na ni, když o tom začne mluvit+ Hlavně mi to vždycky řekni. Když se budeš bát, budeš vyděšená nebo tě bude něco trápit, jo? Byla to krize, ale nakonec jsme ji překonali, máme kamarády, co nám pomůžou, tvůj brácha to nakonec taky pochopil, takže to přece jenom k něčemu bylo. +usměje se a pohladí ji po pažích, co má kolem jeho břicha+ Já vím, proč jsi to udělala, a radši ti budu tisíckrát věřit, když mi budeš říkat, že mě miluješ, než když mi jednou řekneš, že to tak není. +otočí se k ní+ A tvůj bejvalej mě vážně sere. +zaksichtí se naštvaně+ Co kdyby jsme mu našli ženskou, nějakou, co je horší než on, ale je na naší straně, což bude nakonec pro nás plus?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 kvě 2013 14:48

Tak jo. Já se naučím ti říkat všechno. +slíbí mu to vážně+ A všecko spolu zvládnem. +usměje se mu do kůže, a když se k ní otočí, hezky ho políbí+ Miluju tě. +pohladí ho po hrudi, a na chvilku si mu opře hlavu do ramene+ Jako že ho dáme dohromady s Phillipou, jo? +uculí se+ To bych skoro nepřála ani jí. +zavrtí pobaveně hlavou+ Kdyby mě aspoň děsně miloval a chtěl mě zpátky, mohli jsme to sepsat a vytřískat z toho epickou milostnou trilogii. +uculí se+ Ale on se akorát mstí, protože může. +pokrčí rameny+ Ale chci tě poprosit o něco mírně ujetýho. +zazubí se na něj+ Chtěla bych na tebe dát sledovací kouzlo. +vysvětlí mu to už vážnějc+ Jenom lokační, takovou GPSku. Slibuju, že bych to nezneužívala a nekontrolovala, kde jseš, když budeš venku s klukama nebo něco, ale kdyby se ti něco stalo, tak tě v životě nenajdu. Jako když tě chytli v tom přístavu tenkrát. +koukne na něj+ To už fakt nechci zažít. Ale neudělám to bez tvýho vědomí, nebo když nebudeš chtít. +hraje si prsty s jeho žetonem na krku, protože si připadá fakt blbě, že proti němu zneužila svoje kouzla, aby mu zabránila se sem vrátit, a vůbec to nebylo moc fér+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 kvě 2013 15:06

Třeba s Phillipou. +zazubí se na ni+ Já myslím, že ta by si ho úplně zasloužila, kapusta jedna. +zavrtí hlavou+ Já bych moc chtěl, aby nám dal pokoj. Nechci čekat až ti zas něco udělá. Nebo mě. Rád bych s tím něco udělal, ale nekouzlím. +zavrtí zkroušeně hlavou, ale pak se na ni zazubí+ Ale mám kamarády, co kouzlí. Něco s ním vymyslíme, nenecháme to jenom tak. +koukne na ni, jedno obočí zvedlý+ Není to už trochu paranoidní, kočko? Hele, jestli tě to uklidní, tak jo, ale mě to přijde trošku přehnaný. +starostlivě se na ni kouká+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 kvě 2013 15:26

Musíme vlastně zjistit, jak jsou na tom dvojčata. +zazubí se, když si vzpomene na Phillipu+ Já bych to taky chtěla, zlato. +povzdychne si, obejme ho a hladí ho po zádech+ To na tom nic nemění, já kouzlím a stejně s tím nic neudělám. +zavrtí hlavou unaveně+ Je. +připustí+ Já mám furt takovou vizi, že mi tě sebere. Že někam půjdeš a nevrátíš se, že se ráno probudím, a ty vedle mě nebudeš, a já tě nebudu moct najít. Někdy se mi o tom zdá. +přivine ho k sobě pevnějc+ Takhle bych to věděla. Mohla bych si pro tebe vždycky přijít. +pokrčí rameny+ Já tě nechci kontrolovat, když budeš v hospodě, nebo jestli mi někde nezahejbáš, nejsem stíhačka. Chci vědět, že když se mi ztratíš, tak tě najdu. +koukne na něj vážně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 kvě 2013 15:31

Ty na něj sama nestačíš, ale když vás bude víc. Třeba ještě tvůj brácha, Wenai a její brácha, kdyby jsme sehnali dost lidí... +koukne na ni, jako že by si vážně přál, aby je nechal na pokoji+ Mohli by sme ho zastrašit. +je vidět, že ho to fakt trápí+ Já vím, že mě nechceš špehovat a pronásledovat, kočko. +usměje se na ni a pohladí ji+ Ale na jak dlouho to bude stačit, než mě budeš chtít přivázat k posteli? +ví, že je to vážný téma, ale té představě se musí trochu usmát+ Radši bych to vyřešil jednou pro vždy, tohle jsou jenom... nechci aby měl nad tebou takovou moc! +zamračí se naštvaně, protože ten chlap ho už začíná vážně štvát+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 kvě 2013 16:43

Já nechci ohrožovat ještě další lidi. +povzdychne si a hladí ho po zádech+ Stačí že ohrožuju tebe. +líbne ho na rameno+ Netrap se tím, nějak to dopadne. Hm? Nemysli na to. +přitáhne se ho a něžně ho políbí+ Nepřivážu tě k posteli. +zavrtí hlavou+ Ledaže by se ti to líbilo. Co? +uculí se na něj, spláchne z nich pěnu a vyleze ze sprchy, trochu se osuší a omotá kolem sebe ručník+ Ty seš jedinej kluk, co má nade mnou nějakou moc. +uculí se na něj, když dojdou do postele, kde na ně už čeká opulentní několikachodová snídaně, pravděpodobně Jeefesův způsob vyjádření, že je rád, že je Byron doma+ A když na mě koukneš tím svým způsobem, vlhnu až za ušima. +pošeptá mu spiklenecky, zazubí se, a udělá si z palačinky a ovoce snídaňový burrito+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 kvě 2013 16:56

Nech toho! +zarazí ji rázně hned na začátku+ Kamarádi jsou od toho, že jdou s tebou i do toho největšího srabu. Podržej tě, pomůžou ti. Tak si nech ty kecy z románů patetickejch hrdinek. Nauč se říkat si o pomoc. Protože neříct si o ni není statečný, ale pitomý a ubohý. +vyleze ze sprchy a začne se utírat+ Víš jak mi to připadá? Že nechceš nic dělat, abys nepřišla o možnost fňukat. Ale to teda ne! +zašermuje jí rázně prstem před obličejem+ Já se od něj nedám zastrašit, ať je sebemocnější. Takhle. +ukáže jakože na něj vztyčenej prostředníček+ A víš co? On nadělal přece za ty leta mraky hnusáren, nelegálních věcí a řekl bych, že i zabil pár lidí. To mu to jako projde? Necháme ho, aby mu to prošlo? Ministarstvo ho nechá aby mu to prošlo? Nemají nás právě před takovejma hajzlama chránit bystrozoři, nebo jak se jim říká? Mají! Tak ať nám pomůžou. +postaví se tam, vypadá jako bůh pomsty, zamračený a se zkříženýma rukama na hrudi+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house