od Victoria » 19 kvě 2013 18:38
Protože není normální, je to paranoidní blbec! +zavrtí hlavou frustrovaně+ Nejsem jeho. Jsem tady s tebou, a beru si tebe, jsem tvoje, a takhle to chci. A nechci se s tebou hádat kvůli někomu jako je on. +přechází tam rozčíleně po místnosti+ Já vím že nechceš. Mimo jiné je to taky jedna z kvalit, kvůli kterejm si tě beru. Jenomže on jo, víš? Já jsem ho viděla zabít člověka, a ne jednou, přímo přede mnou. Poblíž někoho takovýho tě prostě nechci, a je mi jedno, co si o tom myslíš. +zamračí se na něj+ Říkám ti, že tohle je boj, kterej my dva nemůžem vyhrát, a já se do něj nehodlám pouštět, nehodlám tobě dovolit, aby ses do něj pouštěl, protože mi na tobě záleží, ty pako, a nechci, abys umřel. +rozhodí zoufale rukama+ Já nevím. Kdybych věděla, co mám dělat, tak tohle vůbec neřešíme. +pokrčí rameny+ Prostě udělám to co chce, přilezu, uzavřu další dohodu, a to nám zas nějakej čas koupí. Když mu necháš pocit, že vyhrál, tak je chvíli spokojenej, a nechá mě. On nám doopravdy nechce ublížit, protože kdyby to udělal, hra by skončila, už bych neměla co ztratit, a to by ho nebavilo. +koukne na něj+ Ale já jsem ti to říkala, Byrone, říkala jsem ti, jak vypadá můj život, a co všechno ke mně patří, a ty jsi to vzal. Souhlasil jsi s tím. +otočí se k němu zády, pustí se do skládání ručníků, aby se uklidnila, protože se jí tlačí do očí slzy, a nechce, aby to vypadalo, že ho vydírá pláčem+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.