Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 19 kvě 2013 17:24

No, tak to máš dobrý, ale takový kamarády já prostě nemám. +odsekne mu na to+ Já jsem zvyklá si svoje problémy řešit sama, a je pro mě dost těžký pouštět si do života aspoň tebe. +zahodí ručník někam do koupelny a začne se oblíkat+ No, tak jsem pitomá a ubohá. Víš jaký to je, žít s tím, že kvůli tobě někdo umřel? Je to děsný. Nejhorší. +zamračí se a přetáhne si tričko přes hlavu+ Nejdřív chceš, abych ti říkala všechno, a co mě trápí, a když to dělám, stěžuješ si že fňukám. +sváže si vlasu do culíku s poněkud přehnanou razancí, div si u toho nevyškube vlasy+ Jasně že na něj spoustu věcí vím. Jasně že bych ho mohla dostat do lochu. A k čemu to bude? Já vím, jaký má známosti, na kolik lidí ve vysokejch úřadech něco má, za tři dny by byl venku, a šel by rovnou sem pěkně se pomstít. Je to hezký, že máš důvěru v systém, ale já jsem viděla jak to funguje. To bysme ho museli rovnou odkráglovat, a nemysli si, že mě to nenapadlo, kdyby to šlo, dost možná bych to i udělala. +koukne na něj+ jenže ty si to představuješ jak hurvínek válku, tohle není teritoriální boj mezi školníma gangama, někdo by mohl vážně umřít. +posadí se na postel+ Já chci prostě jenom žít relativně normální život, s tebou, v rámci možností, jaký mám. +povzdychne si+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 kvě 2013 17:33

ale máš! Máš je, máš mě a já mám je. Tohle už nejdsou jenom tvoje problémy, jsou to naše problémy a jestli s tím ty nechceš nic dělat, tak já teda jo. +řekne odhodlaně+ Mám kamarády, za který bych umřel a to samý by udělali oni pro mě. Mám kamarády, co jsem viděl umřít a prostě se to talo. Shit happends. +máchne rukama+ Nenechám sebe a svou ženu vydírat a zastrašovat od nějakýho idiota jenom proto, že neumím kouzlit. +ušklíbne se na ni+ Jsem dospělej, žádnej školák,uvědomuju si rizika, tak ze mě laskavě nedělej blbce. Ty nejseš jediná ,,co ví, jak to všechno funguje". To, že se bavím a piju, ještě neznamená, že nic nevím o všech těch sračkách, co se dějou a neumím hrát stejnou hru. Proč myslíš, že mě tenkrát unesli do toho skladiště? Protože jsem jim ukrad kuličky? +nahne se k ní+ Jenže co ty si neuvědomuješ, kočko, je to, že když tu bude, tak nikdy mít normální život nebudeš.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 kvě 2013 17:57

Jo, mám tebe, a moc ráda bych to tak ještě nějakou dobu zachovala, takže promiň, ale rozhodně nepovedu žádnou trestnou výpravu lidí, který mám ráda, někam, kde na ně budou čekat vytrénovaný vrazi. +zavrtí rezolutně hlavou+ Žádný shit happens, ne když tomu můžu zabránit. +zamračí se na něj+ Jo? To mezi náma bude vždycky? Že ty nekouzlíš, a já jo? Protože o tom to vůbec není. Nechtěla bych, abys dělal takový blbosti, ani kdybys byl Merlin nebo já nevím co. +založí si ruce na prsou+ Já nejsem můj bratr, abych tě soudila podle pití nebo trávy, já tě znám, nebo si aspoň myslím, že jo. Ale znám taky jeho. Vím, jak na věci reaguje, vím , co nesnáší a co mu dělá dobře, a vím, že šťouchat do vosího hnízda je nejlepší způsob, jak ho u toho udržet. Když sebou cukáš, tak ho to tím víc baví. A ne, nemyslím si, že bys uměl hrát stejnou hru. Ani já neumím hrát stejnou hru. A to jestli kouzlíš nebo ne s tím nemá vůbec nic společnýho, je to profesionální nájemnej vrah, kristepane, co proti tomu chceš postavit? Koupíš si kulomet a ustřelíš mu hlavu? +ušklíbne se+ Nech mě to udělat podle mě, a já ti slibuju, že to vyřeším.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 kvě 2013 18:14

A proč by na nás měl čekat? Snad ho dokážeme překvapit. Vici, ať je co chce, pořád je to člověk. No to je evidentní, že ho znáš, protože tě pořád ovládá, pořád seš jeho. Nechci abys byla jeho a dost mi to vadí. Protože já jsem ten kluk, co si ho bereš a nechci, aby se objevil na naší svatbě a dělal nějaký ... něco. Myslíš, že by si nechal takovou příležitost ujít? Ne, koupím si Apache AH-64. Ten by snad stačit mohl. +ušklíbne se+ Nechci ho zabít. Nechci nikoho zabít. Chci ho připravit o jeho moc, jeho kontakty a jeho přátele i když pochybuju, že nějaký má. Já je mám a je to moje síla. S lidma se dá bojovat i jinak, než že se před ně postavíš a ustřelíš jim hlavu. Na takovej boj totiž člověk svaly nepotřebuje. Ale potřebuje hlavu. +koukne na ni+ A co chceš dělat? Teď jsi říkala, že to chceš nechat bejt. Já chci slyšet, co s tím chceš dělat.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 kvě 2013 18:38

Protože není normální, je to paranoidní blbec! +zavrtí hlavou frustrovaně+ Nejsem jeho. Jsem tady s tebou, a beru si tebe, jsem tvoje, a takhle to chci. A nechci se s tebou hádat kvůli někomu jako je on. +přechází tam rozčíleně po místnosti+ Já vím že nechceš. Mimo jiné je to taky jedna z kvalit, kvůli kterejm si tě beru. Jenomže on jo, víš? Já jsem ho viděla zabít člověka, a ne jednou, přímo přede mnou. Poblíž někoho takovýho tě prostě nechci, a je mi jedno, co si o tom myslíš. +zamračí se na něj+ Říkám ti, že tohle je boj, kterej my dva nemůžem vyhrát, a já se do něj nehodlám pouštět, nehodlám tobě dovolit, aby ses do něj pouštěl, protože mi na tobě záleží, ty pako, a nechci, abys umřel. +rozhodí zoufale rukama+ Já nevím. Kdybych věděla, co mám dělat, tak tohle vůbec neřešíme. +pokrčí rameny+ Prostě udělám to co chce, přilezu, uzavřu další dohodu, a to nám zas nějakej čas koupí. Když mu necháš pocit, že vyhrál, tak je chvíli spokojenej, a nechá mě. On nám doopravdy nechce ublížit, protože kdyby to udělal, hra by skončila, už bych neměla co ztratit, a to by ho nebavilo. +koukne na něj+ Ale já jsem ti to říkala, Byrone, říkala jsem ti, jak vypadá můj život, a co všechno ke mně patří, a ty jsi to vzal. Souhlasil jsi s tím. +otočí se k němu zády, pustí se do skládání ručníků, aby se uklidnila, protože se jí tlačí do očí slzy, a nechce, aby to vypadalo, že ho vydírá pláčem+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 kvě 2013 19:50

+uvědomuje si že je pekelně nastvanej na toho chlapa co ji jim tak ubližuje. A nelíbí se mu to. Poprvy v životě vážně pomyslí na to že by někoho zabil. Ale pak to zavrhne+ Tak jo. +zabruci+ Nebudem se hádat. Ale jemu to pak přestane stačit a něco nám udělá. Sme myši. A ve hře na kočku a myš opravdu nemůžeme vyhrát. Tam vyhrává jediné kočka. My budem kočka. +zamraci se a když se k ni otočí zády tak vyrazí ke dveřím+ Miluju tě. +řekne ještě než otevře dveře a pak vyjde na chodbu kousek poodejde a vytáhne mobil a zavolá Wenai+ Nazdar mám problém. Ne s Vici ne. Vlastně se ji to taky týká. Nebudu ji o tom říkat. No to zrovna od tebe fakt sedí. Jo tak v Tapu. Čau. +rozloučí se a schová mobil zas do kapsy+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 kvě 2013 20:42

+zavře oči a zhluboka se nadechne a vydechne, napočítá do deseti a vyrazí za ním, dokud to má čerstvý, a akorát když k němu dojde, vidí jak schovává telefon, a je jí jasný, že má nějaký plány, co ji nezahrnujou+ Byrone... já vím, že jsem ten poslední člověk, kdo by si zrovna na tohle moh stěžovat, ale... prosím tě nedělej nic beze mě. +koukne na něj smutně a vezme ho za ruku+ Za pár tejdnů si tě vezmu, a pro mě to je slib, kterej znamená, že půjdu všude za tebou, i když si o to neřekneš. Jestli seš fakt pevně rozhodnutej, co chceš udělat, tak já do toho půjdu s tebou. +koukne na něj vážně, a stiskne mu ruku+ Nelíbí se mi to, fakt hodně se mi to nelíbí, a myslím, že z toho bude fakt strašnej průšvih, ale budeš můj muž, a jsme ve všem spolu. Jo? +pohladí ho palcem po hřbetu ruky+ Takže jestli děláme nějakej palácovej převrat, říkám ti rovnou, že to bude chtít větší palebnou sílu, než bráchu, Wenai a jejího bráchu.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 kvě 2013 20:56

Nejsme. Sme ty já a on. Tři. +koukne na ni+ Nechci si vzít i jeho. Nechci riskovat že nám vleze na svatbu a bude dělat vlny. A jdu do hospody. Potřebuju si to všechno srovnat v hlavě a získat nejakej jinej náhled. +nakloní se k ni a dá ji pořádnou pusu+ Až se vrátím tak budu mít strašnou kocovinu. +pousmeje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 kvě 2013 21:18

Ani nejsme vzatý a už ode mě zdrháš do hospody? +uculí se trošku+ Byrone... +povzdychne si a vyloženě se mu vnutí do náruče+ Já nechci, abys musel pryč, když chceš přemejšlet. Nechci, abys mi musel kecat, když něco plánuješ. Já zavolám pár lidem, co by mě možná mohli pomoct, a uvidíme, jo? Slib mi, že dneska nic podnikat nebudeš. +koukne na něj vážně+ Necháme si to projít hlavou, a uděláme plán. Spolu. Jo? +usměje se a dá mu pusu+ Tak... se mi vrať brzo, jo? A zavolej, kdybys byl fakt mimo a potřeboval vyzvednout. +povzdychne si a neochotně ho teda pustí, a když se náramkem přemístí pryč, sedne si na schody, zapálí si, a přemejšlí, co bude proboha dělat, a pak se zvedne a jde si o tom promluvit s bráchou+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 kvě 2013 21:53

Rozhodně si dneska dám spoustu panaku. +usměje se na ni+ Neboj se nic velkyho podnikat nebudu. +skloni se k ni a hluboce ji políbí+ Vrátím se... Až zítra. Miluju tě. +usměje se na něj a premísti se pryč+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house