Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 19 kvě 2013 22:22

Tak jo. Miluju tě. +usměje se na něj taky, a pořádně se k němu přitiskne, když ho líbá, a když je pryč a ona dojde zpátky od Chrise, uklidí ten svinčík v ložnici, aby mohli spát už zase tam, staví se na Tvrzi a převezme od Maltezia Byronovy věci, nechá se nabrífovat novinkama, a pak se vrátí domů, a začne mu vybalovat, upraví ložnici, aby vyhovoval potřebám dvěma lidí, a ne jen jejím, přidá na Byronovu stranu postele noční stolek a dá mu tam nějaký osobní věci a lampičku, zvětší skříň a udělá mu v ní místo, a rozdělí tam jeho oblečení, do koupelny na poličky vyskládá jeho hygienický potřeby a jeho kartáček přidá k svýmu do kelímku, kytaru mu odnese vedle do jeho pokoje, na zdi dá taky nějaký jeho plakáty, a pár fotek z toho tripu po Americe, a vybalí mu tam celou tašku, a nakonec jí zůstane akorát ta krabička s prstenem, chvilku na ni kouká, a pak mu ji schová do šuplíku u nočního stolku. Chvíli si čte v zimní zahradě, obvolá pár lidí a dostane vcelku uspokojivý odpovědi, uklidí celou kuchyň a pak tráví odpoledne s notebookem výzkumem na Byronovy narozeniny, večer zaleze do postele, ale spát jí tam samotný moc nejde, tak se zas obleče, vezme si cigára, peníze a mobil, nechá mu na polštáři vzkaz, kdyby se snad náhodou vrátil domů dřív, a taky zmizí do města+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 kvě 2013 11:43

+vrátí se kolem druhé, vrazí do stolku, poře se o komodu a začne si zouvat boty, cosi si mumlá a odhazuje oblečení a vrávoravě se plíží do postele+ Já ho zmasím! +zamumlá zas, když si lehá+ Já ho zmasím tak, že bude úplně zmasenej, ani jeho vlastní řezník ho nepozná, jak já ho zmasím. +za neustálého mumlání se zachumlá do peřin a zavře oči+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 kvě 2013 13:16

+dojde domů o chvíli pozdějc a chvíli se motá po pokoji, protože se nemůže svlíct z bundy, tak nějak odhází svršky a padne šikmo na postel, kde spokojeně zjistí, že on už tam leží, tak se k němu uvelebí poněkud kolmo, a za chvilu s hlavou na jeho břiše místo polštáře usne zdravím spánkem opilců+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 kvě 2013 15:05

+v noci se ještě několikrát převalí a přeleze, takže nakonec se probudí nějak úplně jinak a s námahou ráno otevře oči+ Oh bože... +vydechne+ Jeefesi. +zavolá, ale tak aby nevzbudil Vici+ Dones mi asi tak dvě cisterny cocacoly. A protikocovinovou snídani. +nainstruuje ho a pomalu a opatrně se posadí na posteli a zapálí si cigaretu,pomalu upíjí colu a s úsměvem sleduje Vici, jak tam chrní+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 kvě 2013 15:31

+ta naopak spí jak kdyby ji praštil kamenem, občas trošku pochrupuje, a i když se jí tam chruje a převaluje, vždycky si ho nějak nahmatá a natulí se k němu, ráno se začne pomalu probouzet, a poněkud zakňučí, když ji dostihne bolest hlavy, nespokojeně mhouří do světla a poslepu se doplazí k nočnímu stolku, a ještě než rozlepí oči, obrátí do sebe protikocovinovej lektvar, a pak se rozvalí na záda+ Ugh. +vydechne dlouze a úlevně, když to začne zabírat+ Ahoj. +pousměje se na něj, když se jí podaří rozlepit oči, a chytne ho za ruku+ Jak je? Jak jsme na tom? +koukne na něj opatrně, jestli se zase budou hádat+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 kvě 2013 15:43

Dobrý ráno, kočko. +usměje se na ni, ještě mírně přejetě+ Máme tady snídani, jestli chceš. +típne cigáro a natáhne se k ní a políbí ji+ Samý dobrý protikocovinový věci, tys to taky včera nějak protáhla co? Užila sis to? +jemně ji hladí po vlasech+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 kvě 2013 15:59

Dík. +usměje se na něj, políbí ho, a taky zahájí den cigárkem, a pak si vezme plátek slaniny a chroupe ho jen tak na sucho+ Mě to tu nebavilo, tak jsem zajela za pár kámoškama, pozvat je na svatbu a tak. A vybalila jsem ti věci, nevadí? +koukne na něj+ Co ty, je ti dobře? Chceš lektvar? +usměje se a převalí se k němu na břicho+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 kvě 2013 16:03

Jo? Takže přípravy na svatbu v plným proudu? +usměje se+ Jasně, že nevadí, nebudu mít přece doma všechny věci v tašce. Promiň, že jsem to nechal na tebe. Osobně bych toho asi byl schopnej žít s taškou. +zasměje se+ Jo, jo, +přikývne se spokojeným úsměvem+ Mě je dobře. +vezme si plátek síra a dá si ho taky se slaninou a s chilli omáčkou+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 kvě 2013 18:16

To si piš. +uculí se+ To je dobrý, mně se to docela líbilo. Dávat tvý věci ke svejm. +usměje se na něj+ Taky jsem to tady trochu upravila. Máš svůj noční stolek, a poličku v koupelně, a půlku skříně, a tak vůbec. +zazubí se na něj, posadí se na posteli a vezme si teda k snídani taky něco pořádnýho, nějaký toasty+ Co máš dneska v plánu? +zajímá se+ Já bych měla udělat nějaký testovací korpusy na dorty,abych to pak už jen na svatbu upekla. A probrat s Jeefesem menu. Co bys chtěl jíst na hostině? +koukne na něj s úsměvem+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 kvě 2013 18:33

I poličku v koupelně? Ty jo, ty seš ke mě teda štědrá. +usměje se na ni a pěkně ji políbí+ Nemám nic v plánu. +pokrčí rameny+ Asi s tebou budu testovat korpusy a pomáhat ti v kuchyni. Ty si chceš upíct dort sama? +vykulí na ni oči+ Ty jsi superžena! Tak to ti rozhodně budu pomáhat. No, na svatbě... +koukne na ni+ Musí to bejt slavnostní? Asi by mělo, co? Tak třeba kozí sýr ve slanině? +marně si vzpomíná na nějaký slavnostní jídla+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house