od Manori » 23 kvě 2013 12:25
*musí se chechtat, jak ji tak vidí* Ne, nedělám...pan Ho...nějakou dobu dělal pro ehm nepřátelskou stranu, ale pak se přidal k nám. Je to na dlouhé povídání...a spíš asi Tobiáš by ti řekl víc.*napadne ji* Tedy pokud by byl sdílný a on si někdy hrozně rád hraje na pana tajemného...*protočí oči* Vlastně je to tady docela vtipná směs...*poznamená, jak si probírá v duchu celé osazenstvo*Hm...dokud se ho nebudeš snažit přeprat, tak ti nic nehrozí...*zazubí se* Je velmi dobrý v ninjutsu. Pravý ninja ale není, jak by ti vysvětlili naši japonští přátelé...každý má velmi přesnou a vymezenou definici, kdo a co je ninja*uchechtne se*
Tak to už mám za sebou, ta lidská...tak si to holt zopáknu znova.*odfoukne si pramen z očí* Hm...vidíš to, tohle stádium lovu jde mimo mě...i když...jak se to vezme.*napadne ji, že vlastně to chytání špatňáků se zas tak neliší, pak ji poslouchá* Jo, křehcí...konečně chápu, proč jsem byla vždycky v akcích tady jako záloha. Taky bych se ted neposlala jinam...pf...bejby...*odfrkne si* ne, máš pravdu, že se to asi nějak postupně srovná...pořád ještě nevím, kde a jaké hranice budu mít...*zamyslí se* je to otázka...jsme stejní a přece asi úplně ne. Stejně jako oni*kývne ke dveřím* Hanako je stará...velmi stará a přesto do Stínu je schopný se obléct jen Tobiáš a Karolína...a to jen velmi zřídka. To, že ho na naši záchranu na sebe vzal, byla docela velká oběť. Neví, kolik takových pokusů vydrží, než z něho udělá Stín tatarák...a to jsou z jedné linie. Takže s Postrachem jsme vlastně v menšině. Akorát on to měl horší, z toho, co vím a co ví pan Ho, úpravy, díky kterým jsme vylepšení oproti normálním upírům*znovu mávne bradou ke dveřím do místnosti vedle* dělali za pochodu. Já si vlastně nemůžu stěžovat, dostala jsem poslední aktuální verzi. Postrach si prošel všema...aktualizacema. Z toho bych se zdravým rozumem nevylezla.*zavrtí hlavou*V něm to posílilo tuhle stránku schopností, trénovanou celoživotně, tuhle sílu vnitřní i vnější. Proto si nemyslím, že někdy dosáhnu té plné síly a rychlosti, kterou disponuje on. Je to docela...děsivé, obzvlášť někteří z něj měli a mají pořád vítr.*ušklíbne se, jak si Hanako dává pořád na Postracha pozor*A nechci vidět, jak by to vypadalo, kdyby přešel na jídelníček z DR. Pan Ho to nechtěl tenkrát zkoušet. Myslím, že se bál o svůj žlutý krk*uculí se potměšile* A kouzelnické schopnosti...zatím jsem ráda, že jsem o ně nepřišla...hůlku nepotřebuju už vůbec, to je taky velká pomoc. Co jsem zvládala bez hůlky i předtím se soustředěním, na to ted myslet nemusím...Akorát se zvěromagií je to...divné...nemyslím, že by to bylo pryč, jen nějak zmizela ta podoba, do které jsem se měnila...panter je pryč. Vím, kam pro tu magii šáhnout, pamatuju si, jak jsem se tu proměnu učila, co je třeba udělat...a stejně...*luskne prsty* něco je jinak...možná vážně to chce čas...nebo už panter není moje zvíře...nevím.
Tak mě napadá, že je vlastně zvláštní, že ta magie se neztratila i v tvém případě, ve tvém druhu a způsobu přeměny.*přimhouří oči* heh, to musíme říct panu Ho. Že kdyby tak kouzelníci byli pod upíry, tak proč ty naše schopnosti proměnou nezmizly....že?*koukne směrem do laborky* no počkej, žluťásku...
hm..proto ses pak dala na dráhu lovce zlobivých našinců? Likvidace rozmazlených šlechticů?*cukne koutky*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-