Obývací pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Styx Lupin » 24 kvě 2013 20:33

Ahoj, Viki. Díky za pozvání +obejme se s ní srdečně+ Jo našla, pamatuji si to ještě z té kolaudace +mrkne na ni+ No voní to tady po celém domě, to bude něco úžasného, už se těším +nasává zhluboka tu vůni+ Ehm, nezlob se, ale víno dnes pít nebudu... nemám zrovna chuť na alkohol. Jestli tě můžu poprosit o minerálku... +pokrčí omluvně rameny+ Ale klidně si otevři pro sebe, ať ochutnáš. Jsou k tomu ještě karamely a pikantní taralli, to si dát můžu +uculí se a pohodlně se usadí+ Mám se dobře, díky. U mne nic nového. Ale ty se pochlub, slyšela jsem, že se budeš vdávat. Gratuluji!
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 24 kvě 2013 21:35

(no jo, já zapomněla, že už tu byla :D)

Dík, snad ti bude chutnat, peču vcelku tu část, co je na místě svíčkové, aby tě tam neobtěžovaly kosti jako u kotletek. +usměje se+ Ne? +podiví se+ Máš antibiotika? Já to nesnáším, vždycky když už je musím brát, sejde se mi hned několik párty, a já nemůžu pít. +zavrtí hlavou soustrastně+ Nebo jseš v tom? +uculí se, ale myslí to spíš jako vtip, než že by se vážně ptala, ta je dost zaměstnaná svatbou, takže noviny moc nečte :D , a samozřejmě hned donese minerálku+ No já nevím, opiju se tady sama a ty ze mě budeš mít srandu. +uculí se a rozloží jim to tam, a hned si nabídne+ Mňam, to je, fakt dobrý! +vykulí oči a hrábne si ještě+ Nejlepší je to dohromady. +zahuhlá s plnou a uculí se+ Byla jsi nakonec v té Africe? Nebo v Egyptě? +svraští obočí, jak si už nemůže úplně vzpomenout+ No jo, budu. Byron mě požádal. +zaculí se děsně šťastně+ Ale vůbec nechtěj, abych o tom začínala, nebo už mě nezastavíš. +zazubí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 24 kvě 2013 22:03

Máš to tady opravdu moc pěkné, vkusně zařízené +pochválí jí to (kde ten dům vlastně stojí?)+ Ne, antibiotika neužívám, jsem naštěstí zdravá +uculí se, jak ji to napadlo+ V tom...? Ježiši, to né... tedy... doufám +zasměje se a rychle to převede na legraci, protože to vlastně ještě ani sama neví+ Ale proč by ses nemohla sama opít? Já se ti smát určitě nebudu. Kdybys viděla, jak jsem se na oslavách kolikrát zřídila já, tak by ses teď vůbec nestyděla opít +směje se a vezme si od ní minerálku, poděkuje a hned se napije+ Ten Egypt jsem si nakonec rozmyslela, ale Afriku jsem navštívila letos dvakrát. V únoru jsem byla v Maroku, to bylo takové neplánované, a teď nedávno jsem se vrátila z jižní Afriky, kde jsem byla na nádherném výletě s Remusem +zrůžoví trochu, to asi ta minerálka:)+ No nekecej, fakt? Ale jen povídej, jsem na to hrozně zvědavá. Řekni mi to dopodrobna. Jak tě požádal? Kde? Máš prstýnek? A kdy bude svatba? +vychrlí to tam na ni+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 24 kvě 2013 22:12

+Christian je v práci, tak se tak trochu nudí a po pár hodinách válení se v posteli a přemýšlení, se vyhrabe mimo pokoje a rozhodne se zajít si pro něco dobrýho k jídlu, když na půli cesty chodbou zaslechne známý hlas a tak se rozhodne jít to prozkoumat+ Taky jsem zvědavá, kdy se ta velká sláva odehraje. +ozve se, když se zastaví ve dveřích a vesele se na obě usmívá+ Omlouvám se, vypravila jsem se pro něco k jídlu a zaslechla hlasy. Jsem strašně zvědavý tvor. +pousměje se omluvně, že je ruší+ Ráda tě zase vidím Styx. +vesele se na ní usměje a hrne se jí hned obejmout+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 24 kvě 2013 22:29

(To je dobrá otázka, je to v Anglii, ale kde přesně to úplně nevím. :D)
Děkuji, no spíš je to takový chaotický, na pohodlnost, a celkově mi ty místnosti k sobě moc neladí, ale připadám si tu doma, a to mi přijde důležitý. +usměje se+ No to nikdy nevíš. +zazubí se na to těhotenství, ale vnímá to jako vtip, tak se v tom nepitvá+ Ale na večírcích jsou opilí i všichni ostatní, a ne jen já. +zasměje se, a trochu si tedy nalije, a vytáhne si k tomu cigaretu+ Nevadí ti to? +zeptá se radši, než si zapálí+ Páni, dvakrát. +přikývne uznale+ Máš ten kontinent ráda, což? +uculí se+ Tak to ti závidím, do Maroka bych jela už jen kvůli kuchyni. Mám hrozně ráda kuskus na všechny způsoby. +usměje se+ Ochutnalas tam něco zajímavýho? +zajímá se hned a rpak se rozesměje+ Promiň, já jsem do jídla cvok. +zavrtí nad sebou hlavou+ Ale nepovídej. +uculí se+ Na safari, jo? Těžká romantika? +culí se, když vidí, jak nad tím růžoví+ No jo, fakticky. Byli jsme na tom road tripu v Americe, stavili jsme se v New Yorku za mojí kamarádkou, a dojeli autem do Las Vegas, a tam jsme nějakou dobu pobyli, ale když se můžu přemisťovat, tak není třeba se omezovat, že jo. +uculí se+ Tak jsme byli i na menších výletech jinde, třeba v Acapulcu, a jednu noc mě Byron vzal do Paříže na Eiffelovku, protože ví, že to město miluju, a udělal to tam. Prostě si kleknul na jedno koleno, a požádal mě. +culí se jak retardovaná+ Bylo to hrozně hezký, nakonec jsme tam byli celou noc... a tak. +zazubí se tak, že je poněkud jasný, proč tak dlouho+ Jasně že mám prsten. +ukáže jí ho hnedka+ Je trochu velkej, ale už jsem si na to zvykla, je přesně tak ujetej jako my dva. +zazubí se poněkud zamilovaně; já nemám ten link tady, ale vypadá jako ten lízátkovej, akorát je to vážně diamant :D +

+trochu se lekne, když Jasmine promluví, ale pak se na ni usměje+ Ty jsi tady? Já myslela, že jste pryč. +koukne na ni omluvně, že ji nepozvala taky, a už se je chystá představit, když se ukáže, že se znají+ Dáš si s námi večeři? +zajímá se+ Termín ještě nemáme, spíš jen zjišťujem, co všechno bude vůbec potřeba, jak to uděláme, a tak. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 24 kvě 2013 23:54

+přikyvuje+ Přesně tak, důležité je, že už máš tady svůj domov, že se máš kam vracet +to je hodná, že se v tom nepitvá, stejně by jí Styx pochopitelně nic neřekla;)+ Ne, nevadí mi to, jen si klidně zapal +vezme si tam pár těch pikantních slaných koleček a střídá to s karamelem+ No předtím jsem o Africe toho moc nevěděla, ale teď mohu s určitostí říct, že mám ten kontinent opravdu ráda. Marocká kuchyně je vyhlášená, to by bylo něco pro tebe +uculí se na ni+ Moc mi tam chutnalo jedno typické marocké jídlo, Tajine, nebo tak nějak se to jmenovalo, a byla to taková směs masa a zeleniny v jednom hrnci. Bylo to opravdu vynikající. Budu muset sehnat recept a pak tě zase pozvu já na večeři +uculí se vesele+ No, tak trochu safari a tak trochu romantika. Bylo to úžasné, zbožňuji Remusova překvapení, vždycky mě něčím nádherným dostane +poslouchá se zájmem, jak to bylo s tou jejich žádostí o ruku a jen kulí oči+ Páni... na Eiffelovce... to bylo vážně hodně romantické... musíš být opravdu šťastna, že? +chytne ji s úsměvem za ruku, jak jí to moc přeje+ Ukaž... +začne si prohlížet její prsten a úplně zírá+ Páni, diamant... je opravdu krásný. Je poznat, že je darovaný z lásky +usměje se na ni a pak si podepře bradu+ Jaké to je být zasnoubená... plánovat svůj velký den... vybírat svatební šaty... povídej, hrozně mě to zajímá +pak se jí rozjasní tvář+ Víš co? Mám nápad. Co kdybychom si dnes udělaly dámskou rozlučku se svobodou? Slyšela jsem, že Wenai se prý taky vdává, mohly bychom jí zavolat, určitě by ti ráda přišla pomoct s tím vínem +mrkne na ni šibalsky+
+jak se ve dveřích objeví Jasmine, trochu ji to překvapí, co tam dělá u Victorie, ale pak jí to dojde a usměje se na ni+ Ahoj, Jasmine, taky tě moc ráda zase vidím +obejme ji+ No vidíte, další člen do naší dámské jízdy +usměje se od ucha k uchu+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 25 kvě 2013 00:06

+mírně zavrtí hlavou a usměje se na Vicky+ Christian musel do práce a mě se nechtělo vylézt z postele. +zazubí se vesele, že jí to vůbec nevadí, že jí nikdo nedal vědět, zejména, když to vypadalo, že není doma+ No jasně, stejně jsem se chystala si něco ulovit. +rozzáří se jak sluníčko a svalí se u nich do křesla+ Co bude dobrýho? +zajímá se zvědavě, když pokukuje po občerstvení na stole+ A už máte nějaký plán? Třeba kde se to bude konat? +naprosto nenápadně zjišťuje informace, ale je na ní vidět, že jí to zajímá naprosto upřímně+

Jak ses měla od té doby, co jsme se viděli naposledy? +zajímá se o Styx vesele a přátelsky, než se zatváří poněkud zmateně+ Co je to dámská jízda? +těká podezřívavě pohledem z jedné na druhou zjišťujíc, do čeho se to hodlá nechat uvrtat+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 25 kvě 2013 00:38

Jo, vážně mi to tady už tak připadá, teď se ještě snažím, aby tu byl doma taky Byron. Zrovna jsme mu nahoře z jeho pokoje udělali hernu, dělám co můžu. +uculí se+ O tom jsem myslím slyšela. +svraští obočí, jak nad tím přemýšlí+ Ale nikdy jsem to sama vařit nezkoušela, takže tvoje pozvání určitě využiju. +usměje se na ni+ to musí být vážně krása, takhle přímo v přírodě, divočinu za oknem, nikde nikdo... +uculí se+ Ale asi bych se trochu bála, že si nechám na noc otevřeno, a sežerou mě moskyti. Nebo něco horšího, třeba tygr. +zasměje se+ Potkali jste nějaká zvířata hodně zblízka? +zajímá se+ Bylo to vážně moc krásný. Má mě prokouknutou. +uculí se+ No... ale neříkejte, že jsem vás nevarovala. +zazubí se, než spustí+ Je to úplně boží. Pro mě byla vždycky svatba a rodina hrozně vzdálená budoucnost, kterou jsem si skoro neuměla představit, jenže s Byronem je to najednou všechno jednoduchý a samozřejmý. +usměje se+ Občas se zastavím a říkám si, jestli to je vůbec možný, a většinu času se vznáším na obláčku. +zasměje se+ Chceme to udělat hodně jednoduchý, bez stresu, prostě jen vážně pár úplně nejbližších lidí, kdoví jestli nás vůbec bude dvacet. Já nemám potřebu dělat velkou slávu, a on už vůbec ne. +usměje se+ Takže zas tak náročný to není, Byron mi hodně pomáhá dělat ty důležitý rozhodnutí, dort si upeču sama, a na ty organizační věci mám k ruce Jeefese, našeho sluhu. +vsvětluje jim to a upíjí u toho víno+ A co se týče šatů, to jsem měla vždycky jasný, že se budu vdávat v máminých. +usměje se+ Jo? +zazubí se+ No klidně, já jsem pro. To je pravda, Wenai se taky vdává, tak jí zavoláme. +přikývne a usmívá se+ Jestli teda není v hospodě s Byronem, já vlastně ani nevím, kam vyrazil.

Já vím, potkala jsem ho u snídaně, ale myslela jsem, že jste pryč oba. +usměje se+ Já myslím, že bude všeho dost, já pro málo lidí vařit neumím, je toho vždycky kotel. +přikývne pobaveně+ Ovečka. zazubí se na ni+ Začíná se to pomalu rýsovat. +uculí se+ Uděláme to tady, na zahradě. Bude to nejjednodušší, a budeme moct udělat klidně bordel. A chceme mít obřad v noci, se spoustou světel, lampiony, a svíčky, prostě myslím, že to bude vážně pěkný. +vykládá+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 kvě 2013 13:26

+zbuší na dveře a pak rovnou vleze dovnitř+ Do krámu! +zahlaholí bodře+ Přišli hosti a ne s prázdnou. +koukne kolem a pak se rovnou pozve do obýváku+ Nazdar ženský. +zazubí se na ně+ Jak to jde? Co chlapi? Co ženský? +položí na stolek flašku, co donesla, plácne sebou do křesla a hned si zapálí+ Tak Jeefesi nalij. +zazubí se a posunkem ukáže na flašku tequily+ Je to limitovaná edice a kdyby došla, mám doma ještě jednu flašku. +mrkne na ně spiklenecky+ Hlavně potichu, jestli to zjistí Byron, tak nám nic nezbude. +uculuje se tam, vezme si do ruky hrst nějakejch slanejch oříšků a postupně je užírá+

http://farm4.static.flickr.com/3203/3010994383_0a4e378b5b.jpg
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 25 kvě 2013 13:52

No ahoj! +usměje se na Wenai a podá jí taky popelníček+ Šlape to, šlape, můj chlap je čím dál božejší. zazubí se+ Jak se má Locke a kluci? Už splnili misi? +uculí se+ Ukááž? +kouká do tý flašky a uznale pokývá hlavou+ Byron je s klukama v Londýně, můžeš pít klidně nahlas. Jeefesi, podej panáky. +zavolá na něj, a nalije jim, Styx teda ne, když nepije+ Tak na nás, holky? +zazubí se na ně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house