Byronův pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Byronův pokoj

Příspěvekod Byron » 25 kvě 2013 16:26

+chvílemi se raduje, chvílemi nadává jak špaček, když mu to nejde a ona vede, ale nakonec léta jeho praxe a odříkání a nakonec, když už si je jistej, že mu ve vítězství nehrozí žádné nebezpečí, tak vezme svou postavu a tajně se připlíží za tu Victoriinu a začne ji poněkud nemravně obtěžovat, jak to jen v té hře jde, po očku kouká na Vici a uculuje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 kvě 2013 16:56

+hlasitě povzbuzuje svoji postavu, případně nadává všem ostatním, a sedí skoro na kraji křesla, jak to prožívá, a když už je jasný, že nevyhraje, květnatě zakleje a založí si ruce na hrudi+ Jo, tak ty myslíš, že mě vyklepneš, a pak si to rozdáme, jo? Túhle. +vyplázne na něj jazyk, ale culí se u toho+ Strážníku! Kde je tady nějaká policie, on mě osahává. +zdrhá s tou svojí postavou před ním po ulicích+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 kvě 2013 17:24

No jasně. +směje se+ Protože jsem vyhrál a ty mě teď budeš masírovat a děsně mi sloužit a starat se o moje blaho. +neustále ji virtuálně obtěžuje+ Strážníku, pokračujte v chůzi, slečna jenom trochu přehání. +zasměje se a konečně se mu ji podaří povalit někde tam na lavičku+ Jsem king, já bych v mafii dokázal všechno. +zubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 kvě 2013 17:55

Hele hele, nedovoluješ si nějak moc? +uculuje se+ Stražníku, za co vás daňový poplatníci platěj, normálně mě obtěžuje. +směje se+ Hele tys to nějak ocheatoval, tady se přece nemá dát souložit. +zkouší mačkat různý čudlíky, ale bránit se jí moc nedaří+ Tak jo, vzdávám se. +uculí se+ Tak čeho si tvé srdce žádá, ó můj pane? +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 kvě 2013 18:20

Jasné že si dovoluju moc. +směje se+ Já si totiž mc rád dovoluju na takový sexy virtuální kočky. +mrkne na ni+ To si piš že jsem to ocheatoval. Spíš jsem udělal takovej vir a ten mi to dovolí. Makal jsem na tom dva dny a bylo to děsně složitý abys věděla. +zazubi se na ni nechá hru hrou a nakloní se k ni aby ji mohl potadne políbit a pomuchlovat tenyokrat doopravdy+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 kvě 2013 18:49

No teda, můj kluk je tak děsně šikovnej. +zazubí se, taky odloží ovladač, a přitiskne se k němu, stejně už tam polosedí pololeží tak nějak divně propletení, oplácí mu polibky, hraje si s jeho rty a prsty ho hladí na kůži pod lemem trička+ Tak. +uculí se, když se od něj odlepí+ A teď si dáme Call of Duty, a já tě rozmasím na krvavou kaši. +zazubí se na něj, ještě ho pořádně hluboce políbí a pak se mu uvelebí mezi stehnama, opře se mu zády o hruď a jeho ruce si protáhne pod pažema, aby mohl taky hrát, a nastaví tam novou hru+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 kvě 2013 18:59

To si piš, že jo. Řekl bych, že máš nejlepšího kluka na světě. +uculí se na něj+ Tak Call of Duty, jo? No musím říct, že v tom bys možná měla nějakou šanci, ale malou. +ukáže mezi prstama jak malou+ Zase se vsadíme? +navrhne s úsměvem+ Když vyhraješ, tak mi sloužit nemusíš a co když vyhraju já? +zeptá se s úsměvem a roztáhne nohy, aby se mohla o něj opřít a taky si tam pohodlně sedne, aby se mu dobře hrálo+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 kvě 2013 19:10

Já bych taky řekla, že mám nejlepšího kluka na světě. +uculí se a dá mu ještě pusu+ Nikoliv, básníčku, v Call of Duty tě naprosto roznesu na kopytech, to mi fakt jde. +zazubí se na něj+ Hmm... já nevím o co, já dělám všechny věci co máš rád dobrovolně. +zazubí se+ Mohla bych udělat striptýz na kulečníkovým stole. Nebo ti upíct ty buchty se slaninou. Nebo... ti budu měsíc čistit motorku, abys nemusel hnout ani prstem. +přemejšlí nad tím+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 kvě 2013 18:06

Tak to já beru ten striptýz. +zasneje se a když začnou hrát tak se soustředí na hru protože mu je jasný že ho vyklepne ale mermomocí se to snaží nedat najevo a tváří se jako desnej machr+ Fakt to děláš ráda? +usměje se na ni+ To mě těší protože já to všechno taky dělám rád. Vlastně všechno co souvisí s tebou dělám rád. +uculi se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 kvě 2013 18:27

Já to tak nějak tušila. +zazubí se, a když hrajou, děsně to prožívá, střílí po všem, co se hne, má u toho i bojový pokřiky, a když ho skoro po hodině ukázkově vyklepne, otočí se na něj a očí jí pěkně nadšeně svítěj+ Zvítězila jsem. +sdělí mu pyšně, a dá mu pořádnou pusu, aby mu to nebylo líto+ To víš, že to dělám ráda. +usměje se na něj a zas se o něj hezky opře+ Mně se líbí, když máš radost. +pohladí ho po ruce, a hezky si tam u něj vegetí+ Bude to takhle hezký napořád? +koukne na něj a tak spokojeně se usmívá+ Myslím tohle. Tebe a mě. +vytáhne u zpod trička jeho žeton na kožence, proplete si ho v prstech+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house