Obývací pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 25 kvě 2013 17:54

No neřekla bych, že je to přímo regulérně. Jak říkám ani nemám za tu dobu vybaleno a nájem za mě taky nikdo nechce, takže spíš tak nějak šetříme čas a energii ze všeho toho přemisťování. +zazubí se na ní vesele+ Dobře, dobře. +zasměje se a zvedne ruce jako že se vzdává a nebude se dál vyptávat a pak jen kulí očka jak tam Jeefess kmitá s citronama a sleduje co Vicky provádí, poslouchá co jim to tam hraje a souhlasně přikyvuje jak na tu hudbu tak na znamení že sleduje co to dělá s tím citronem+ Dobře, tak jo. +souhlasně pokývá hlavou, poněkud nejistě si olízne ruku, nasype si tam sůl a vyjukaně jí sleduje jak to pije+ Tak fajn... takže sůl... no fuj... +oklepe se, když si lízne soli+ ...panáka... +vyklopí do sebe tequillu a ušklíbne se+ ...a citrón. +kousne si do citrónu tak až se z toho celá oklepe a šklebí se od ucha k uchu a křiví tvář jak je to kyselí, ale po chvilce se všechny ty chutě spojí a ona se rozzáří jak sluníčko+ Tak takhle je to ještě lepší. +zasměje se vesele a cítí jak jí alkohol pomalu ale jistě stoupá do hlavy+ Něco mi říká, že po dnešku už takovou chybu neudělá. +uculí se vesele+ Pomalu, brzdi... ještě nikdy jsem toho tolik nevypila najednou, abych se vám tu za chvíli neválela pod stole. +zazubí se na ní vesele, když jí hned doleje a vlastně se přizná, že pořádně opilá ještě nikdy nebyla, ale toho dalšího panáka si s ní dá+ Jasně, já jsem pro trsání. +pokývá naprosto vážně hlavou než se zase vesele zazubí a uzme si ze stolku nějaký tyčinky+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Styx Lupin » 25 kvě 2013 18:22

No já v noci cestuji po celé posteli a ráno se probudím na opačném konci, než jsem usnula. Remus zase spí klidně, jak ho večer uložím, tak ho ráno najdu, takže když jsem s ním, dokážu spát i já klidně. Takže na tom stromě mě celou noc držel, abych neslítla dolů, rovnou lvům do večeře +oklepe se se smíchem+ Tučňáci jsou roztomilí, to neříkám, ale spát v iglú není pro mne moc velká romantika. Stejně by mě zajímalo, jak jsou na tom se sexuálním životem třeba Eskymáci. Musí mít na to nějaké triky, aby u toho nezmrzli +sleduje je u toho kouzlení s tequilou a ukradne jim tam kolečko citronu, které bez jediného ušklíbnutí vysosává+ Na pěkného chlapa je vždycky hezký pohled +souhlasně přikyvuje+ Jen se to musí dělat nenápadně, aby nebyly řeči, že to máš doma a koukáš jinde +culí se na Wenai+ Jo hudba je skvělá. To je dobrý nápad, zatančíme si. Víte, že s holkou jsem ještě netančila? Vy jo? +pokyvuje hlavou do taktu+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 25 kvě 2013 19:01

Já se právě taky docela převaluju, ale Byron mě u sebe vždycky nějak udrží. +uculí se+ Náhodou to je děsná romantika, tulit se k sobě pod kožešinama, v domečku ze sněhu, co si sami postavíte. +zazubí se+ Já myslím, že se zahrabou pod kůže, a hlavně se u toho moc nesvlíkaj. Jen úplně nejnutnější minimum. +zasměje se+ My to nějak moc nehrotíme. +zamyslí se nad tím pokukováním bokem+ Ať se klidně kouká, hlavně když sahá jenom na mě. +zasměje se+ Ale on by nesahal, já mu věřím. +usměje se+ No... jasný, teda ne žádný společenský tance, ale na ty já stejně moc nejsem. Ale takhle v klubu stejně tancuje každej s každým. +usměje se+ Jo, jo, v Mexiku to pijou jen tak. Ale mně to takhle víc chutná, a Byron má taky rád, když praktikujem ty serepetičky okolo. +zazubí se+
No, mě by to popravdě taky zajímalo, ty tu teda jako bydlíš? +uculí se na Jasmine, jako že se do toho nechce moc montovat, jen by ráda věděla, kolik má nájemníků :D + No jasně, že to je dobrý. +uculí se+ Navíc se u toho můžeš výborně kreativně projevit. +zahýbe obočím+ Nevadí, zdřímneš si, a pojedeš dál. +zasměje se+ Ale tak jo, trochu zvolníme. +přikývne, a vezme si do toho něco méněprocentního+ Tys nikdy neměla kocovinu! +vykulí oči+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 25 kvě 2013 19:38

Tak to máme stejné. Ještěže máme ty naše chlapy, jinak bychom spadly i z postele +směje se+ Tak já mám o romantice trošku jiné představy, než spát pod sněhem zamuchlaná až po nos v kožešinách. Chybělo by mi to, že toho člověka necítím přes ty vrstvy kožešin. Ale je fakt, že romantika se dá vytvořit vlastně kdekoliv, když máš s kým +mrkne na ni významně+ Ty nejsi žárlivá? +že by nechala Byrona koukat po cizích ženských+ Tak každý s každým to pochopitelně taky, ale myslela jsem jako třeba ploužák. To jsem nikdy nezkoušela. Chlap je hold chlap, no +culí se+ Ale tady nám asi nic jiného nezbyde, když tady žádný mužský nejsou. Ještěže jsme do páru +zasměje se a pak si tam vezme nějaký kousek sýra a ozobává jej+
+otočí se k Jasmine+ Takže na Darktoru už vůbec nejsi? +zajímá se+ Tak pokud tě Christian dosud neposlal zpátky, to by sis už pomalu měla vybalit +uculuje se na ni+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 25 kvě 2013 19:50

+stočí pohled k Vicky a zatváří se trošku zoufale, jak se v tom motá+ Já nevím, ale spím tu, jím tu a dělám spoustu dalších věcí... takže asi ano? +koukne na ní a zazubí se nejistě, když si uvědomí, že neví jestli se jí na to Christian stačil zeptat, protože ona se určitě neptala, prostě jen pokračoval v tom, co začali než se jeho sestra vrátila domů+ Jo to si umím představit. +zasměje se tiše, když jí na mysli vyvstanou zajímavý situace nevhodné pro děti do osmnácti let+ Ne neměla. +zakroutí naprosto vážně hlavou, že se kocovina ještě nekonala a s vděkem přijme skleničku něčeho méně alkoholického+ Ne, já s holkou nikdy netancovala. Ani v klubu ani nikde jinde. +zakroutí zamyšleně hlavou, jak vzpomíná jestli jo nebo ne+ Ale tanec mám v krvi a teď i zvyšující se míru alkoholu, takže se nebráním téměř k ničemu. +zazubí se vesele+ Ne, nejsem. Sem tam se tam stavím, abych to tam zkontrolovala a odpověděla Neferet. +zakroutí hlavou, když stočí pozornost ke Styx+ Možná, že jo, ale... nechci se mu hrabat ve skříních a dělat si tam místo. +zakroutí mírně hlavou+ Myslím, že počkám až ho to napadne samotnýho. Alespoň poznám kdy si mě bude chtít nechat na delší dobu. +zazubí se, jak to má jako hezky vymyšlený takový poznávací znamení+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 25 kvě 2013 21:39

Já se tulím dobrovolně, mám pořád studený nohy, a on moc hezky hřeje. +zazubí se+ Ale z postele už jsem taky párkrát spadla. +zasměje se+ No my ani jeden nejsme moc typ na procházky po pláži, milování v plátkách růží nebo večeři při svíčkách. Taky si myslím, že záleží na člověku, a ne na místě nebo všemožných proprietách. +usměje se+ Ale to víš že jsem, někdy žárlím fakt děsně. +uculí se+ Ale nevidím problém v tom, když člověk dokáže z estetickýho hlediska ocenit fyzickou krásu. Jsme lidi, když potká na ulici hezkou holku a otočí se za ní, nevadí mi to, já bych se otočila taky. +pokrčí rameny+ Vím, jak se dívá, když má někoho rád, a kdyby na nějakou koukal tak, měla bych s tím problém. Nebo kdyby na nějakou sahal. Nebo kdyby mě podvedl. Ale prostě věřím, že to neudělá. +usměje se+ Já vím, že mě miluje, a že když je zamilovanej, jiná holka pro něj neexistuje. Byron je upřímnej kluk, kdyby to tak neměl, řek by mi to a nežádal by mě o ruku. +pousměje se+ Kdybych mu nemohla věřit, musela bych se zbláznit, pokaždý když jde ven beze mě. Prostě vím, že by mi to neudělal, a já jemu taky ne. +pokrčí rameny+ Takže co se mě týče, ať se klidně koukne, hlavně když u toho drží za ruku mě. +zasměje se+ Ale to víš že jo, když jsme neměly kluka, zatancovaly jsme si s Angie spolu. +zasměje se+ Já vám dám aspoň salát, než bude upečený maso. +vyskočí, když to tam tak ozobávaj a donese každý talíř se salátem s Roquefortem, hruškama, avokádem a karamelizovanýma pekanama s hořčicovou vinaigrette+
Jo tak. +pozvedne pobaveně obočí, ne že by jí na tom, co si její bratr dělá ve svých pokojích nějak záleželo, ale rozhodně si ho na tom aspoň trochu hodlá vychutnat :D + Tak to si zítra užiješ. +zazubí se+ Ale na to jsou lektvary. +usměje se+ A tancovalas někdy na stole? +zasměje se+ Kdo je Neferet? To je ta tvoje sestra? +zajímá se+ Kdyže se to objeví a ukončí mužskou linii mojí rodiny? +zazubí se vesele+ To by sis taky mohla pěkně počkat. +uculí se+ Můj bratr je pěkný pako, obávám se, že mu nedojde, že na to čekáš. Jestli jsem se něco za těch pětadvacet let kontaktu s chlapama naučila, tak to, že když něco chceš, musíš si o to říct. +zasměje se+

Spoiler: show
Salááátek. :D

Obrázek
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 25 kvě 2013 22:15

Tak to se v té posteli tedy báječně doplňujete +směje se tomu dvojsmyslu+ To je fajn, že se takhle shodnete i v tomhle. Já jsem naopak na to úplně ujetá. Vůbec nevím, kde se ve mně bere tolik romantiky, přitom jsem si vždycky myslela, že jsem docela drsňačka. Anebo je to možná právě proto, že se to musí prostě nějak vykompenzovat +pokrčí rameny, že je z toho fakt jelen+ Z toho si nic nedělej, je to přirozené, já taky někdy žárlím jako saň +uculí se+ Jako na kamarádky ne, když mi ho občas olíbávají, ale kdyby mi kolem něj kroužila nějaká cizí ženská, to bych si nenechala líbit. Ale naštěstí mu stoprocentně věřím, takže jsem v klidu +vydechne spokojeně a jak tam přinese salátek, hned ochutná+ To vypadá skvěle... a taky to skvěle chutná +mlaská si+ Už máte termín svatby? Abych věděla, jestli už mám začít shánět svatební dary a šaty +zeptá se obou budoucích nevěst+ A Wenai, ty už máš svatební šaty? +vyzvídá, když se ještě nepochlubila+ Jo to je svatá pravda +mrkne na Jasmine+ občas musíš chlapovi vysloveně napovědět, po čem toužíš, protože většinou je to samotné ani nenapadne. Zkus se někdy nenápadně zmínit, že se ti ty věci v tašce zmačkají a uvidíš, jestli ti půjčí žehličku, anebo uvolní jednu polici ve své skříni +radí jí se smíchem+ Co nějaký taneček, dámy? +postaví se a začne se tam vlnit do rytmu+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 25 kvě 2013 23:58

On o tom s tebou ještě nemluvil, že jo? +zatváří se poněkud rozpačitě, když nabude dojmu, že Christian se svojí sestrou kvůli jejímu ubytování ještě nemluvil+ Co já, ale co teprve tvůj bratr. +zazubí se vesele, že jestliže bude trpět ona, tak i on, jelikož si bude strašně stěžovat :D + Ne, to jsem zatím ještě netancovala? +zavrtí se smíchem hlavou, ale nedá se říct, že by jí to už nenapadlo+ Ano, Nef je moje drahá sestra. +zatváří se trošku jako by jí boleli zuby a pak se zazubí+ Žádná linie se ukončovat nebude. +rozesměje se vesele a vrtí nad tím hlavou+ Ani náhodou, to by mě připravila o to nejzajímavější. +zubí se naprosto nevinně, ale je znát, že bude zle pokud bude chtít její sestra Christianovi jakkoliv ublížit a to ona umí být i zlá+ Jenže já to nechci mít proto, že jsem si o to řekla. +těkne trošku bezradně pohledem z jedný na druhou a zpět+ Obávám se, že bych se spíš dočkala odpovědi, co je to žehlička. +zasměje se vesele a zavrtí nad tím hlavou+ Tak nějak doufám, že když se skoro o tu tašku přerazí, že by ho to mohlo napadnout. Možná ani se mnou nechce nějaký šuplík sdílet a já ho do toho nechci nutit. +pokrčí zlehka rameny, ona je to pořád taková v podstatě rozkošná ťuňťa v určitých ohledech naivní+ Jasně, to nemůžu odmítnout. +zazubí se na Styx a ještě si zobne salátku, než vyskočí na nohy+ Moc dobrej. +usměje se na Vicky a pak se začne vlnit do rytmu hudby a je znát, že tanec přímo miluje a jsou chvíle kdy jím dokáže i žít+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 26 kvě 2013 01:11

To si teda piš. +zazubí se a zahýbe významně obočím+ Přesně, třeba se to potřebuje nějak vyvážit. +pokrčí rameny s úsměvem+ Nikdo nemůže bejt stoprocentně to nebo to, někde se to tvoje vychýlení jedním směrem musí projevit. +uculí se+ Já si z toho nic nedělám, ono se ukázalo, že Byron je taky pěkně žárlivej, takže si nemáme co vyčítat. +zasměje se+ To víš že jo, když si nějaká začne dovolovat, je potřeba dát najevo, jak to s náma je. +zazubí se+ Ale on má děsnou spoustu kamarádů, jeho nejlepší kamarádka je holka. +uculí se na Wenai+ Kdybych měla žárlit na ně, musela bych se zbláznit. +pokrčí rameny+ Dík. +usměje se na ně na všechny, když jí to chválej+ Termín ještě nemáme. Uděláme potom někdy oslavu, pro všechny přátele, ale obřad bude soukromý a maličký, ani ne dvacet lidí. Jenom my, brácha, Angie, Wenai, a tak. +vysvětluje+ No, já bráchu znám celkem dobře, a můžu ti říct, že na náznaky fakt není. +uculí se+ Je děsnej pařez, musíš s ním úplně na rovinu. Já mám teda nejmíň co říkat. +pousměje se, že taky nejdřív svý drahý polovičce spoustu věcí neřekla+ Ale je fakt, že když jsme k sobě upřímný, a o všem mluvíme, všechno je jednodušší. Řeknu mu, co chci, co mám ráda, a co se mi nelíbí, a on si to pak už pamatuje. +usměje se+
Ne, nemluvil. Myslím, že se bojí jít zeptat. +zazubí se+ Čeká, až udělám něco, za co bude mít pocit, že mu dlužím, a pak přijde něco vyžadovat. +uculí se+ Neboj, budeš. +zasměje se vědoucně+ Já tomu rozumím, že to nechceš proto. Ale věř mi, že zrovna Chris je ten typ chlapa, co by ti na rovinu řekl, že tě tam nechce, kdyby fakt nechtěl. Mám pocit, že sis už všimla, že nemá problém vokalizovat svoji nechut vůči čemukoliv. +uculí se na ni+ Když mu neřekneš, že je problém, tak si myslí, že žádnej není. Je to úplný emocionální poleno. +zasměje se+ Ale jestli tě má rád, tak když mu řekneš co chceš, přerazí se, aby ti to dal. +usměje se a kouká na ně, jak tam trsaj a tleská do rytmu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 26 kvě 2013 16:19

Špetka žárlivosti neuškodí, na jedné, ani na druhé straně. Je to známka toho, že ti na tom druhém opravdu záleží. Já jsem si hodně dlouho myslela, že Remus nežárlí. Až teprve nedávno jsem zjistila, že to jen prostě držel v sobě, než to překročilo určité hranice +napije se+ Všimla jsem si, že jste si s Byronem dokonale padli do noty, že máte společné zájmy, vkus, povahy. To byl skutečně osud, že jste se takhle našli (velké štěstí, že jsi tehdy na té Mýtince nešla za Regem, ale za Byronem :lol: ) No, malý obřad má své výhody, nebudeš mít tolik práce se zařizováním a tak. Ale doufám, že na hostinu mě pozveš. Miluji svatby a svatební koláčky +olízne se mlsně+
A co ty, Wenai, kde to budete mít vy? A bude to velká svatba? +zvědavě+
Taky dobrý nápad, nechat tašku někde překážet a snad ho to trkne +culí se na Jasmine+ Ale každopádně si zvykej, že chlapy musíš občas vodit pomalu za ručičku, aby jim něco došlo +chytne Jasmine za ruku a začne tam s ní blbnout v rychlém rytmu+ Takhle se tančí u nás! Tak dámy, zvedněte svá výstavná pozadí a přidejte se +provokuje se smíchem Wenai a Viki+
Naposledy upravil Styx Lupin dne 26 kvě 2013 19:27, celkově upraveno 1
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house