Music room

Moderátor: Victoria

Re: Music room

Příspěvekod Victoria » 30 kvě 2013 16:33

Ona je fotografka, fotí celebrity. Takže se vyzná. +zazubí se, seskočí z piána a posadí se k němu a sem tam mu sebere cigaretu a potáhne si+ Chra skončila, pané Bonde. Odlóžte zbraň a svlííkněte kalchoty! +zahýbe na něj obočím a zazubí se, stulí se mu do náruče a užívá si, jak ji jeho kůže hezky hřeji, a trochu zvážní+ Byrone... +povzdychne si+ Jak dlouho budem dělat, že neplánuješ nějakou supertajnou šílenou pitomost, tak abych to nevěděla? +kouká na jejich propletený prsty poněkud posmutněle+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 kvě 2013 16:53

Oh! Jsem úplně unešen! +oči mu zasvítí, když to slyší+ Že budeš ruská agentka, co mě úplně omámí a strašně znásilní. +uculí se na ni a pak se na ni překvapeně podívá, ale nakonec mu to dojde+ Jo aha... no... něco mě napadlo, ale nijak dál jsem nepokročil. +koukne na ni trochu utrápeně a pohladí ji po tváři+ Když mě to strašně trápí.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 kvě 2013 17:32

No to víš, že budu. +zazubí se a dá mu pusu+ Já vím, že jo. A trápí mě, že tě to trápí. +pohladí ho po ruce+ A taky mě trápí, že pořádáš nebezpečný šílenosti a tajíš to přede mnou. +koukne na něj vážně+ Já se o to postarám, nějak to vymyslím, slibuju. Nemůžeš to prostě nechat plavat a zapomenout na to? +zkouší to ještě jednou, a rukou mu děsně nenápadně vyjede rukou po vnitřní straně stehna, a skloní se, aby mu dala pusu na krk a olízla jeho vzrušivý místečka+ Kvůli mně? +vydechne mu do kůže a zkouší to na něj ne úplně férovým způsobem, když už ví, jaký věci má dělat, aby mu přestalo jít jasně myslet+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 kvě 2013 18:26

+povzdechne si, vážně těžce+ Já vím, já jsem se fakt snažil se na to vykašlat, ale furt mám pocit... že je mezi náma, kolem nás, jako nějakej mrak. +zavrtí hlavou+ Na žádný schůzky nepořádám, kočko. Fakt ne. Nechci aby tu byl, aby tebe nebo nás mohl kdykoliv ohrozit. +pousměje se, jak se snaží a dech mu to sice zrychluje, ale hlavu mu to nezastře+ Kočko... +vydechne+ Tohle je boží co děláš a klidně pokračuj, ale... tohle je moc velký, než abych na to zapomněl.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 kvě 2013 18:48

Ale já už to fakt znova neudělám. Už nikomu nedovolím vložit se mezi nás. +koukne na něj zoufale, ještě ho chvilku ohlazuje, ale pak si frustrovaně povzdechne a spustí z něj ruce+ No jasně že ne. +odfrkne si, zvedne se z něj a začne hledat svoje oblečení, přetáhne si tričko přes hlavu, pohyby má trochu trhaný, jak v sobě dusí vztek a nedokáže to potlačit, a když si zapne kraťasy, kopne do stoličky od piána, až se převrátí a naštípne jí nožku+ Kurva. +uleví si a otře si oči, do kterejch jí už zase lezou slzy+ Zajdu si do města. +oznámí mu+ Miluju tě. +dodá ještě a trochu se na něj usměje, jako že se nezlobí na něj, jen chce bejt chvíli sama+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 kvě 2013 20:17

Kočko... +koukne na ni trochu zoufale a pokusí se ji chytnout za ruku ale když vidí v jaké je razi tak si to radši rozmyslí a taky se oblece. Pomalu a pořád po ni pokukuje+ Promiň. +omluví se jí+ Já tě taky miluju. +prikyvne+ Budu tady. +kouká za ni jak odchází a pak si jde dat do kuchyně něco na zub+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 kvě 2013 20:46

Ty promiň. +zavrtí hlavou, dojde k němu a dá mu pusu, pohladí ho palcem po rtech a přemístí se do Londýna, chvíli sedí na nábřeží, čučí na řeku a dýmá jak fabrika, pak najde na hlavní nějakýho kluka, koupí od něj pytlíček s pilulkama a zamíří do centra+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Oliver » 06 čer 2013 20:35

+trochu ostražitě ji pozoruje, asi už se setkal s různýma reakcema, a když to vezme, tak se spokojeně usměje, nechá ji převléct se zpátky, a přemístí ji zpět do domu+ Teď se zase převlíkni do tanečního, na standard. +zazubí se, a zatím najde koupelnu a převlíkne se tam sám, má tmavý kalhoty, tílko a taneční boty+ Parádní. +usměje se na ni, když se vrátí převlečená+ Prý tu máte nějakou taneční místnost? +zajímá se, že by tam rovnou přešli, a nechá se tam odvézt+ To by šlo, to by rozhodně šlo. +rozhlíží se spokojeně, a odtlačí piano kousek ke zdi, aby měli prostor+ Tak jo, začneme s waltzem, je pomalý, a ne tak složitý. +začne vykládat, a nepostojí u toho chvilku v klidu, chodí kolem ní dokola+ Trochu tě u toho protáhnem, aby ses zahřála a nezranila. +dodá ještě mezi řečí, a jak tak pochoduje, začne předvádět různý protahovací cviky, a posunkem ji vybídne, aby ho napodobila+ Nevím jaký máš zkušenosti s tancem v páru, ale důležitý je, že i když se moc neznáme - a taky bez ohledu na to, jak moc feministický názory máš v normálním životě +uculí se+ musíš mě nechat vést. V tanci prostě vede vždycky chlap, a musíš se s tím smířit. +zazubí se+ Já jenom že dost moderních žen s tím má trochu problém, přenechat někomu kontrolu. +uculí se a pořád u toho předcvičuje+ Tak jo. +spustí spokojeně ruce+ Základní taneční postoj. +začne, přejde k ní a chytne ji za ruku+ Jedna ruka sem. +položí si ji na paži kousek pod rameno a sám ji chytne na zádech+ Druhou do ruky. Jestli je ti to příjemnější, můžu si vzít rukavičky. +navrhne+ Pozice těla musí být víc vytočená, trochu se horní polovinou odtáhni, ale drž rovná záda. Já tě udržím, neboj se trochu zaklonit. Spodní polovinou těla musíme být těsně u sebe, tvoje noha mezi mýma, protože se pohybujeme jako celek, a kdybys byla dál ode mě, nevycházely by nám otočky a pletly by se nám nohy. +vysvětluje a předvádí jí to, a úplně beze studu si ji k sobě přitiskne+

(já nevim, jak moc detailně to chcete dělat? :D)
Smím prosit?
Oliver

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 06 čer 2013 20:57

Dobře, dobře... hned jsem zpět. +pokývá nadšeně hlavou a popadne všechny ty tašky a část se zničeho nic zvedne do vzduchu+ Hned budu zpět. +ujistí ho že se nezdrží a odběhne nahoru do pokoje, tašky porovná u šatníku, jednak nemá čas je vybalovat a jednak ani nemá kam. vytáhne z nich sukni a svršek na standard a rychle se převlékne, aby seběhla zpět dolů+ Jo, to bude nejspíš ta s piánem. +pokývá souhlasně hlavou a zamíří s ním do správné místnosti+ Je hodně prostorná. +pokývá s úsměvem hlavou a otáčí se za ním jako slunečnice za sluncem, když jí tak obchází a pokyvuje hlavou, že ho poslouchá a vnímá a opakuje po něm všechny ty různé protahovací cviky a je znát že to bere naprosto vážně+ Dobře, beru na vědomí a slibuji, že si své skromné ženské výhrady ponechám do všedního života. +zazubí se na něj vesele, jak to nemyslí vážně a jen si dělá srandu, ale pak vážně pokývá hlavou, že to rozdělení toho kdo vede a kdo ne bere naprosto vážně a je s tím srovnaná a vyrovnaná+ Dobře. +přikývne a zvážní. s trochou obezřetnosti ho nechá aby jí manipuloval s rukama a snaží se všechno zapamatovat+ Ne, to je dobré, děkuji. +zavrtí mírně hlavou, že rukavičky nebudou potřeba, obezřetná je jen proto že ho přeci jen moc nezná a i když jí prozradil svojí orientaci, tak je pro ni pořád cizí muž a navíc je trošku nervozní jak má obavy, že bude příliš levá+ Hmn... +zamručí soustředěně a srovná záda a trupem se od něj kousek odtáhne zapírají se do jeho paže a naopak spodní polovinou těla se k němu tiskne, když si jí k sobě tak přitáhl, což jí na chvilku zmrazilo na místě, ale je šikovná a rychle se učí a pomalu se přeci jen uvolňuje, jak se soustředí pouze na tanec+ Takhle? +ujišťuje se, jestli zaujala správnou pozici+

( :D no mě taneční nějak minuly, takže je to na vás jak chcete :D )
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Oliver » 06 čer 2013 21:30

(no já jako do tanečních chodila, v technice není problém, spíš jestli by vás to bavilo, rozebírat kroky a tak :D)

Přesně tak. +uculí se, že to pochopila správně+ Takže waltz. +pustí ji zase, aby mohl přecházet dokola a vykládat+ Waltz je skoro matka všech standardů. Tančí se na tři doby, ta-ta-ta ta-ta-ta. +předvede názorně a uculí se+ Je pomalej, ale zároveň ne unylej, v těch pohybech musí být síla. +snaží se to nějak vysvětlit spíš jako duši tance, než techniku+ Pohybuješ se v nášlapech přes špičku, a v takový jakoby vlně, na Raz jdeš dolu, jakoby v kolenou, na Dva se vyhoupneš na špičku a na tři se vracíš na normál, nijak přehnaně, ale ten pohyb musí být vidět. +vykládá, a zároveň jí to ukazuje+ Co se snažíš vyjádřit... +tak nějak pochopil, že ona spíš než technicky tančí instinktivně, takže hodlá postupovat tak, že jí vysvětlí podstatu tance, ukáže kroky a nechá se s tím popasovat+ Je to romantický, elegantní, graciézní, takový... labutí. +pousměje se+ Pohybuješ se plynuje, žádný sekaný pohyby, spíš tak jako plout a nechat se unést. Pustím ti hudbu, zavři si oči a zkus si ji vnitřně prožít, pak ti ukážu kroky. +usměje se, dojde k hifivěži, chvilku to tam okukuje a pak někam zastrčí cdčko a nechá rozeznít první písničku+

Spoiler: show
http://www.youtube.com/watch?v=oiFTXckh0zU
Tu já miluju, je strašně nejlepší, kvůli tý jsem se rozhodla naučit na klavír. :D

+když to dohraje, dojde zase k ní a postaví se vedle ní jako do jedný řady+ Ty jako dáma jdeš vždycky dozadu, začínáš levou. Základní krok je jednoduchej. +předvede jí to a pobídne ji, aby šla s ním+ Raz dva tři, raz dva tři. +odpočítává jim to, a když zvládne ten, předvede jí půlotočky, a jak vypadá její část, a když má pocit, že zvládla techniku, chytne ji zas do tanečního postavení a zkouší to v páru tak půl hodinky, dokud se jí to nedostane do kůže+ Tak já pustím hudbu. +usměje se+ Kroky umíš,takže se prostě musíš naladit na mě, já tě vedu tm, kam půjdeme a měl bych ti vždycky správně naznačit, co bude následovat. +zapne zase věž, chytne si ji, odpočítá jim začátek a začne tančit+

http://www.youtube.com/watch?v=Ve82-LCzXFI
Smím prosit?
Oliver

PředchozíDalší

Zpět na Winter house