Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 20 kvě 2013 18:52

Jo, a dokonce jsem Jeefese nainstruovala, aby ti koupil nějakej pánskej šampón, aby ses nemusel mejt mým a v hospodě voněl mužně a nikoliv po pomerančích a marakuje. +zazubí se a taky ho políbí+ Tak jo, tak jo, uděláme vzorky a pak bude ochutnávka. +uculí se a těší se na to+ No jasně že chci, sama si to udělám nejlíp, a bude to přesně jak to budem chtít. +usměje se+ Máš nějaký spešl požadavky? Já ani nevím, jak to máš rád. +pokrčí rameny+ Nemusí, hlavně aby nám to chutnalo. +zavrtí hlavou+ Klidně si nadiktuj kýbl hranolek, je to naše svatba, ne? +mrkne na něj+ A kozí sýr nejím. Mně to smrdí. +zaksichtí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 kvě 2013 18:58

Ale mě se pomeranč a marakuja líbí. +zaprotestuje chabě+ Navíc kdykoliv si k sobě čuchnu, tak si vzpomenu na tebe. +uculí se na ni a hladí ji po pasu+ Já? To mám rád všude, na posteli, na zemi na gauči, na lustru. Hlavně s tebou. +uculí se na ni mnohoznačně+ Tak v tom případě chci minipárečky, minihamburgry a minipizzy.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 kvě 2013 19:25

Jo? Tak to dělej jak chceš. +uculí se a a pohladí ho po ruce+ Na lustru, jo? +zaculí se+ No to je ovšem výzva. +zasměje se a dá mu pusu+ Tak jo, řeknem to Jeefesovi. +přikývne, vyleze z postele, a začne shánět nějaký obyčejnější oblečení, aby nevadilo, až bude od mouky+ A jestli se chceš hrabat v těstě, sundej si náramky. +doporučí mu ještě, sundá si ty svoje a nechá je na nočním stolku, a zaleze do koupelny vyčistit si zuby+ Dáme si na svatbu stejnej lak na nehty, nebo máš vymyšlenou nějakou spešl barvu? +zazubí se na něj s kartáčkem v puse+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 kvě 2013 19:36

Mám si oblíct jenom zástěru? Aby se to oblečení nezničilo? +zeptá se jí s tím svým úculem ale pak se přece jenom oblíkne a náramky si sundá+ No jistě! Těsto je totiž taky strašně dobrý. +jde si taky vyčistit zuby+ Uděláme i tvarohovej dort? A šlehačkovej? A ovocnej? +vyplivne pěnu+ Nee, bude mi ctí mít s tebou stejnou barvu. +dá jí čerstvou mentolovou pusu+ Jo, abych nezapomněl. +skočí do pokoje a něco schovává v dlani+ Tohle sis u mě schovala. Tak ho tady máš zpátky. +usměje se na ni a znovu jí nasadí zásnubní prsten+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 kvě 2013 20:06

Můžeš to zkusit, ale garantuju ti, že toho moc neuděláme. +zazubí se a plácne ho po zadku+ Jasný, uděláme úplně všecky, a pak je ochutnáme a rozhodnem se, co bude nejlepší. +souhlasí a udělá mu u umyvadla místo+ Ale nejmíň jedno patro bude dekadentně čokoládový. +vymíní si to+ Tak jo, jakou dáme? Klasickou punkově černou, nebo radši nějakou zářivě barevnou na oslavu toho významného dne? +mrkne na něj+ Děkuju. +usměje se na něj tak hezky něžně, přitáhne si ho k sobě a pořádně ho políbí+ Já si ho teď sundám jo? Aby se mi nezničil. +pověsí si ho na krk, aby ho měla pořád u sebe,čapne Byrona za ruku a dojde s ním do kuchyně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 kvě 2013 11:32

No jasně, v den narozenin můžu cokoliv, ne? Nebo v den oslavy? +zamyslí se a zasměje se a svalí se do jejich postele+ Já jsem taky mrkev. +pousměje se+ Byly to nádherný narozeniny, kočko. +zašeptá s úsměvem+ Moc ti za ně děkuju. +ještě ji hluboce políbí a obejme a zavře oči+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 kvě 2013 15:24

+nakloní se k němu a zašeptá mu do ucha+ Ty můžeš vždycky cokoliv, ale nikomu to neříkej. +uculí se na něj a vtiskne mu pusu pod ucho, a je ráda, že se mu to líbilo, spokojeně se k němu přitulí a za chvilku taky spí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 30 kvě 2013 21:39

+dostane se domů až pozdě v noci, přemístí se do haly a div se nezabije o věšák, chvilku poslouchá, a když usoudí, že Byron asi spí, potichoučku - teda aspoň s to myslí - se proplíží domem do ložnice a do svý koupelny, tam teprv rozsvítí a prohlídne si v zrcadle vlastní obličej, na levým oku se jí pomalu dělá výstavní monokl a spodní ret má rozraženej, nijak významně, ale krvácí to dost, smrdí jak putyka alkoholem a cigaretama a tričko má od krve, která není jenom její vlastní, potichu zakleje a tak jak je v oblečení vleze do sprchy, aby to ze sebe trochu smyla, a snaží se bejt děsně potichu, aby nikoho nevzbudila+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 31 kvě 2013 00:58

+usnul v křesle kde si četl trochu upatlanej od salzy a tak má lehký spaní jak se tam prevaluje. Když uslyší sprchu tak zamzoura a rozhlidne se kolem. Nakonec seznamu že se vrátila Vici a jde se na ni kouknout. Když ji uvidí ve sprse v takovým stavu tak k ni přijde a začne z ni opatrně svlikat ty mokrý hadry+ Jsi v pořádku? +zeptá se pak konečně a taky se svlikne protože tam vlezl v teplakach a opatrně ji umyvat houbou+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 31 kvě 2013 01:32

+nějak nemá energii na žádnou velkou očistu, tak jen stojí pod sprchou a se zakloněnou hlavou na sebe nechá týct vodu, a když ho uvidí, úplně se rozsvítí+ Nazdar lásko. Lalalalalááásko! +zapěje na uvítanou a uculí se, načež sykne, protože si roztáhne zasychající ranku na rtu a po bradě jí steče trochu krve+ Ne-e. Já jsem úplně v prdeli. +sdělí mu důvěrně a zahihňá se opile, nechá se svlíknout z toho zrůžovělýho oblečení a udělá mu u sebe místo+ Jdeš na sex? +zajímá se úplně bezprostředně, když k ní tak vleze, a sjede mu rukou do klína, párkrát ho pohladí, ale pak ztratí zájem a zatahá ho místo toho za žeton, co má na krku+ Já jsem si něco vzala, a strašně mi buší srdce. +vydechne trochu dezorientovaně a opře se o zeď, a chvilku to vypadá, že sebou šlehne, těká pohledem po místnosti a je fakt úplně mimo+ Já už nechci. Na nic myslet. +koukne na něj tak utrápeně a sklouzne podél zdi na zem ve sprše, obejme si kolena a hlavu si opře o jeho lýtko+ Udělej to ať nemusím na nic myslet. Máš mě rád? Já tě miluju. +pohladí ho po kotníku a popotáhne+ Vyhrála jsem limbo. +uculí se najednou zase, a vůbec je úplně mimo, neví která bije, a vypadá jak po srážce s autobusem, celá od krve a šminky rozmazaný po půlce obličeje, plácá pátý přes devátý a je div, že se drží na nohou+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house