od Victoria » 31 kvě 2013 01:32
+nějak nemá energii na žádnou velkou očistu, tak jen stojí pod sprchou a se zakloněnou hlavou na sebe nechá týct vodu, a když ho uvidí, úplně se rozsvítí+ Nazdar lásko. Lalalalalááásko! +zapěje na uvítanou a uculí se, načež sykne, protože si roztáhne zasychající ranku na rtu a po bradě jí steče trochu krve+ Ne-e. Já jsem úplně v prdeli. +sdělí mu důvěrně a zahihňá se opile, nechá se svlíknout z toho zrůžovělýho oblečení a udělá mu u sebe místo+ Jdeš na sex? +zajímá se úplně bezprostředně, když k ní tak vleze, a sjede mu rukou do klína, párkrát ho pohladí, ale pak ztratí zájem a zatahá ho místo toho za žeton, co má na krku+ Já jsem si něco vzala, a strašně mi buší srdce. +vydechne trochu dezorientovaně a opře se o zeď, a chvilku to vypadá, že sebou šlehne, těká pohledem po místnosti a je fakt úplně mimo+ Já už nechci. Na nic myslet. +koukne na něj tak utrápeně a sklouzne podél zdi na zem ve sprše, obejme si kolena a hlavu si opře o jeho lýtko+ Udělej to ať nemusím na nic myslet. Máš mě rád? Já tě miluju. +pohladí ho po kotníku a popotáhne+ Vyhrála jsem limbo. +uculí se najednou zase, a vůbec je úplně mimo, neví která bije, a vypadá jak po srážce s autobusem, celá od krve a šminky rozmazaný po půlce obličeje, plácá pátý přes devátý a je div, že se drží na nohou+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.