Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 31 kvě 2013 01:44

To bude v pohodě Kočko. +usmejese na ni a sedne si k ni+ Nemusíš na nic myslet. Prostě na nic myslet nebudem a budem spolu. Víš že já si vždycky dám říct co se sexu týká. +uculi se na ni a zastaví vodu+ Víš co vykaslem se na všechno a půjdem si lehnout. +ať chce nebo nechce tak ji postaví na nohy a zabalí do obří osusky. Má o ni trochu strach aby to s ni opravdu neslahlo a tak ji i v tě osusce donese do postele tam ji pečlivě utre a přikryjeme je perinou+ Já tě prostě miluju. +usměje se na ni aby si nedělala starosti a hladí ji pod perinou po nahým boku+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 31 kvě 2013 02:05

Když to nejde. +koukne na něj a špulí spodní ret jak děcko, a taky aby jí netekla krev do pusy+ Pořád mám všechno v hlavě a ugh. +zavrtí hlavou ze strany na stranu, až se zinkne o kachličky, přitulí se k němu, aby ji mohl odnýst, a v náručí mu tak nějak ochabne, ale v posteli zas chytí vlnu energie a převaluje se jak nemůže najít tu správnou polohu+ A ani mě za ním nepustili, a to jsem měla připravenej fakt parádní proslov. +postěžuje si+ Víš, že umím vynadat člověku do kreténů sedmadvaceti různejma způsobama v pěti jazycích? +zazubí se+ Uh... mně je blbě. +chytí se za srdce a chvilku jen tak leží a povrchně oddychuje+ A přemístila jsem ty dva pitomce na nějakej šutr v moři. +zahihňá se potom+ Už na mě nešáhnou. Nikdo už na mě nikdy znova nešáhne. +zamračí se úplně vážně a vyleze si na něj, jako by na něj chtěla normálně nasednout, ale skloní se dolů a omotá se mu kolem hrudi jak břečťan a uvelebí se mu hlavou mezi prsama+ Chceš říct tajemství? Já myslím, že jsem maličko sjetá. +zašeptá mu do kůže a zazubí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 31 kvě 2013 15:22

+jak sám není sjetej, tak má trochu problém ji chápat a stíhat, protože ona asi není jenom trošičku sjetá+ Fakt? To mě ty nadávky někdy musíš naučit, to bych rád viděl. +pousměje se a jak si na něj sedne, tak ji obejme a pevně k sobě přitiskne+ Jasně, že na tebe nikdy nikdo nesáhne, teď máš přece mě a já tě budu taky ochraňovat, kdybys chtěla. +usmívá se na ni a hladí ji po zádech+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 31 kvě 2013 17:40

+kouká na něj zblízka s bradou opřenou o jeho hrudní kost a panenky má jak talíře+Ty seš tak děsně pěknej. +povzdychne si jen tak bokem, a chce mu dát pusu, než jí dojde, že by ho celýho zakrvácela, tak mu zas složí hlavu na prsa a zavrtá mu nos pod klíční kost+ Já bych chtěla. +přikyvuje horlivě+ Fakt moc. +usmívá se blaženě a tak ospale mžourá+ Já si jenom zavřu oči na chvilku a pak půjdem najít ten poklad. +slíbí mu a široce zívne, a už napůl spí+ Proč nechodíš víc bez trička? +zamumlá mu ještě do kůže v polospánku a za chviličku vytuhne tak jak je+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 31 kvě 2013 20:16

+obejme ji když konečně usne a hladí ji po kůži+ Jenom spí Kočko. +ppusmejr se a zavře oči+ Pro tebe bych chodil klidně nahatej celej. +zašeptá ji do vlasů a ještě dlouho nemůže usnout jak pořád přemýšlí o tom chlapovi a o Vici jestli na to nemá přece jenom zapomenout+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 čer 2013 00:22

+spí celou noc jak mrtvá, chvilkama to vypadá, že ani nedejchá, a ráno se vzbudí strašně brzo, leží pořád na něm, takže už musí bejt úplně slisovanej, bolí ji mozek a je si poměrně jistá, že jestli se jenom trošičku pohne, pozvrací mu hrudník, tak jen tak rozbolavěle zakňučí, a v tu chvíli je jí jasný, že to vyhodí, tak vyletí jak střela, cestou to málem dvakrát vyklopí na koberec, a doletí do koupelny, kde zaklekne k záchodu a vydáví se z podoby, a když už nemá co zvracet, stulí se tam na zemi, chladí si čelo o dlaždičky a poněkud se třese+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 čer 2013 01:26

+je v celku spokojenější i když je slisovanej a tak si klidně spí až do chvíle kdy ona vyletí pryč+ Co je. Co je. Co je? +vyhrkne a zmatené se posadí. Ovšem v okamžiku už mu je jasný co se děje tak se zvedne a natáhne si spodky a jde za ni do koupelny. Sedne si vedle ni na zem a že skřínky vylovit nejakej protikocovinovej lektvar co tam maj v pohotovosti a podá ji ho+ Abys věděla tak tě miluju i když vypadas takhle. +podotkne jenom+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 čer 2013 01:49

Já chci umřít. +zahučí akorát temně, a když jí podá lektvar, vděčně ho do sebe oklopí a za chviličku je vidět, že se jí udělalo líp, vrátí se jí do obličeje barva, a dlouze úlevně vydechne, vyhrabe se na nohy a rovnou si vypláchne pusu a vyčistí zuby, a pak na sebe koukne do zrcadla a zděsí se+ Ježiši! Tys mě zmlátil? +vykulí na něj oči, moc si toho nepamatuje, a zblízka zkoumá toho výstavního monokla, rozbitej ret zahojí kouzlem, ale modřinu odstranit nedovede, jen to namaže nějakou mastí, aby to dřív vybledlo, zabalí se aspoň do ručníku, a sedne si k němu na zem+ Nemáš to se mnou lehký, co? +usměje se na něj a opře si mu hlavu o rameno+ Promiň, že jsem tak vylítla včera. +pohladí ho po ruce a proplete jim prsty+ Já tebe taky. +dá mu pusu na rameno+ A už nikdy nebudu pít. +promne si unaveně oči+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 čer 2013 20:40

+překvapeně se na ni podívá+ Ty si nepamatujes ten tvrdej sadou maso sex? Tři hodiny jsem tě měl privazanou ve sklepě. +usměje se na ni a obejme ji+ Víš že mě to nevadí Kočko. Já jsem prekazkovej běžec. +hladí ji po boku+ Chceš něco k snídani? +zeptá se ji ale opatrně aby se ji neudělalo špatně+ Vypadá to že ses včera pěkně odvazala ale hlavně že ses vrátila. +zapálí cigaro a dá ji potahnout+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 čer 2013 22:16

Fakt jo? +zazubí se+ To mě budeš někdy muset přivázat znova a osvěžit mi paměť. +uculí se a zahýbe obočím+ Já vím. +pohladí ho po ruce a dá mu pusu na tvář+ Já už to tak prostě mám. Utíkám před problémama. +povzdychne si+ A taky jsem pěkně vzteklá, ale v podstatě se nerada hádám., zvlášť s tebou. Protože když jsem naštvaná, občas říkám věci, co tak nemyslím. A ty si to ode mě nezasloužíš. Takže radši prostě vycouvám. +pokrčí rameny a otře se mu tváří o rameno+ Jo, něco si dám. Už mi je dobře. +usměje se+ Já se přece k tobě vždycky vrátím. +vezme si od něj cigáro a dá mu pusu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house