od Remus Lupin » 08 črc 2013 11:31
*Nechá ji povídat, doleje si zatím další hrnek kávy a upíjí* No, jsem zvědavý čím dál víc.*usměje se a pak zvážní* Nejlépe z nějakého konce...*taky odloží hrnek, aby jí ještě nepolil tu bílou pohovku a stiskne jí ruku* To můžeš poděkovat paradoxně tvé..sestře? Je to tak? Našel jsem tvůj vzkaz na rukávu na ulici před pevností..*vysvětlí* Ona, byla na Orlíku, vydávala se za tebe. Tam jsem ji potkal, když jsem tě hledal.*zarazí se, že to zní trochu zmateně i jemu samému* Víš, jak jsi mi posílala vzkaz, že přijdeš a půjdeme sem?*přejede očima pokoj* No, pak jsi nepřišla a já si začal dělat starost, když čas běžel. Šel jsem do Beastu, kde mé podezření stouplo, ale nikdo tam nebyl a tak jsem se vydal k tobě na Orlík. A tam čekala ona, v tvých šatech...Jste si hrozně podobné a opravdu dobře hrála...chvíli jsem si sám říkal, že mi asi hrabe a hledám duchy tam, kde nejsou...*skloní hlavu* Ale čím dýl jsme mluvili, tím se chovala podivněji, jinak. Nevěděla věci, které bys ty věděla. *chvíli váhá, jestli ji má ted povědět, jak se utvrdil v tom, že to není ona, ale pak si řekne, že když on po ní chce upřímnost, musí oplácet stejnou mincí* Voněla jinak, když mě políbila. Když byla tak blízko, nemohla se přede mnou před úplňkem nijak skrýt, tehdy se mi potvrdilo mé podezření. V první chvíli jsem měl chut ji zakroutit krkem, ale pak...hrál jsem s ní, abych nevzbudil podezření. Později jsem se vymluvil, že musím ještě něco udělat a počkal jsem si na ni, správně jsem odhadnul, že mě k tobě dovede. Ale nedokázal bych se za ní přemístit bez Kirina.*usměje se* objevil se v pravou chvíli a uvolil se mi pomoci, i když nejsem jeho pán. Pravda, musel jsem ho přesvědčit. Ale vidělas, že se nám později hodil. Tak jsem se dostal k pevnosti, nevěděl jsem, kde jsem, nemohl jsem přivolat pomoc. Musel jsem počkat na noc, abych se dostal přes stráže a...*zatřese hlavou, když mu myslí běží film s roztrhanými asassíni* zbytek už víš.*zadívá se na ni* Ve zkazu bylo zlé dvojče...ale..proč? Proč by ti vlastní sestra chtěla tak ublížit a spolčila se s ...nima?
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.
-Theodore Roosevelt-