Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 01 čer 2013 22:28

Jo já vím. +usměje se a nechá ji cigaro+ Ten prsten je totiž magickej a vždycky tě ke mě přitáhne zpátky. +usměje se pohladi ji po tváři a dá ji pusu a skočí do kuchyně kde od Jeefese prebere vyzivujici snídani a ještě si k ni přidá čokoládu aby ji zvedl náladu a vrátí se k ní nahoru+ Tak pojď potřebuješ nabrat sílu na to sadomaso. +mrkne na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 čer 2013 22:47

Já bych řekla, že to nebude prstene, spíš tvým zadkem. +zazubí se a dá mu pusu, zatím se obleče a mejkapem trochu zamaluje toho monokla, dá se trochu do pořádku, taky si jednou učeše vlasy, a tak+ Děkuju. +usměje se na něj, posadí se na postel a začne to do sebe sázet+ Taky jsem přemejšlela. +zahuhlá s plnou pusou+ A asi.. asi máš pravdu. Takhle už to dál nejde. Něco s tím budem muset udělat. Něco... radikálního. +zamračí se+ Já jsem tam včera šla. +přizná se a kouká na něj trochu provinile+ Ti jeho poskoci mě k němu vůbec nepustili, ale o to nejde. To... +zamáchá si rukou před obličejem+ to udělali oni. A on jim to dovolil. I když... prostě o mně ví pár věcí, a že je to pro mě citlivý, nechal je mě zmydlit. Takže už toho bylo dost. +vykládá mezi soustama+ Začnu to nějak řešit. +slíbí mu+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 čer 2013 23:08

Takže já mám magickej zadek? +zasmeje se+ Tak s tím úplně souhlasím. +ukradne ji trochu jídla a jak ji poslouchá tak si ho cpe do pusy ovšem z toho co se dozví mu malém zaskočí+ To on?! Já jsem myslel že ses porvala někde v hospodě. To je ale kokot fakt. +zavrti hlavou a snaží se nevypadat že by mu nejradši hned zakroutil krkem. Vážně? +zeptá se ji se zatajenym dechem aby to ještě nezakrikl+ Ani nevíš jak jsem rád že ses tak rozhodla. Abych se přiznal řekl jsem to Wenai ale žádnej plán zatím doopravdy nemáme. +dušuje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 čer 2013 23:52

No to si piš. +uculuje se+ Já se nervu v hospodě. Angie je ta, co se rve v hospodě, a já ji tahám za flígr pryč než ji zmlátěj. +zazubí se+ Jo. +přikývne+ Já jsem si vždycky myslela, že mně by neublížil, ale asi jsem se spletla. +pokrčí rameny+ Na mě nikdo šahat nebude. Nikdy. +zavrtí rázně hlavou+ Jo? No... to asi nevadí. Stejně bysme to museli někomu říct. +pokrčí rameny a nalije si džus+ Asi není šance, že bych tě přemluvila, abys tady zůstal a nikam se nehnal, co? +koukne na něj+ A nechci ho zabít nebo tak. +dodá ještě+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 čer 2013 00:02

Jasné tak to si budu pamatovat. +zasmeje se+ Mě taky odtahnes za fligr pryč až se začnu rvát? +zajímá se+ Ona nám určitě pomůže na to vém jed. A Viktor taky... Jak Phill to nevím ale to mě zas tak netrápí. +pousmeje se+ Víš já nevím... +podrbe se ve vlasech+Víš já nechci vypadat jakosrab. Je mi jasný že tam půjde o kejhak a bude to nebezpečný. Nechci aby ses ty nebo kdokoliv jinej rozptyloval moji ochranou. Ale nechci tu sedět a čekat jak to dopadne to by bylo strašný.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 čer 2013 00:47

Né, to by vypadalo, že seš pod pantoflem, a to nemůžem dovolit. +zazubí se+ To bych se k tobě musela přidat a zmasit je. Ale prosím tě moc se nervi, na to máš moc pěknej obličej. +uculí se a dá mu mastnou pusu+ Kašli na to, jak to vypadá. +zavrtí hlavou+ Já vím, jak to je, a nebudu si tě kvůli tomu nějak míň vážit, nebo tak něco. +chytne ho za ruku+ Já bych chtěla, aby to mezi náma bylo... prostě normální. Abysme byli jako... partneři. +rozhodí rukama, když nenajde lepší výraz+ Ve všem. Bez ohledu na to, že ty máš titul a a já umím kouzlit, a tak. Nebudu ti to zakazovat, nejsem tvoje matka. +uculí se+ Takže jestli je to pro tebe fakt důležitý... tak fajn. Nějak to vymyslíme. Asi se zblázním strachy, ale zvládnem to. +usměje se a dá mu pusu na hřbet ruky+ Já se o tebe prostě budu bát vždycky,s tím nic neudělám. +pokrčí rameny+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 čer 2013 02:13

Tak já se řvu jenom vyjímečně vždyť to víš že radši vždycky zdrhnul když jde do tuhyho.+zasmeje se a taky ji chytne za ruku+ Já vím Kočko. Já o tebe taky budu mít furt strach. Aspoň teda do doby než zkrotime toho hajzla. Pak uzto bude dobrý. Ale vždyť jsme partneři co jinýho? +zasmeje se+ Párek ovoce do jogobelly? +mrkne na ni+ Nejdřív to naplanujem jo?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 čer 2013 02:34

Ale dyť víš, jak to myslím. +plácne ho přes ruku, ale uculuje se u toho+ Tak jo. Ale ne dneska prosím tě. Dneska už toho mám dost. +usměje se+ Mohli bysme dělat něco úplně normálního? +koukne na něj+ Třeba... já nevim, zahrabat se k televizi, nebo jít na rande. Stejně jsme nikdy pořádně nebyli. +zazubí se+ Vezmu si něco pěknýho na sebe, navoním se drahým parfémem a půjdem někam ven, na pizzu, nebo do kina, na nějakou hroznou blbost, a když se budu bát, budeš mě držet za ruku, a když se budeš snažit, třeba si večer vrzneš. +zazubí se a dá mu pusu+ Prostě chci bejt dneska s tebou a dělat něco obyčejnýho. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 čer 2013 02:40

Na rande? No vidíš to tě musím pozvat že jo a pak tě vyzvednout a netrpělivě čekat dokud se nenachystas. +mrkne na ni+ Tak nejdřív půjdem do kina a pak na pizzu a pak.. +dramatický se odmlci+ Se uvidí. +zazubi se na ni+ Kočko mužem to zkusit jakože obyčejné ale obavam se že v našem podání nic obyčejný není. Takže co kdybych se pro tebe stavil .. V kolik se tak chodí na rande... Kolem třetí? +odtusi+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 čer 2013 02:58

No to musíš! +uculí se+ Tak jo, koupíme si popcorn dohromady a já tě nechám zaplatit za večeři, a pak budu muset dělat drahoty. +zazubí se+ Já vím že není, ale můžem to zkusit, ne? +usměje se a dá mu pusu+ No to já nevím, nebyla jsem na rande už tak... šest let skoro. +zasměje se+ Tak jo, ve tři. A vyber, na co půjdem. Já si teďka musím jít oholit nohy, kdyby jako náhodou, chápeš, a vyzkoušet clej svůj šatník třikrát a bědovat, že nemám co na sebe. +zazubí se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house