Obývací pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Styx Lupin » 03 čer 2013 17:55

No to je fakt +že neškrábou+ Asi to budu muset někdy zkusit +culí se a s pobavením kouká na Wenai, jak tam provokuje chudáka Jeefese+ Jo přesně tak, Jeefesi, kdybychom tady nedejbůh vypily otrávený alkohol dovezený z Česka, bylo by to na tobě, žes nám ho nalejval, aniž bys ho osobně prověřil a zavřeli by tě na doživotí do Azkabanu. Ví vůbec, co je to Azkaban? +otočí se k Viki a koutky jí cukají+ Tady se to začíná zvrhávat, pomóc +schovává se před Viki za křeslo, jak tam olíbává Jasmine+ Cože... bodyshot Jeefesovi? Ééé... zase se mi udělalo trochu nevolno +zapadne do křesla a ovívá se tričkem, ale podle toho, jak se uculuje je vidět, že pěkně kecá+ Ale dám si ten citron... bez Jeefese a tequily prosím +zasměje se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 03 čer 2013 22:19

Áháááá. +protáhne a vehementně pokývá hlavou, jako že ví přesně jakou královnu to myslí, i když absolutně netuší o čem je řeč, jako téměř po většinu dobu+ Ne! +vyjekne z části na potvrzení svých slov z části vylekaně, když se k ní Vicky vrhne. prudce sebou praští do křesla div se nepřevrhne vzad a jen kulí oči, co se že to vlastně vůbec děje+ Je mi to líto, ale musím konstatovat, že tvůj bratr líbá líp. +rozesměje se vesele, jako že ona by přeci jen raději líbala jejího bratra a vyskočí na nohy, kdyby jí to chtěla vrátit a náhodou se po ní vrhla+ A rozsypala si mi hranolky! +obviní jí se smíchem+ Jeeffesi Victorie mi rozzzzzsypala hranolky. +stěžuje si plačtivě aby jí jako koukal donést nové, než ho holky znárodní a udělají si z něj bar+ Já... já... já chci taky tequilu. +hlásí se vehementně a pro flašku si trošku kynklavě dotančí, aby si lokla a roozzářila se zase jako sluníčko+ Já... asi nevim... co je to? +kouká na ně jak vyvoraná myš, jak vůbec netuší která bije a co že to má být ten bodyshot+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Wenai Lafayette » 04 čer 2013 16:18

Bodyshot je úžasná věc, akorát je to súíš pro tu srandu, než pro co jinýho, jelikož se z toho člověk neopije, ani kdyby chtěl. +vyprskne smíchy, když vydí jeefese, jak si pořád udržuje svůj vážnej obličej+ Já myslím, že bodyshot pro Jeefese musíš udělat ty, protože já už průser mám, já jsem ho svlíkla. +směje se a povalí Vici na stolek, nějakej prázdnej a hned jí celý břicho poleje tequillou+ neprostestuj! +směje se a když otevře pusu, tak jí do ní vrazí citron+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 04 čer 2013 17:01

No jasně že ví, co je Azkaban, Jeefes je kouzelník! +přikyvuje+ Hele, já tě za tím křesle vidím, nemysli si, že se přede mnou schováš. +zazubí se na Styx+ Pff, vy jste na něj děsně zlý, Jeefes je milej a čistotnej, hodí se i do paneláku a má rád děti. +brání ho před nima horlivě+ Teda! +zalapá po dechu na Jasmine+ To jsem se totiž vůbec nesnažila, takže mě neprovokuj, nebo ti předvedu svůj um v plné kráse. +vyplázne na ni jazyk+ Jo, rozsypala, to je totiž karma! +uculuje se+ No to je takovej způsob pití. +vysvětluje+ To teda jo. +culí se, asi si vzpomněla, jak na to sbalila Byrona+ Ale stačí, že vidím Jeefese polonahýho, vidět ho ještě opilýho by se mnou asi šlehlo. +zazubí se+ Ale já- +zaprotestuje, , když po ní tak skočí+ nemů- +odstrkuje ji, ale to už je celá od tequily+ To mě v tom marinuješ, nebo-ugh. +zahuhňá, když má najednou plnou pusu citrónu, a snaží se teda moc nehejbat, aby nevycintala úplně všechno, co má v pupíku+ Helej, chtuhí ho. +zahuhlá+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 04 čer 2013 18:42

Milý a čistotný? To je jak z pořadu Chcete mě +chechtá se+ Chcete někdo Jeefese? +kouká se smíchem z jedné na druhou, která bude ochotná si ho vzít za svého, alespoň dočasně+ Tak u toho chci být +přihrne se k ležící Viki, aby na to viděla z první řady a směje se, jak ji Wenai zalévá jako zahrádku+ Nevrť se, ať ten alkohol všude nevycintáš +uculuje se na Viki a pak se postaví do řady+ Tak která začne? +povzbuzuje ostatní+ Jasmine, tys chtěla tequilu, viď? +mrká na ni šibalsky+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 04 čer 2013 20:32

Nééé, pro boha jen to ne. +rozesměje se vesele a vrtí hlavou, jako že je to fakt dobrý, že nemusí Vicky předvádět svůj skutečný um v líbání+ Co? Tím chceš říct, že jsem tlustá? +vyděšeně si otlapká břicho, aby se ujistila, že všechno je jak má být a nic nečekaně nepřibylo+ Já ne, promiň Jeefesi ale už jsem zadaná. +zubí se vesele na Styx+ Áhááá... +protáhne chápavě a div se nepřerazí jak leze blíž ke stolku, aby viděla co to tam s Vicky ty dvě provádí+ Cože? Co? Kdo? Já? +čučí na Styx jako by jí viděla poprvé v životě a pak se vesele rozesměje+ Tak jo. +pokýve vehementně hlavou až se jí vlasy rozletí do všech stran+ Jak moc jsi lechtivá? +zazubí se zvědavě na Vicky, než se skloní k jejímu břichu, vlasy jí polechtá na nahé kůži, špičkou jazyka zakrouží kolem pupíku a nakonec z něj vysaje zachycenou tequilu a celou dobu se tváří tak naprosto vážně a soustředěně, jako by přemýšlela jestli to dělá dobře, než se vítězoslavně napřímí jako že to zvládla ale tak prudce až se jí zamotá hlava a kecne si z toho na zadek načež se vesele rozesměje+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Styx Lupin » 05 čer 2013 17:54

+vlní se v rytmu divoké hudby a nahlas povzbuzuje Jasmine a pak když skončí, nadšeně jí zatleská+ Waw! Super! Teď to zkusím já +nasype Viki na poprsí trochu soli, vezme láhev tequily a nalije jí panáka do pupíku a pak se nad ni skloní, olízne sůl z jejího ňadra, vysaje tequilu z pupíku a pak jazykem přejede od něj až k Vikiným rtům, zubama jí vytáhne citron ze rtů a zakousne se do něj a kupodivu se u toho ani nešklebí+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 05 čer 2013 18:44

No to né, Jeefes je můj a nikomu ho nedám. +brání se honem, ale omezeně, aby nevycintala tequilu, co má na břiše+ To se ti řekne, ale ono to děsně studí. +uculuje se, a fakt se zodpovědně snaží se moc nehejbat+ Jak tlustá? +nechápe to, koukne na ni a na svý břicho, a poplácá se po něm+ Kdo je u tebe tlustej? +uculí se+ Děsně moc lechtivááááá. +vyjekne, když jí polechtaj břicho její vlasy, a div nesrazí všechny okolo k zemi, jak sebou zamele+ Já na to asi nejsem ten pravej... +začne, ale to už si z ní dělá bar Styx+ Dyť mě celou oslintáááš! +směje se na celý kolo, a trochu se vrtí, jak to lechtá+ Jsem celá olepená. +stěžuje si, ale uculuje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 06 čer 2013 12:14

+sedí v křesle a vesele se culí, jak se to tam rozjelo, jenom je má tak trochu pod dozorem a s Jeefesem si podávají flašku ruma a střídavě z ní upíjí. Jeefes jí sem tam zapálí cigaretu, košili si sice vzal zpátky, ale nezapnul. Nicméně i přes to všechno a lesklý oči od pití se pořád tváří noblesně a sluhovsky+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 07 čer 2013 18:08

+podá Viki ruku a vytáhne ji nahoru a pak zapadne do křesla a s úsměvem sleduje Jeefese, jak to tam s tolika ženskýma zvládá+ Jeefesi, tak která z nás se ti líbí nejvíc? +dobírá si ho se smíchem a najde někde za gaučem svoje triko a oblékne se+ Viki, to jídlo je skvělé +pochválí jí to, vždyť vlastně hlavně kvůli tomu jídlu původně přišla+ Příště tě musím zase pozvat já, abys ochutnala mé kuchařské umění. Ale předem upozorňuji, že se ti v tomhle nevyrovnám +uculuje se a cpe se tím jejím skvělým salátkem+
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house