Všude možně okolo

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 03 čer 2013 15:33

No kdyžtak mi to vysvětlíš, viď? +zamává na něj řasama a uculuje se+ Tak dva největší popcorny. +objedná rovnou+ To je fuk. +usměje se a pohladí ho po hřbetu ruky, a vůbec se chová děsně slušně, když jsou na rande, nemačká se na něj a nešahá mu na zadek a nestrká mu jazyk do krku, a když to všechno nafasujou, nechá jim utrhnout lístky a jde s ním do sálu, kde se usadí na jejich místa sundá si boty a hodí si nohy na sedadlo před sebou a začne ochutnávat, jestli není popcorn zkaženej+Doufám teda že ještě někdo přijde. +koukne po tom prázdným sále+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 čer 2013 17:28

Jasně, já ti to všechno vysvětlím. +uculí se na ni, pomůže jí s popcornem a pak se posadí na sedadlo, jsou to takový ty dvojitý, co jsou uprostřed spojený, takže se k ní může tulit. Strašně nenápadně se protáhne a obejme ji kolem ramen+ Mě by ani nevadilo, kdyby nikdo nepřišel. +poočku se na ni uculuje+ Co si všechno můžu dovolit na prvním rande? +sonduje+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 čer 2013 17:52

Ale když nikdo nepřijde, tak je jasný, jak to dopadne, a z filmu nebude nic. +zazubí se a trochu se k němu přitulí, když ji tak obejme+ No, podle holčičích časopisů bych si tě měla vzít domů na třetím rande, rozhodně ne dřív. +vysvětlí mu to důležitě+ Ale záleží spíš na tom, k čemu mě přesvědčíš. +uculí se a akorát se setmí a začnou trailery a reklamy, tak se snaží dávat pozor a bejt hodná a slušná, ale pořád si ho vedle sebe hrozně ostře uvědomuje, a jen tak hrozně nenápadně mu položí ruku na stehno+ Dělal jsi to někdy v kině? +zeptá se úplně jakože nic+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 čer 2013 20:42

Až na třetím rande? +upřímně se podivi+ Ale to bude trochu problém zvlášť když spolu bydlíme. +zazubi se na ni+ Já mám náhodou skvělý přesvědčovací schopnosti. +zašeptá ji ještě do ucha a když začnou trajlery tak si nabere popcornu celou hrst a strčí si ho do pusy. Ač by to jen nerad přiznal je z ni nervózní a boji se aby něco nazkazil+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 čer 2013 21:25

No jo, to bych taky nevydržela, že jo. +zazubí se na něj, chytne ho za ruku, a spokojeně se tam k němu tulí+ To teda máš. +uculí se a nacpe si pusu popcornem, ale na trailery se stejně nesoustředí, pořád po něm tak poočku pokukuje, okusuje si spodní ret, a pořád myslí na to, že by mu děsně chtěla dát pusu, a je z toho skoro nervóznější než když mu jí prvně dala doopravdy, až si sama říká, jestli není úplně pitomá, když se mají brát a vůbec+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 čer 2013 00:13

Víš co... +zašeptá ji nakonec do ucha+ Kašlem na rande a užijeme si film. Abych pravdu řekl tak mě to jakože rrande dost znervoznuje. +usměje se nanic omluvne+ Ale slibuju že se vynasnazim aby se ti to líbilo i když to nebude přesně randoidni. +během proslovu ujida z hrsti popkorn kousek po kousku načež začne film tak se sstejne tak po ocku na ni kouká+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 čer 2013 02:11

Mě taky. +uculí se trochu+ Já asi prostě neumím randit. +pokrčí rameny omluvně, nakloní se k němu a políbí ho, bez nějakejch postranních úmyslů, jenom ho pohladí rty a vklouzne mu jemně jazykem do úst, a tak něžně a s láskou ho chvilku líbá, než začne film, to se odlepí, složí si nohy pod sebe a natulí se k němu blíž, opře se o něj a konečně se uvolní+ Takhle je to nejhezčí. +zašeptá mu ještě do ucha, a pak už se soustředí na film, občas si vezme trošku popcornu, a jinak dává pozor, jen na něj sem tam po očku koukne, a zlehka ho hladí po stehně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 čer 2013 02:27

+vděčné se pousmeje a obejme ji kolem ramen a spolu sledujou film. Popcornu jim dojde až dvacet minut před kncem filmu takže Byron už nemá čím zaměstnat ruce tak ji začne jen tak hladit po boku a po zádech. U toho sleduje plátno ale jeho myšlenky jsou u toho jestli ho ta kočka v jeho náručí pozve dneska domů. :-D+ Tak co? +usměje se na ni+ Líbilo se ti to?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 čer 2013 03:00

+kouká na film a občas se musí fakt nahlas zasmát, jednou jí dokonce cola vystříkne nosem, a když běží závěrečný titulky, narovná si a protáhne si ztuhlý záda+ Byla to sranda. +přikývne spokojeně a nakloní se pro pusu+ Tak jdem na pizzu? Nebo na hambáč, nebo kam chceš. +usměje se a ohne se pod sedačku hledat svoje boty co tam zahodila na začátku, drží se ho jednou rukou, aby tam nespadla, a vůbec nic nevidí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 čer 2013 13:38

Jo, ovšem na jedničku to nemá. +zasměje se a kouká, co tam pod těma sedadlama loví a srká poslední kapky cocacoly brčkem, až to v kelímku chrčí+ Co kdyby sme šli na tortilly? Na něco mexickýho, to bych si dal, pěkně pálivý. +přimhouří oči, jak si dělá chutě+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner