Christianovy pokoje - archiv

Moderátor: Victoria

Re: Christianovy pokoje

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 05 čer 2013 21:37

+spí naprosto klidně, bez nočních můr a zlých snů, dokonce se i mírně usmívá. nespokojeně zamručí, když se jí vymaňuje ze sevření, ale nevzbudí se. jen se zavrtí a přetočí se, tvář zaboří do jeho polštáře, tiše si povzdechne a opět tvrdě usne. vzbudí se dlouho potom, co Christian musel odejít. pomalu rozlepí očka a první co uvidí je snítka jasmínu, čokoládka a vzkaz, což jí vykouzlí rozespalý ale rozkošný úsměv na tváři. vyhrabe se poněkud neobratně do sedu a přivoní si ke snítce, kterou opatrně odloží na stoleček a až potom si přečte vzkaz. poněkud vyděšeně se podívá na hodiny, kolik že vůbec je, aby nezaspala příchod instruktora, ale když se ujistí, že není ještě poledne s chutí a ještě přiblblějším úsměvem na tváři se vrhne na snídani a pak ještě chvíli leží v posteli jak přemýšlí jak splnit Christianovo přání večeře, než se vyhrabe z posteli a jde vyhlížet instruktora+

(tak co? chcete si prubnout gay instruktora? :D )
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 05 čer 2013 22:20

+asi kolem jedenáctý se dole ozve zvonek, a za chvilku se objeví Jeefes s kytkou, kterou akorát donesl poslíček, nese ji rovnou ve váze, i se vzkazem od Chrise, ať si užije tančení a že se těší na večer, ještě se otáže, jestli slečna nechce nic k jídlu, a zas se odporoučí+

Spoiler: show
Obrázek

+a kolem druhý se zvonek rozezní znovu, a tentokrát to je instruktor, celkem mladej blonďáček s vytancovaným tělem, přes rameno má tašku s věcma, Jeefes ho dovede do formální části obýváku, naservíruje mu občerstvení a nechá ho tam čekat+

Nikdo teplejší mě honem nenapadl, ale jestli máte tip, tak klíďo brďo. :D
http://www.teenidols4you.com/picture.ht ... pic=353693
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 05 čer 2013 22:33

+jak si tak hoví u Christiana v křesle v pracovně a louská jednu z jeho právních příruček, někdy umí být hodně tvrdohlavá :D myšlenky jí odbíhají k tomu, co asi Christian dělá a přemýšlí nad tím jestli a co uvařit, když se ve dveřích zjeví Jeffese s vázou v ruce, takže se rozzáří jak sluníčko a hned se po kytce vrhne a jen vrtí hlavou, že nic nepotřebuje. usadí se zpět do křesla, vázu před sebe postaví na stůl a přiblble se na ní culí, než na druhou stranu vzkazu napíše odpověď. růže jsou nádherné a ona se těší až se večer vrátí a doufá, že mu to v práci rychle a hladce utíká, než ho sevře v dlani a odešle Christianovi obalujíc ten kousek papírku závanem své vůně. když se Jeefes zjeví ve dveřích podruhé a sdělí jí, že se dostavil instruktor, tak nadšením vyletí z křesla a zamíří dolů do obýváku, kde se před vstupem zastaví a upraví, aby nevypadala jako Viktorka u splavu a vejde dovnitř+ Dobrý den. +rozzáří úsměv a zamíří k němu, zlehka a s jasným nadšením vepsaným v kroku+ Vy budete ten instruktor co mi o něm Christian vyprávěl. Já jsem Jasmine. +představí se hned s přátelským tónem+

Takovej mladíček :D ještě že je gay :D
A my máme na sobě tohle http://image6.oasap.com/o_img/2013/02/2 ... -Dress.jpg abychom nedělaly ostudu :D
[/quote]
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Oliver » 05 čer 2013 23:27

(nááhodou, je mu čtyřiadvacet, a napadl mě hlavně proto, že ve Skins jednoho takovýho gay tanečníka hrál. :D ale nebude moc stereotypně teplej, to já neumím. :D)
+blonďák tam zatím posedává v křesle a rozhlíží se okolo, a když přijde, usměje se na ni+ To budu já. Oliver. +představí se taky a nabídne jí ruku; ne, nebude to René, i když hlavně proto, že to neumím skloňovat. :D+ Takže, abych přešel k věci, nejdřív bychom měli zjistit, jakou máte vlastně představu. Teda, nemůžeme si tykat? Budem trávit hodiny nalepení na sebe, možná bychom si mohli začít říkat jménem. +usměje se tím otravně dokonalým bělostným úsměvem+ Co od těch lekcí vlastně očekáváš? +zajímá se+
Smím prosit?
Oliver

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 05 čer 2013 23:40

(hezký, ale já si nějak nemůžu pomoc, podle mě vypadá hodně mladě no :D to nevadí, my stejně nemáme v úmyslu zkoušet jeho orientaci dokud nám nezačne pokukovat po Christianovi :D )

+náhodou mě se Oliver líbí, ale mám pocit že René se ani skloňovat nedá :D + Těší mě. +usměje se na něj a ruku mu stiskne pevně, ale ne příliš tvrdě, spíš jemně+ Proti tomu rozhodně nic nenamítám. +pousměje se a pokývá hlavou, že si s ním klidně potyká a na tom lepení se na sebe něco bude, to musí i ona uznat, i když ona na to rozhodně myslí jenom jako na způsob zábavy nic víc. usadí se do křesla a zastrčí si pramen vlasů za ucho+ Popravdě? Vlastně tak nějak netuším. +usměje se trošku jako dítě, co ho někdo načapal při nekalosti+ Neměla jsem příliš času o tom přemýšlet, vlastně do včerejšího večera jsem si myslela, že se mi tanec bude vyhýbat obloukem. Christian na něj moc není. +pokrčí zlehka výmluvně rameny+ Ale myslím, že bych se hlavně se všemi těmi tanci chtěla seznámit blíže a zjistit jestli se s nimi dokážu... zžít. Prožít je. +koukne na něj trošku nejistě jestli chápe co tím myslí. když tančí tak celým tělem a srdcem, protože je to něco co miluje a co jí poskytuje určitý pocit svobody+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Oliver » 06 čer 2013 01:42

(Héééj, to mě nenapadlo, ale to by byl boží plot twist! :D)

Děkuji. +usměje se za to tykání, stejně jsou skoro stejně staří, tak mu to přijde přirozenější, a podvědomě ji tak trochu z profesionální deformace pozoruje, jak se pohybuje, a tak+ Od toho jsme tady my, abys mohla tuhle svoji stránku projevit i bez něj. +přikývne+ Jde mi o to, na co se mám připravit, a jak mám lekce koncipovat. Můj lektorský repertoár zahrnuje obvyklé standardní tance, waltz, tango, valčík, quickstep a slowfox, a z latiny sambu, jive, cha-chu, rumbu a paso, ale můžu tě naučit i základy nesoutěžních věcí, jako je rock'n'roll, nebo hip hop. Já osobně se věnuju moderním tancům, ale popasuju se se vším, co na mě hodíš. +uculí se, a než si to rozmyslí, přejde k jiným věcem+ Mohla by ses na chvilku jenom projít? Úplně normálně, jako bys šla rozsvítit, nebo tak. +požádá ji, a sleduje přitom, jak chodí, jak se hýbe+ Držení těla máš dobrý, práce boků... základy tu jsou, to půjde. Zpevníme ti střed těla, aby ses držela vzpřímeněji i když na to zrovna nemyslíš. +usměje se, a vypadá potěšeně+
Smím prosit?
Oliver

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 06 čer 2013 08:49

(sakra! že já nemlčela :D ale jako klidně, jestli se vám chce, tak vám v tom samozřejmě bránit nemůžeme :D aspoň zkusíme jak umí holka říct "to je moje!" :D)

+pozoruje ho a poslouchá a s každým názvem nového tance se jí víc a víc rozzáří oči+ Uhmn... +vypadne z ní velice inteligentně, když se zdá že očekává odpověď a v hlavě jí to přímo šrotuje jak přemýšlí, jestli by si mohla říct o všechno :D + Jo jasně. +přikývne, že se projít může a přijme to celkem vděčně jako čas na víc se rozmyslet. vyskočí na nohy a zamíří k vypínači, trošku zamyšleně a pak se vrátí zpět, nepřemýšlí nad tím jak jde, když chce zřejmě vidět jak se přirozeně pohybuje a září čím dál víc, když je chválená už jen za to že má dobrý držení těla a co teprve jak bude svítit když se jí povedou nějaký taneční kroky+ Už to mám. +zazubí se na něj vesele, že to jako vymyslela+ Co začít se standartními společenskými tanci, abych se ujistila že neubdu dělat ostudu kdybych doprovázela Christiana na nějakou akci a pak bychom mohli přejít k latině. +usmívá se jak sluníčko+ Ale ty jsi atdy profesionál. Netuším co by bylo lepší, kde začít. Nemám problém se přizpůsobit a popravdě bych si chtěla zkusit všechno. +vychrlí ze sebe nakonec své malé přiznání+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Oliver » 06 čer 2013 15:23

+poslouchá její návrhy a spokojeně se usmívá+ Dobře. +přikývne+ V našich klasických lekcích obvykle taky začínáme standardem, je to víc využitelné v praxi a o něco jednodušší, a klientům se většinou víc líbí vypadat elegantně a vznešeně, navíc když zjistíme, že nemají v těle ani kapku rytmu, k latině ani nepřistupujeme. +uculí se+ Entuziasmus je důležitej. +zasměje se jejímu nadšení+ Takže půjdeme nakupovat. +přikývne+ Potřebuješ nejmíň jedny taneční boty, a nějaké oblečení na lekce. A jestli chceš, můžeme tě nechat změřit a nechat ti ušít nějaký taneční kostým, aby sis to mohla zkusit se vším všudy, až se něco naučíš. +navrhne s úsměvem, tašku s oblečením si tam nechá, a vezme si jen bundu+ Můžu tě přemístit? +natáhne k ní ruku a radši se zeptá+
Smím prosit?
Oliver

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 06 čer 2013 15:31

+mírně pokyvuje hlavou jakože vnímá a bere na vědomí+ Doufám, že vydrží. +zazubí se na něj vesele+ Dobře. +pokývá souhlasně hlavou a jen kulí očka co je k tomu jejich tanci všechno potřeba a něco jí říká, že to bude náročnější víc než očekávala, ale rozhodně se nehodlá nechat zastrašit+ To mě vlastně ani nenapadlo, ale klidně můžem. +pokrčí zlehka rameny na ten kostým osobně si spíš myslí, že nemá na to aby se natřásala víc na veřejnosti, ale Christianovi by se mohla předvést+ Jo, jo klidně. +pousměje se a sevře mu ruku, než se soustředí aby se jim do toho nepletla její magie a nechá se přemístit+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Oliver » 06 čer 2013 17:23

To já taky, není nic horšího,než učit člověka, co se učit nechce. +usměje se, vezme ji za ruku stiskne ji, aby mu nevyklouzla nad kanálem a přemístí je do prostorného do světlých barev zařízeného butiku, kde už je čeká pečlivě nalíčená a ustrojená prodavačka, Oliver ji natřikrát olíbne a začne s ní švitořit něco francouzsky+ Tady Ann-Marie ti teď vezme míry, abychom ti mohli připravit oblečení na míru. +usměje se pak na Jasmine, slečna se na ni zazubí, postaví ji na stoličku a začne kolem ní kroužit s metrem, ovšem za chviličku už metr lítá kolem jejího těla sám a měří ji přes prsa, pas a boky, ale taky délku paží, dekolt, nohy, a všechno možný, a Ann-Marie akorát poletuje okolo s bločkem, zapisuje a diktuje něco asistentkám, co začínají snášet oblečení+ Na standard budeš na trénink potřebovat dlouhou sukni, aby ses v ní naučila přirozeně pohybovat, pak širokou cípatou sukni na paso doble, nějaké ty svršky a samozřejmě boty a pak nějaké ty krátké sukýnky na latinu, a jestli ti není příjemný vystavovat celý nohy, můžeš si k nim poručit legíny. +vykládá jí Oliver, co se zrovna děje, a když ji slečna odvede do kabinky a naskládá jí tam horu věcí k vyzkoušení, Oliver úplně samozřejmě dojde za ní, strčí hlavu za závěs a komentuje, kde by měli co zabrat nebo povolit+

Smím prosit?
Oliver

PředchozíDalší

Zpět na Christianovo patro