(Héééj, to mě nenapadlo, ale to by byl boží plot twist!
![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
)
Děkuji. +usměje se za to tykání, stejně jsou skoro stejně staří, tak mu to přijde přirozenější, a podvědomě ji tak trochu z profesionální deformace pozoruje, jak se pohybuje, a tak+ Od toho jsme tady my, abys mohla tuhle svoji stránku projevit i bez něj. +přikývne+ Jde mi o to, na co se mám připravit, a jak mám lekce koncipovat. Můj lektorský repertoár zahrnuje obvyklé standardní tance, waltz, tango, valčík, quickstep a slowfox, a z latiny sambu, jive, cha-chu, rumbu a paso, ale můžu tě naučit i základy nesoutěžních věcí, jako je rock'n'roll, nebo hip hop. Já osobně se věnuju moderním tancům, ale popasuju se se vším, co na mě hodíš. +uculí se, a než si to rozmyslí, přejde k jiným věcem+ Mohla by ses na chvilku jenom projít? Úplně normálně, jako bys šla rozsvítit, nebo tak. +požádá ji, a sleduje přitom, jak chodí, jak se hýbe+ Držení těla máš dobrý, práce boků... základy tu jsou, to půjde. Zpevníme ti střed těla, aby ses držela vzpřímeněji i když na to zrovna nemyslíš. +usměje se, a vypadá potěšeně+