Christianovy pokoje - archiv

Moderátor: Victoria

Re: Christianovy pokoje

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 06 čer 2013 17:55

+trhne sebou, když pod nohama ucítí pevnou zem a zvědavě se rozhlédne kolem sebe a je tak zaujatá že téměř nevnímá, že ti dva mluví francouzsky, což by jí prozradilo kde že to vlastně jsou. pozornost k Oliverovi stočí ve chvíli kdy na ní promluví a přátelsky se na Ann-Marii usměje a než jí stačí pozdravit a rozkoukat se a už stojí na stoličce a kolem ní poletuje metr a prodavačka. ale neprotestuje a jen je podezřívavě sleduje a zvedá ruce a nakrucuje se dle potřeby+ Toho je tolik jako na novej šatník. +vesele se usměje a seskočí ze stoličky+ S dlouhou sukní nemám problém donedávna jsem nic jiného nenosila, takže na krátký nejsem moc zvyklá, ale chtěla bych si zvyknout. +pousměje se a zamíří do kabinky, aby si vyzkoušela tu horu oblečení na který chvíli jen kulí oči a pak si sundá šaty, aby se nasoukala do jedné sukně, když si v zrcadle všimne Olivera. překvapeně vypískne a strčí si tu dlouhou sukni před sebe, aby se zcela instinktivně zakryla+ Promiň, ale mohl bys prosím... aspoň zavříti oči? +pousměje se trošku křečovitě a pohledem zatěká k podlaze. pořád je stydlivá, i když se s Christianem často chová jinak. a pak se začne oblékat. jedna sukně střídá druhou, v kterých se nakrucuje a zkouší se v nich pohybovat+ Tohle se mi líbí. +zazubí se vesele, na sobě černé tílko a sukni dlouhou tak že s ní rozpaží+ Ovšem tohle taky není špatný. +pokývá souhlasně hlavou oblečená v černých těsných šatech+

Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Oliver » 06 čer 2013 19:22

(oki oki :D)
+Oliver si tam zatím notuje o něčem s Ann-Marie a komanduje asistentky, tohle by chtělo trochu víc zabrat, tady olemovat, tuhle zkrátit a tady přidat, a vypadá, že to nedělá poprvé, a když se převlíká, kouká na ni z čirýho profesionálního zájmu, kde ji co nesedí, a co by se mělo upravit+ Co? +podiví se na chvilku nechápavě+ Ah, tak oni tě nepřipravili. +uculí se+ Drahoušku, jseš krásná holka, ale na můj vkus ti toho trochu moc přebývá +naznačí prsa+ a pár podstatných věcí chybí. +zazubí se významně+ A ten rozparek bych udělal výš. +naváže tam, kde přestal+ Tak jo, to by šlo. +přikývne a nainstruuje ještě Ann-Marie ohledně kostýmů, který pro ni mají začít šít, a dá jí Chrisovo číslo trezoru, kam mají posílat faktury+ Můžeme zpátky? +usměje se na ni, posbírá tašky s tréninkovým oblečením, a natáhne k ní zase ruku+
Smím prosit?
Oliver

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 06 čer 2013 19:37

+nakloní hlavu mírně na stranu, když se tak culí, jak nechápe na co jí kdo měl připravovat. nechápavě se koukne na svůj hrudník a pak na něj, zpět na svůj hrudník a zase na něj+ Ah... ták... +vydechne nakonec naprosto překvapená tím, že jí to vůbec došlo a obličej se jí zase rozzáří, jak si to v hlavě srovnává a dochází k různým závěrům, ale zdá se, že jí to zjištění vůbec nevadí, ba naopak+ Tím se vysvětluje proč se tak spokojeně culil. +zakroutí si sama pro sebe hlavou, jak vzpomíná na Christianův spokojený úsměv a oblíkne si další sukni+ Výš? To ještě jde? +zazubí se vesele a nebyla by to ona kdyby se rychle nepřizpůsobila a nebyla zase přátelská a nadšená a nakonec vyleze z kabinky v původních zelených šatech a těká pohledem po všech těch lidech aniž by rozuměla jediné slovo a poněkud se cítí provinile, jak jí dochází co to všechno musí stát+ Jasně. +zazubí se vesele a chytne se ho pevně za ruku, aby se nechala přenést zpět domů+ Takže co teď? +zajímá se hnedka nadšeně, když pod nohama ucítí pevnou podlahu+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 09 čer 2013 18:51

+dotáhne se nahoru do pokoje v rukách tác s dvěma zaklopenýma talířema, na kterých je losos na bylinkách s bramborem, jehož osobní přípravu si vydobila. postaví ho na stolek v obýváku a zmoženě se svalí na gauč s tím, že počká, než se Christian vrátí. dojde si dokonce i pro knihu, že si zatím bude číst. natáhne se k tomu a začte se do první stránky, aby vzápětí zjistila že se jí znaveně zavírají očka a za chvíli spí jak nemluvně+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 09 čer 2013 20:43

+dojde asi za hodinu, očividně spokojen sám se sebou, takže se asi něco povedlo, zavře za sebou dveře a tašku zahodí hned ve vchodu, sundá si sako a pak si jí všimne na gauči a musí se uculit, po špičkách kolem ní projde do koupelny, aby se trochu osvěžil, vyhrne si rukávy nad lokty, nalije si trochu ginu a posadí se tam k ní, vezme si nějakou knihu, a začte se, protože se mu jí nechce budit, když tak hezky spí, a líbí se mu ta poklidná idylka, když tam tak spolu vegetí, a zlehka, aby ji neprobudil, ji hladí po vlasech+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 09 čer 2013 20:54

+spokojeně si spí schoulená na gauči ani nezaznamená, že se vrátil jak je unavená až teprve za nějakou tu půl hodinku v podvědomí uvědomí, že je něco jinak. zamručí jak se začne probouzet a zavrtí se, než pomalu rozlepí očka a se zívnutím zamžourá a chvilku jí trvá, než si uvědomí že mžourá na něčí natažené nohy. zakloní hlavu a zamžourá na Christiana a chvilku jí trvá než si rozespalá uvědomí na koho že to kouká a co to znamená+ Ahoj. +broukne a rty se jí roztáhnou do rozespalého širokého úsměvu+ Nějak jsem zaspala tvůj příchod. +zabrouká trošku omluvně a zlehka ho pohladí po stehně+ Jak to dnes šlo? +zajímá se+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 09 čer 2013 22:37

+v klidu si tam čte a občas po ní hodí očkem a uculí se pro sebe, a přijde mu to tak mírumilovně hezký, a když se probudí, odloží knihu a usměje se na ni+ Ahoj. +prohábne jí s úsměvem vlasy+ Moc dobře. +přikývne spokojeně+ Uzavřeli jsme velkou věc. +vysvětlí+ Ale povídej spíš co ty, jak ses měla? +zajímá se+ Byl tu někdo na to tancování? Koukám, že tě to celkem zmohlo. +uculí se+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 09 čer 2013 22:53

+přivře očka, když jí prohrábne vlasy+ Tak to moc ráda slyším. +usměje se na něj skutečnou s takovou směsicí obdivu a potěšení, radosti, než se vytáhne do sedu a vleze si mu pod paži, aby se u něj stulila a obejme ho kolem pasu, jak je ráda, že je doma+ Já se měla skvěle, i když to odpoledne bylo víc namáhavé než jsem očekávala. +protáhne trošku provinile nad tím že tak vytuhla+ Ale večeři jsem ještě uvařila. +zazubí se na něj vesele, ale nezdá se, že by se chystala vrhnout na jídlo, když se k němu tak natulila a hlavu si mu odložila na rameno+ Taneční mistr dorazil chvíli po druhý. Vzal mě do nějakého francouzského butiku, abychom vybrali nějaký šaty. Dokonce mi zvali míry na nějaký taneční kostým. +pustí se do vyprávění s troškou neuvěření, že se to opravdu děje, ale i nadšení+ Potom jsme dvě hodiny trénovali waltz. Dohodli jsme se, že začneme s klasickými tanci, abych ti neudělal náhodou ostudu kdybys potřeboval doprovodit na nějakou nóbl akci. +vesele na něj spiklenecky zamrká+ S postupem času, podle toho jak mi to půjde, se přesuneme k latině. Mimochodem předpokládám, žes nevěděl, že je Oliver gay, že ne? +koukne na něj a v očích jí vesele zajiskří, jak jí je naprosto jasné, proč se minulý večer tak spokojeně culil+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 10 čer 2013 15:15

+obejme ji tam u sebe a knížku odloží úplně+ Jo, vypadalo to, že tohle nikdy do konce nedotáhnem. Ale Dan vyhrál i poslední stání a dneska jsme uzavřeli papírování, takže krása. +usměje se+ Jestli zvládnem i ten zbytek, budu muset zase uspořádat firemní večírek. +protočí oči pobaveně, a pak ji jen lehce hladí po boku a poslouchá, a usmívá se, když to vypadá, že se jí to líbilo+ No jistě, že jsem to věděl, vyžádal jsem si ho. +uculí se+ Přece si nemyslíš, že bych tě nechal mačkat se tu hodiny na heterosexuálního chlapa. +zavrtí pobaveně hlavou+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 10 čer 2013 15:30

+usmívá se jak ho poslouchá a když se zdá, že je skutečně potěšen a spokojen s výsledkem, čemuž se osobně nediví+ Tak to mi nezbývá nic jiného, než ti pogratulovat k úspěšně dokončenému případu. +zvedne k němu tvář, jak se mu tulí k boku a k rameni+ Přijmeš dar mého obdivu ve formě večeře lososa na bylinkách? +zazubí se vesele, co na tom že by večeři dostal tak jako tak+ Mám takový dojem, že se tomu nevyhneš, protože to určitě zvládnete. +usměje se na něj a naprosto vážně pokývá hlavou. o vlastní účasti se nezmiňuje, má dojem, že jí řekne když jí tam bude chtít mít až jí bude chtít seznámit se svými spolupracovníky+ Tak to je hezký tohle to. Ty mi normálně nevěříš. +položí mu dlaň na oko pobouřeně na hrudník a kousíček se odtáhne, ale protáhne to takovým způsobem že je jasné že si jen dělá srandu a zlobí ho, navíc v očích jí jiskří jako kdyby jí v nich někdo zapálil prskavky+ Ale mohl si mě alespoň varovat. Víš jak jsem se lekla, když mi strčil hlavu do kabinky ve chvíli kdy jsem se převlíkala? +vykulí na něj očka+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Christianovo patro