od Jasmine Clarvik » 09 čer 2013 22:53
+přivře očka, když jí prohrábne vlasy+ Tak to moc ráda slyším. +usměje se na něj skutečnou s takovou směsicí obdivu a potěšení, radosti, než se vytáhne do sedu a vleze si mu pod paži, aby se u něj stulila a obejme ho kolem pasu, jak je ráda, že je doma+ Já se měla skvěle, i když to odpoledne bylo víc namáhavé než jsem očekávala. +protáhne trošku provinile nad tím že tak vytuhla+ Ale večeři jsem ještě uvařila. +zazubí se na něj vesele, ale nezdá se, že by se chystala vrhnout na jídlo, když se k němu tak natulila a hlavu si mu odložila na rameno+ Taneční mistr dorazil chvíli po druhý. Vzal mě do nějakého francouzského butiku, abychom vybrali nějaký šaty. Dokonce mi zvali míry na nějaký taneční kostým. +pustí se do vyprávění s troškou neuvěření, že se to opravdu děje, ale i nadšení+ Potom jsme dvě hodiny trénovali waltz. Dohodli jsme se, že začneme s klasickými tanci, abych ti neudělal náhodou ostudu kdybys potřeboval doprovodit na nějakou nóbl akci. +vesele na něj spiklenecky zamrká+ S postupem času, podle toho jak mi to půjde, se přesuneme k latině. Mimochodem předpokládám, žes nevěděl, že je Oliver gay, že ne? +koukne na něj a v očích jí vesele zajiskří, jak jí je naprosto jasné, proč se minulý večer tak spokojeně culil+