Všude možně okolo

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 06 čer 2013 21:19

+taky vyleze ven, a kouká, jak jí z těch promočenejch šatů kape rudá voda, vezme si cigáro a pozoruje tu zaflákanou fontánu+ No já myslím, že paráda. +přikývne, a uculuje se, když si tak zapatlá košili+ Ted vypadáš jak šílenej uprchlej vrah. +zazubí se a rozcuchá mu trochu vlasy pro lepší efekt+ Tak co, jsi spokojenej? +usměje se a chytne ho za ruku+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 07 čer 2013 14:28

+usměje se na ni a stiskne její ruku ve své+ Jo, naprosto spokojenej. +přikývne a vyfoukne kouř+ Teďka bych to už klidně považoval za dokonalý rande. Můžem se trochu projít a pak nás odvezu domů, co? +usměje se na ni a přitáhne si ji do náruče, aby ji políbil+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 07 čer 2013 14:52

Tak jo. +souhlasí s úsměvem, taky ho políbí, a jde s ním za ruku z parku, z mokrejch šatů jí kape červená voda a nechává za sebou rudou cestičku, cestou se tak uculuje a o něčem přemejšlí, a pak po něm tak po očku koukne+ Heleď... co bys říkal na sedmadvacátýho července? Jako na svatbu? +navrhne a kouká, co on na to+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 07 čer 2013 15:23

Hmmm? +koukne na ni a když to řekne, tak se mu tvář roztáhne do širokýho úsměvu+ Já jsem rozhodně a všema deseti pro. +usměje se šťastně, chytne ji do náruče a políbí+ A nemůžu se dočkat, ještě skoro dva měsíce! +zazubí se na ni a když dojdou k motorce, tak ji ještě jednou políbí, než si vezme hlemu+ Musíme udělat pozvánky, že ti můžu pomáhat? Že jo?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 07 čer 2013 15:54

No tak jo. +uculí se, když vidí, jak je z toho nadšenej+ Takže máme datum. +pousměje se pro sebe, obejme ho kolem pasu a taky ho pořádně políbí+ Jenom dva měsíce! Víš kolik je toho ještě potřeba zařídit? +zasměje se+ Jeefes za mnou pořád běhá, jestli bude koberec, nebo půjdem po trávě, a co když bude tráva mokrá, a budu mít družičky, nebo jenom svědkyni? a lampiony nasudo nebo nalicho, a vánoční světýlka na stromy chci normální bílý nebo barevný? a je fajn, že chci jít uličkou, ale z čeho tu uličku jako uděláme, budou židle nebo lavice, dřevo nebo čalounění, a když jsem navrhla, že by mohli sedět na zemi na polštářkách, koukal na mě jako kdybych mu před očima uškrtila babičku a plivla na její mrtvolu, jde mi z toho hlava kolem +zazubí se+ Já myslela, že když máme málo hostů, tak to obvoláme, nebo pošlem email. +pokrčí rameny+ Uděláme pěkný oznámení, a to pošlem po svatbě spoustě lidí. +usměje se+ Dvě verzi, jednu normální pro všechny, a jednu střízlivou pro vaše a pro naše. +zasměje se, taky si vezme helmu, a sedne si za něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 07 čer 2013 17:45

Cože? +kouká na ni, jak to na něj všechno valí a jde mu z toho hlava kolem+ To jsem teda ani za nic netušil, jak moc to je komplikovaný. Mě teda židle přijdou jako poněkud nepodstatnej detail, ne? +koukne na ni opatrně, kdyby to jako nebyl nepodstatnej detail+ Koberec? Ulička? Co? +trochu se zakoktá+ Tak... tak na netu najdeme nějakej pěknej obrázek a uděláme to podle něj. +napadne ho najednou+ Tu uličku.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 07 čer 2013 18:36

No to já si myslela taky, že je to nepodstatnej detail. +pokýve hlavou+ Ale Jeefes mě vyvedl z omylu. +zazubí se+ Měl jsi vidět můj výraz, když přišel s tím, jestli jsem si nechala pojistit zásnubní prsten. +zasměje se+ On říká, že by měly bejt ty židle všechny stejný, a to má teda asi pravdu, ale tolik stejnejch židlí doma nemáme, takže se budou muset objednat, a i když je to fuk, někdo musí rozhodnout, jaký se vyberou. +vysvětluje mu to důležitě+ Někdy před ním utíkám na záchod. +zazubí se+ Ale začíná se to celkem rýsovat, já mám pár nápadů, co si v sobě nosím, a myslím, že to nějak dopadne, a bude se ti to líbit. +usměje se na něj, a když dojedou k domu a Byron zaparkuje motorku, sundá si helmu a tak nenápadně se k němu přitočí+ Ty, básníčku... udělal bys pro mě něco? +zamrká řasama+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 07 čer 2013 19:50

No hádám, že někdo na nás dohlížet musí, když sme dva tak zamilovaný blázni. +zasměje se+ Kočko, já to nechám na tobě. Kdyby jsi chtěla pomoct, tak mi řekni, ale já v takovejch svatebních věcech úplně plavu. +koukne na nni trochu nešťastně+ Mě se to bude líbit, když tam budeš ty a řekneš, že teda jo, že si mě vezmeš. +usměje se na ni a chytne ji za ruku+ O co jde, kočko?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 čer 2013 04:42

Tak jo. +uculí se a obejme ho kolem pasu+ Tak já si tě teda vezmu. +mrkne na něj a dá mu pusu+ Já v tom taky plavu. +potřese hlavou, ať si z toho nic nedělá+ Jeefes mi akorát vždycky předloží rozhodnutí, a pak to zařídí. Nechápu, jak lidi zvládaj organizovat svatby pro dvě stě lidí. +zavrtí nechápavě hlavou a dá mu ještě pusu+ Já tě tím radši nechci moc zatěžovat, aby sis to ještě nerozmyslel. +zazubí se+ Ne, já se postarám o věci typu židle, ale je tu pár věcí, co s tebou potřebuju probrat. Ale na to je čas. +usměje se a opře si mu hlavu do ramene+ No... šel bys se mnou na hřbitov? Prosím? +koukne na něj opatrně+ Potřebuju ti něco říct, a taky bych se tam ještě chtěla podívat, než se vezmem.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 čer 2013 14:41

Já myslím, že na tak velký svatby si lidi zařizujou lidi, co to všechno zařídí za ně, ne? +koukne na ni s úculem+ Ale vždycť víš, že ti pomůžu vždycky, když budeš potřebovat. +usměje se na ni a pohladí ji po zádech+ Jsem tu pro tebe. Opora v těžkých časech. +zadeklamuje trošku+ Na hřbitov? +zvedne překvapeně obočí+ A bereme sebou vidličky, aby sme mohli do náhrobků rýt vzkazy? +pousměje se+ Tak jo. +přikývne půjdem+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner