Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 02 čer 2013 03:15

+zasmeje se+ Kdyby jako náhodou tak jo. +prkyvne s úsměvem+ Tak a já půjdu klukům rict s jakou sexy rostenkou budu mít rande a pak budu dělat machry a vyjímečně se vykoupu. +zasmeje se a vyskočí na nohy+ Tak se měj Kočko a ve tři tu jsem jako na koni. +skloni se k ni a ještě ji dá pusu než odejde+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 čer 2013 03:36

No teda, to si hned připadám speciálně. +zazubí se+ No počkej, a co já tu mám jako do tří dělat? +vyjeví se, a pořádně ho aspoň políbí, když se jako tak dlouho neuviděj+ A navíc, celý dopoledne a půl odpoledne bez tebe, jo? To na to vlítnem ještě než vylezem z baráku. +uculí se, ale když teda odejde, naloží se do vany a udělá si okurkový kolečka na oči a vlasovej zábal, odchlupí všechny podstatný místa a vytrhá si dokonce obočí, a nalakuje nehty na nohou, a pak zkouší všechny možný kombinace oblečení, ale ještě se neoblíká, když ho teda přece musí nechat čekat, a než nastane hodina H, čte si v křesle knížku+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 02 čer 2013 13:36

+čte si, dokud ho neuslyší zaklepat, tak vyjede z postele jak blesk a běží otevřít+ Ahoj. +uculí, se, dá mu pusu na tvář a pustí ho dovnitř+ Týjo, ty máš košili! To je nečekaně sexy. +zazubí se+ Já se ještě musím doupravit, tak tu chvilku počkej a dej mi pět minut. +posadí ho do křesla a zapadne do koupelny, kde se obleče, vezme si nějaký bílý tričko s takovým tím širokým výstřihem, co odhaluje jedno rameno, a přiměřeně dlouhou koženou sukni s podpatkama, na kterejch ještě zvládne chodit, nějaký pěkný prádlo, vlasy si vyčeše nahoru a precizně se namaluje,trvá jí to takovejch slabejch pětatřicet minutek, a pak konečně vyleze z koupelny a usměje se na něj+ Už můžem. +hlásí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 čer 2013 17:03

Ahoj. +uculí se na ni, když se otevřou dveře+ Tohle jsem ti dones. +strčí jí pod nos kytku červenejch karafiátů s něčím zeleným kolem a vstoupí k ní do pokoje+ Jo, jasně, já počkám. +pokývá hlavou v očekávání nějakých deseti minut si zapálí. Pak dokouří. Projde pokoj. Posadí se. Prolistuje časopisy. Znovu si zapálí. Koukne na kalendář, jestli je pořád ještě ten samej měsíc a když konečně Vici vyjde z koupelny tak se musí usmát+ Strašně ti to sluší. +mrkne na ni+ Doufám, že se nebojíš jet se mnou na motorce kočko, protože mám dva lístky do kina ve městě.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 čer 2013 17:42

Jéé. +uculí se, když dostane kytku+ No ty jsou krásný, dík. +culí se potěšeně a dá mu pusu, a umístí si je do vázy na noční stolek+ Dík, ty taky nevypadáš vůbec špatně. +zazubí se, vezme si kabelku a bundu, a jde s ním dolů+ Jo? A na co jdem? +zajímá se, zatímco si nandavá helmu, posadí se za něj, sukně jí samozřejmě vyjede až někam, přitiskne se k němu zezadu, jakože aby nesklouzla, a omotá mu ruce kolem pasu+ Hezky voníš. +zašeptá mu do ucha a uculuje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 čer 2013 00:13

No jasné a hlavně budeme mít vždycky přísun kvalitního vina a budem ho dávat lidem aby viděli jak sme nóbl. Ale myslím že moc nám ho na rozdávání nezbude. +zazubi se na ni+ Jasně. +prikyvne+ Počkám na tebe. +počká na ni u branky na hřbitov a pak se ji pevné chytne aby je premistila a taky se svlece. Špinavý oblečení hned předá Jeefesovi a jde za ni do sprchy+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 čer 2013 00:38

+vleze pod teplou vodu a nechá to ze sebe nejdřív spláchnout+ No hele klidně můžeme, stejně bysme asi měli do něčeho investovat, vzhledem k tomu, že nám dvěma práce moc nehrozí, aspoň nějakej příjem bysme si najít měli. +zazubí se, otočí ho k sobě a začne mu mejt záda+ Zítra půjdu zadat prstýnky. +vzpomene si+ Chcem na ně dovnitř nechat něco vyrejt? Obvykle se prej dává datum a jméno toho druhýho, ale můžem co chcem. +pokrčí rameny a otočí ho k sobě obráceně, aby mu namydlila i hruď a břicho+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 čer 2013 06:18

Fakt myslíš že naše investice budou tak rozumný aby sme z nich měli nejakej výdělek? +zasmeje se+ Ale rozhodně to mužem zkusit. +prikyvne s úsměvem+ A ještě si mužem koupit cokoladovnu. Myslím že to by byla taky dobrá investice co ty na to? +zeptá se ji s úsměvem a poslušně drží aby ho mohla umejt+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 čer 2013 11:43

No asi bysme měli zaúkolovat někoho zodpovědnýho, aby to udělal za nás. +zasměje se+ Ale tak se to nedělá, musíš investovat do něčeho nudnýho, co má návratnost, a ne proto, abys mohl bejt jako Willy Wonka. +zazubí se, a když ho umeje, otočí se k němu zády, aby namydlil on ji+ Tak já dám na ty prsteny vyrejt jenom datum, jo? +usměje se na něj přes rameno, a honem přemejšlí, co s ním chtěla ještě vyřešit, dokud ho tam tak hezky má+ Jo, chceš jet někam na líbánky? To by se muselo zabukovat asi. +vzpomene si+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 čer 2013 20:07

Mužem tím pověřit Jeefese. +uculi se+ Nebo tvyho bratra ten z toho bude mít radost a navíc je právník tak by tomu měl rozumět ne? +koukne na ni tazave+ Ale já už jsem si chtěl koupit ten cylindr a najmout kupu trpaslíků aby tam pracovali. +protáhne smutné obličej+ A slehat slehacku bičem. A ty nechceš čokoládovou řeku? +vytáhne největší trumf+ Datum? +zvedne obočí+ Jako abych to nezapomněl? +zasmeje se+ Kočko já si to budu pamatovat do konce života. Co tam takhle napsat forever? Nebo sysel. To bude aspoň originální. A na líbánky pojedeme tam kam se trefis prstem do roztocenyho globusu.
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house