Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 09 čer 2013 20:40

Ty bys mu svěřil svý peníze? I po tom, co ti řek? +koukne na něj napůl nevěřicně, spláchne z nich obou pěnu a vyleze ze sprchy a zamotá se do ručníku+ Ty seš strašně děsnej. +udělá na něj škleb, když vyrukuje s nejtěžším kalibrem+ Já chci čokoládovou řeku. +kousne se do rtu, jak to rozmejšlí+ Fajn, tak bez data. +uculí se+ Lásko, naprosto za žádnejch podmínek nebudu mít v prstenu vyrytý sysel. Promiň. +zavrtí pobaveně hlavou a dá mu pusu+ Tak líbánky budem teda řešit po svatbě. +přikývne+ Jo... co bys řekl na to, kdybych si vzala na občerstvení cateringovou firmu? +koukne na něj tázavě+ Dort si upeču sama, ale nechci se stresovat úplně vším jídlem. +vysuší si vlasy a vleze si ještě v ručníku do postele+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 čer 2013 20:59

Já myslím že by to byl dobrej první krok ke smíření protože nic jinýho než se s tím smířit mu nezbude. +zazubi se na ni+ Ale no tak Kočko. Sysel. To je přece naprpsto jasná známka lásky a oddanosti. +kouká na ni napůl ublizene a napůl jako by mu hodila hračky do kanálu+ S téma jeho naducanejma tvarickama. +zazubi se nakonec+ A nugatovou horu. Nezapomeň na nugatovou horu. +napovídá ji ještě+ Jasné já jsem naprosto pro. +prikyvne+ Navíc to i nachystaj a poklidi a my budem mít o kus práce min. +prikyvne spokojeně a jde do loznoce a po cestě si nahatej suší vlašimi než zahuci k ni do ppstele najednou přes ne přetáhne perinu a rty zaútočí na její místo pod klíční kostí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 čer 2013 22:19

Tak jo, já mu to navrhnu. ++usměje se a dá mu pěknou pusu, jako že to oceňuje, omotá mu ruce kolem krku a slíbá mu ten ublíženej výraz z obličeje a nakloní se k jeho uchu+ Žádnej sysel. +zašeptá, a uculí se+ Mně stačí tvoje naducaný tvářičky. +zazubí se+ Ale to není fér, ty používáš podvodný metody. +stěžuje si+ Tak jo. +přikývne teda, že to zajistí, nechá se přikrejt a než se stačí rozkoukat, má na kůži jeho rty a tělem se jí prožene záchvěv vzrušení, na kterej vůbec není připravená+ Ugh. Tak jo tak jo, už nebudu mluvit o svatbě. +zazubí se, ale prsty v jeho vlasech se jí poněkud křečovitě sevřou+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 čer 2013 23:37

Já vždycky používám podvodný metody. +uculi se ji do kůže a rty sjede na jednu bradavku+ Klidně mluv o svatbě. Chceš ještě něco probrat? +zeptá se ještě jazykem přejede jednu bradavku a pak tělem sklouzne po jejím až se ji ocitne tváří v tvář. Kůži pritiskly k její a ve tmě ji hledí do očí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 čer 2013 00:15

Nějak mi to vypadlo. +vydechne, jeho tělo přitisknutý k jejímu s ní dělá věci, pár vteřin si jen vychutnává ten pocit, jak se jí pod kůží začíná probouzet příjemný napětí a že ho má tak blízko, že cítí na rtech jeho dech, vyjede dlaní po jeho paži nahoru na obličej a konečky prstů mu přejede po tváři a bříškem palce po rtech, a jak skoro nic nevidí, vnímá ho mnohem intenzivnějc po hmatu, nakloní se k němu, poslepu vyhledá jeho rty a pomalu ho políbí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 čer 2013 00:42

+jemne ji oplaci polibky a hladí ji po těle+ Ty ses tak strasne krasna. +zašeptá vzrusene a bez dechu jak se dotýká jejího těla a Vici může zachvilku v rozkroku cítit tlak jeho muztvi. Lehce se o ni klinem otre a to mu z úst vyrazí několik vzdechu. Neodolá a rty sklouzne po jejím těle až do klína. Roztahne ji nohy a jazykem polaska klitoris+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 čer 2013 02:03

Hlavně takhle potmě. +uculí se mu do rtů, dlouze a hluboce ho líbá a vychutnává si jeho doteky, a že takhle potmě v podstatě neví, kde se jí dotkne příště, prsty mu klouže po těle a hladí každej centimetr, na který dosáhne, zrychleně dýchá, a když cítí, jak jí proti podbříšku tvrdne jeho mužství, musí tiše zavzdychat, sklouzne k němu dlaní, ale to už jí mizí z dosahu, a když ucítí jeho dech v klíně, mimoděk se zachvěje očekáváním a tiše zasténá, když ucítí jeho jazyk, prohrábne mu rukou vlasy a snaží se udržet to krásný vzrušení, co jí běhá krví, aspoň trochu na uzdě+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 čer 2013 02:57

+chytne ji za stehna a polibi ji u kolena. Jazykem jede dolů k rozkroku sem tam se zastaví aby ji kousnul do kůže a pak se zas konečně prisaje na to sladké místo mezi jejima nohama. Chvíli laska klitoris. Chvíli kundicku. Než už to sám nemůže vydržet a hladce na jeden dlouhý prirazi do ni vklouzne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 čer 2013 03:27

+kroutí se mu pod rukama, sténá a boky se jí samy od sebe pohybujou proti němu, občas ho zlehka zatahá za vlasy, když to dělá přesně tak, aby z toho šílela, a když už má pocit, že se musí každou chvíli udělat, jeho boží jazyk zmizí, což ji přiměje frustrovaně zasténat, ale to už je v ní+ Ano. +vydechne poněkud roztřeseně, stiskne mu boky mezi stehny, rukama mu sklouzne na zadek a natiskne ho do sebe, chviličku ho jen v sobě svírá uvnitř a vychutnává si ten pocit, přitáhne si ho k polibku a teprve potom ho nechá se v ní pohnout+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 čer 2013 06:16

+velmi potesene ji polibek oplati. Pak se v ni pohne - hlavu skloněnou a vlasy v obličeji pomalu a dlouze prirazi aby to vydržel jak je neskutečně vzruseny. Nakonec ale zvedne hlavu a peřina z nich trochu sjede takže si Vici může všimnout já se na ni usměje. Pohladi její nohu a pomalu si ji položí na rameno aby se dostal co nejhloubejc. Načež jednou rukou sklouzne do klína a palcem začne zase laskat klitoris. Během toho neustále pomale a dlouze prirazi+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house