Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 10 čer 2013 14:53

+vychutnává si ty vlny vzrušení, co v ní vyvolává každej jeho pohyb uvnitř, a balancuje na pokraji sebeovládání, nechá ho dělat si s ní co chce a přizpůsobí se jeho pomalýmu, ale neskutečně vzrušivýmu tempu, a když ještě k tomu ucítí jeho prsty, je jí jasný, že to moc dlouho nevydrží, jednou rukou ho hladí po ramenou, ještě chviličku s pevně sevřenou čelistí odolává, ale pak ji vzrušení přemůže a sejme ji nádhernej orgasmus, prohne se proti němu a křečovitě ho v sobě sevře, dlouze zasténá a nepřestává proti němu přirážet, aby si tu chvilku protáhla+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 čer 2013 15:18

+s křivým úsměvem a vzrušením ve tváři ji skoro bez dechu sleduje, jak je nádherně vzrušená a sám má co dělat, jeho tempo se zrychluje, sem tam tiše zasténá a když vidí, jak je na pokraji vzrušení, tak ji přestane laskat prsty, nakloní se nad ni a ještě několikrát prudce přirazí, což i jeho donese na vrchol naprosto dokonalé rozkoše. Se zaťatými čelistmi ze sebe vyrazí poněkud neartikulované zasténání, naposledy hluboce přirazí než se zhroutí do peřin vedle ní+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 čer 2013 15:41

+ještě ho u sebe drží a pohybuje se proti němu, dokud se neudělá i on, a teprve pak se sama bez dechu zhroutí do postele, a chvilku jen tak leží a usmívá se, načež se k němu přešoupe po matraci a obejme ho kolem pasu+ Ty seš fakt neuvěřitelnej. +uculí se na něj do tmy, rukou ho hladí po hrudi a rty po rameni+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 čer 2013 17:23

+přitáhne si ji k sobě a usměje se+ Já vím, je to na letáku, kterým mě nabízej. +zazubí se na ni a hladí ji po zádech+ Byl to fakt nádhernej den. Díky ti za něj. A musíme si zítra ráno přečíst noviny, schválne jsem zvědavej, jestli tam bude o tý soše v parku. +zasměje se při tý představě, že bude zas v novinách, už měl pár týdnů skluz+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 čer 2013 18:15

+natulí se k němu blíž a občas mu vtiskne pusu do kůže+ K tobě je i letáček, jo? A manuál nenabízej? +zazubí se+ To by se mi náhodou hodilo. +uculí se na něj+ Ale měli by tě stáhnout z prodeje, pač teďka už seš jenom můj. +obejme ho poněkud majetnicky+ Byl, viď? +usměje se+ Takovej bude každej, určitě. +rozhodne se+ Poškrábeš mě na zádech, prosím? +udělá na něj oči+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 čer 2013 20:22

Jasné že jo. +prikyvne+ Manuál taky ale tys ho beztak někde založila. +zazubi se na něj+ Already myslím že můj model už v prodeji není. Tak dokonalejch věci nemohli dat do oběhu moc. +koukne na ni a musí se usmát jak na něj tak kouká+ No jasné že jo. To je v základní nabídce. +usměje se a začne ji škrábat na zádech jak to má ráda+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 čer 2013 21:43

No, to je dost pravděpodobný. +připustí sebekriticky a zazubí se+ Ty jo, mám sběratelskej kousek, jo? +zasměje se a líbne ho na rameno, překulí se k němu na břicho, aby mohl hezky drbat+ Hmm... +zavrní spokojeně a nahrbí se mu proti ruce+ Vyprávěj mi něco. +usměje se na něj prosebně+ Třeba jaký blbosti jsi dělal ve škole. +uculí se, přitulí se k němu blíž a přitáhne si k sobě jeho druhou ruku, vtiskne mu polibek do dlaně a položí si do ní obličej a s rukama omotanýma kolem jeho paže za chvilku při tom drbání sklouzne do spánku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 čer 2013 21:53

Ve škole? +uculi se+ Já jsem byl náhodou velmi hodný. Prakticky anděl. +uculi se+ Jednou jsem vypustil v biologicky třídě kobylky co jsme měli pitvat. To byl čin hodný obdivu. Ony přece nechtěli umřít... Nemuzu za to že sežrali zavesi. +uculi se potom a dál ji vyprávěli jak provozovali s klukama levitci dokud z toho Vici neusne. Pak se na ni chvilku s úsměvem kouká dokudho taky nrzacne zmahat únava a neusne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 črc 2013 00:04

Tam teda ne, tam to mám ráda. +zavrtí pobaveně hlavou+ Ale Chris mi říkal, že by si chtěl nechat přistavět patro, aby měli víc místa. A aspoň byste se tolik nepotkávali. Slíbila jsem mu, že se tě na to zeptám. Když jseš ten spolumajitel. +uculí se na něj+ pořídíme ti velikej pořadník do tvýho pokoje. +zazubí se+ No tohle byl rozhodně moc pěknej nával inspirace. +uculí se a omotá mu paže kolem pasu+ Bylo to fakt boží. Nečekaný, ale parádní. Prostě to se mnou umíš. +usměje se na něj, a nakloní se pro pořádnou pusu, a pak je přemístí+ Já jdu do sprchy. +nahlásí a cestou do koupelny za sebou nechává cestičku oblečení+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 črc 2013 01:21

+zamyslí se zatímco si svlikaj oblečení+ No tak to si rovnou může postavit novej domek. Na druhý straně zahrady. Mám takový tušení že by to bylo jednodušší ale jak chce. A jak chceš ty. +uculi se na ni+ Je to tvuj brácha. Tak bez já půjdu až po tobě. Nejsem si jistej že by moje muznost snesla tolik sexu. Možná po malé ale vydatné slaninove svacine. +zazubi se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house