Christianovy pokoje - archiv

Moderátor: Victoria

Re: Christianovy pokoje

Příspěvekod Christian » 12 čer 2013 23:11

Pff, nevíš co je dobrý. +zavrtí pobaveně hlavou a požitkářsky usrkne+ Ale? +zvedne obočí, protože je mu jasný, že chtěla ještě něco dodat+ Ale co? +zajímá se+ Mám takový dojem, že toho bude ještě hořce litovat. +zasměje se+ No to doufám, že ne. +přikývne s mírně nablblým výrazem, nakloní hlavu na stranu a pozoruje+ To jsem netušil, že se musím explicitně zmínit, co máš mít přesně na sobě. +zasměje se a nechá ji jít se převlíct, zvědav, jestli tentokrát dojde jenom ve vršku, protože to už by taky nemuselo dopadnout dobře :D +
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 12 čer 2013 23:32

+povzdechne si a otevře ústa aby odpověděla, ale pak si to rozmyslí a zase je zavře, než si ještě jednou povzdechne a zavrtí hlavou+ Ale... já jen... jsi si vědom toho, že bych si to všechno mohla dovolit sama? Neber to špatně, já jsem šťastná, že se tak o mě staráš... že mě tak rozmazluješ. Jen nechci abys někdy nabyl dojmu, že jsem s tebou jenom pro peníze, protože takhle to rozhodně není. +vychrlí ze sebe najednou a vypadá poměrně jak ztracené štěně, které chce pomazlit a obejmout, jak dostala strach, že by ho někdy něco takového mohlo napadnout+ Ne, to nemusíš, ale pak se nemůžeš divit, že si neobléknu vše co jsi předpokládal. +zazubí se na něj naprosto nevinně, než zmizí v ložnici. chvíli se přehrabuje v taškách, než najde to co hledala a to těsné tílko s potřebným výstřihem, a když už se o tom zmiňujete, tak ze sebe shodí sukni a oblékne si tílko (přeci si nenecháme kazit průběžné plány :D :pii ) a odhodlaně vystrčí hlavu ze dveří+ Musím ovšem říct, že ty dámy v salonu mají opravdu dobrý vkus. +poznamená naprosto vážně, než se odhodlá vylézt z ložnice, přeci jen je to trošku něco jinýho se před ním producírovat pouze v sukni než pouze v tílku s absencí spodního prádla a zamíří před televizi aby měl dobrý výhled, pomalu se zatačí než se na oko zarazí a zamyšleně si skousne špičku ukazováčku+ Tys chtěl vidět asi obojí najednou co? +koukne na něj na oko zamyšleně+ Tak chvilku ještě si dojdu pro sukni. +v očích jí vesele zajiskří, než začne vyklízet nenápadně pole :D +
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 13 čer 2013 15:44

+zamyšleně ji poslouchá a chvilku vypadá poněkud zmateně, protože to ho vážně nikdy nenapadlo+ To já přece vím. +přikývne překvapeně+ Já ti rád způsobuju radost, bez ohledu na to, jestli to stojí peníze nebo ne. Pro mě... +odmlčí se a chvilku přemýšlí, jak to co nejlíp zformulovat+ Způsob, jakým jsem byl vychovaný... zkrátka peníze jsou pro mě určitou formou vyjádření náklonnosti. Někdy to jinak neumím. Chápeš? +podívá se na ni trochu nejistě, jak mu to není úplně příjemný+ Ehm... to tedy rozhodně. +odkašle si trochu, hodí si nohu přes nohu, aby jisté potíže nebyly tak moc vidět, a pro jistotu si sedne na ruce, pohled pevně fixovaný na její zadek+ Víš, jestli chceš, abych tě opřel o zeď a pořádně tě ojel, stačí si o to říct. +poznamená jen tak mimochodem, ale oči mu jen hrajou+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 13 čer 2013 16:02

+nakloní hlavu mírně na hlavu a pozorně ho nejen poslouchá ale i sleduje+ Oh... +hlesne a chvíli vypadá opravdu zamyšleně, jak nad tím přemýšlí a sestavuje si věci dohromady a promýšlí, co a jestli říct+ ...ano, myslím, že chápu. +pokývá pomalu zamyšleně hlavou+ Budu na to pamatovat. +pousměje se měkce a jemně ho políbí na tvář+ Jen chci abys věděl, že tě miluju takovýho jaký si a peníze na tom nic nezmění. +broukne naprosto upřímně čímž chce říct, že by ho milovala i kdyby žádné peníze neměl a ona by nedostávala tolik drahých a nákladných dárků. kousne se do rtu, aby se nezačala vesele a potěše smát, když vidí jeho reakci, kterou ženu by také něco takového nepotěšilo a s náležitým pohupováním zadečkem zmizí ve dveřích ložnice, kde se vesele rozesměje, když vypustí z úst tak lákavou poznámku+ To je ovšem ale lákavá nabídka. +vykoukne ze dveří a v očích jí jiskří a nejen veselým, než na chvilku zmizí, a když vyjde z ložnice už má na sobě jak horní tak spodní díl, opře se o futro jednu nohu pokrčí a chodlem se o futro zapře a ruce zvedne nad hlavu+ Ale možná si o to nechci říkat. +otočí k němu tvář a v očích jí jiskří+ Možná tě tomu chci vyprovokovat.

(a tohle má na sobě http://www.beashop.cz/img/p/314-859-thickbox.jpg )
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 13 čer 2013 21:49

(velice subtilní. :D :D )
Dobře. Děkuju. +usměje se opravdu vděčně, a stiskne jí ruku, protože to pro něj vážně znamená celkem dost+ No to doufám, lepší už to se mnou nebude. +uculí se, on se kupování nákladných dárků jen tak vzdát neplánuje,taky proto, že si připadá trošku provinile, že se nedovede pořádně vyslovit, a s přimhouřenýma očima sleduje, jak moc ji baví dělat z něj nemyslící hromadu chtíče, vstane tedy a přejde k ní, chytne ji zboku pod ňadry a sjede prsty k boku po celé té ploše odhalené kůže+ No, já to zase rád slyším. +zavrní jí tiše do kůže na krku a přitiskne její boky ke svým, aby cítila přesně jak moc provokuje+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 13 čer 2013 22:04

+zavrtí s něžným úsměvem hlavou, že jako nemusí za nic děkovat, přijde jí to jako samozřejmost přijímat to jaký je a přemýšlet nad tím čemu moc nerozumí, aby to následně mohla alespoň z části pochopit a přijmout+ Ach, no co s tebou mám dělat. +povzdechne si dramaticky, ale v očích jí zajiskří a na rtech se jí objeví široký úsměv, že je patrné, že to nemyslí tak úplně vážně, zejména, když se jí v očích objeví i záblesk něhy. naprosto nenápadně nadšeně se před tím nakrucuje a předvádí své přednosti opřená o futro dveří a jeho reakce jí způsobuje poměrně velký pocit štěstí a nadšení+ Hmn... opravdu? +zabrouká a přivře mírně očka, jak si užívá jeho klouzající prsty po boku a zlehka se zachvěje, když se k ní přitiskne a dá jí tak jasný důkaz toho jaký na něj má vliv+ Když je to tak, tak to bych si o to snad mohla říct. +protáhne s hravostí jako kdyby nad tím jen uvažovala a nebyla rozhodnutá že si o to skutečně řekne a nehty mu zlehka přejede přes tvář a stranu krku+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 14 čer 2013 00:43

+uculuje se, jak se tam předvádí a vystavuje, a představa naprostýho fyzickýho uvolnění se mu po dlouhém dni víc než zamlouvá, nehledě na to, že jeho klín má svý vlastní nápady, jak by to mělo skončit+To bys rozhodně měla. +přikývne vážně+ Jinak hrozí, že nebudu vědět, jak se tě mám dotýkat. +uculí se, popadne ji do náruče a nese si ji do postele, kam ji šoupne mezi polštáře, odstrká peřiny bokem, aby se mu nepletly, a položí se k ní+ Možná tady. +navrhne jakože zamyšleně a prsty jí sklouzne po krku od ucha až k rameni v letmém pohlazení+ Nebo tady? +podívá se na ni zkoumavě, skloní se a vtiskne polibek do loketní jamky+ A nebo tady. +přejede jazykem po rameni a zlehka do něj kousne+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 14 čer 2013 01:00

Něco takového ale nemůže přeci dopustit. +udělá na něj psí očka než se tiše zasměje a obejme ho kolem krku, když jí vezme do náruče a odnáší k posteli, kde se pohodlně uloží a trochu se protahuje jak se nepřestává trošku předvádět, dokud si k ní nelehne+ Hmn... +zamručí tiše a nakloní hlavu na stranu jak nastavuje krk jeho prstům a sleduje jeho počínání s mírně přimhouřenýma očima a rozdmýchávající touhou v žilách, když se zlehka zachvěje ve chvíli kdy jí jemně kousne do ramene+ Musím uznat, že tvoje intuice je úžasná. +zabrouká a natáhne k němu ruku+ Ruku. +vyzve ho měkce a když jí ji půjčí položí svojí dlaň na hřbet jeho ruky a prsty na jeho a přitáhne si jí tak k rameni, aby měla jeho prsty pod kontrolou a mohla je ovládat+ A taky tady. +zabrouká a vede jeho prsty po odhalené kůži těsně nad vrškem vrchního dílu+ Tady. +sklouzne jejich prsty po jednom ňadru přes bradavku zakrytou látkou, na které se na chvilku zdrží než sklouzne níž na břicho+ A rozhodně i tady. +celou dobu sleduje jeho tvář, když zvedne jeho ruku z břicha a položí si jí na koleno, než jeho dlaň navede na stehno pod látku sukně těsně ke svému klínu a kdyby vystoupali prsty výš bylo by zřejmé jak málo jí stačí aby po něm toužila+ Ale nejdřív bych ti doporučila mi sundat oblečení, protože to bych si moc přála. +zabrouká jemně a upře na něj vzrušený, ale přesto jaksi zvláštně něžný pohled+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 14 čer 2013 23:28

Pochopitelně, pro tu jsem znám v mnoha významných kruzích. +zazubí se, a pečlivě sleduje její počínání a mírně se přitom usmívá+ No, to bys měla moc jednoduché ne? +uculí se na ni a opře se na loktech+ Hezky si ho sundej sama. +přimhouří oči, a dívá se, jak se svlíká, a když je konečně nahá, položí ji zpátky do peřin, a napadne ho, že by ji přece jenom měl vzít do nějakýho zajímavýho obchodu, protože začíná být pěkně odrzlá provokatérka :D , a přece jenom si neumí představit, že by nakoupil sám a pak dorazil domů "Miláčku, koupil jsem ti vibrátor!" :D + Hodná. +usměje se spokojeně, skloní se a přejede spičkou jazyka naprosto přesně přes hrot bradavky, zakrouží kolem ní a pak na to vlhký foukne studený, potom dýchne horký a spokojeně pozoruje, co to s ní dělá, nikam nespěchá a hezky si hraje+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 14 čer 2013 23:41

(Ale to by byla velice zajímavá situace :D s nevinným dotazem "A miláčku, proč ta věc vypadá jako tvoje mužská chlouba?" :D )

+tiše se rozverně zasměje, než opět zvážní a upře na něj pohled svých zelených očí+ No tohle... +zatváří se na oko rozčepýřeně jako co si to dovoluje jí odmítnout svléci a chtít aby to udělala sama, ale vzápětí se zatváří poměrně pokorně a na rtech se jí objeví úsměv+ Jak si přeješ. +zabrouká nakonec a posadí se, čelem k němu, aby si stáhla ramínko vršku a prsty si přejede po krku a následně laská každý centimetr odhalené kůže. stáhne si z těla ten kousek látky a dlaněmi přejede po odhalených ňadrech a prsty vyjede výš do vlasů, jak se mu předvádí. zdá se že na to provokování nalezla svůj malý soukromý nadání a jak se zdá, tak ho s radostí využívá :D následně její tělo opustí i sukýnka, kterou si stáhne z boků a dlaněmi zakrouží letmo po stehnech, než ten kousek látky odhodí někam směr druhá strana postele+ Spokojen? +zajímá se měkce a v očích jí svítí vzrušení, když jí uloží zpět do polštářů. prsty mu vplete do vlasů a zlehka se jimi probírá, když se věnuje tomu víc jak příjemnému škádlení pod kterým se zlehka zachvěje a bradavka, které věnuje takovou pozornost, ztvrdne jako by ho vybízela aby pokračoval+ Ty se nebudeš svlékat? +zabrouká a prsty jedné ruky mu přejede po krku k prvnímu knoflíčku košile+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Christianovo patro