od Rebecca Altamirano » 06 čer 2013 22:51
Tak podědila..+uculí se.+ No já si třeba jméno změnila hned po své "změně stavu". +naznačí uvozvky+ Protože se svým původním jménem bych zrovna moc nezapadla. +ušklíbne se pobaveně+ Nene, žádný zkoušení, ani malování terčů na záda. +zavrtí důrazně hlavou.+
Dobré ráno, pane Ho. +usměje se na malého Číňana a v dnešním bdělejším (:D) stavu si ho prohlédne důkladněji. Nakonec se mu zadívá do očí.+ No jo, dnes už bych to asi poznala. +prohlásí nakonec.+ Prima, snad si mě nebudou už náhodní svědci plést s propečenou zombie. +zašklebí se a mávne Manori. Pak se znovu podívá na pana Ho a zvědavě sleduje, co se pod obvazy objeví. Když jsou obvazy dole, zvedne ruku a důkladně si prohlíží plochy stále tenké, narůžovělé nové kůže, která pokryla spálená místa. Opatrně si po jedné z ran přejede prsty. Kůže je stále velmi citlivá, ale je to o dost lepší, než čekala.+ No pěkné...+prohlásí se spokojeným úsměvem.+ ...myslím, že zůstane pár jizviček, ale to nevadí. Vlastně je to docela fajn změna. Moje první upomínka, která mi po zajetí zůstala. +poněkud nepatřičná spokojenost, ale nikdy netvrdila, že je normální:D+ Co myslíš, Kocoure, budu se ještě někomu líbit? +natáhne k němu ruku a koutky jí pobaveně cuknou. Pak trochu zvážní a podívá se na pana Ho.+ Děkuju vám, za vaši péči. Nemyslím, že bych se z toho dostala tak rychle, nebýt vašich..schopností. A nebo možná dostala, ale ne se zdravým rozumem... +zachvěje se, když si uvědomí, jak tenká hranice ji dělila od šílenství.+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it