Okolí Winter house, pláž

Moderátor: Victoria

Re: Okolí domu

Příspěvekod Byron » 16 čer 2013 20:18

Můj favorit je sex z vášně. Znas to najednou se kouknes na toho člověka a víš že se na ni musis vrhnout a libat ji a osoulozit a je to boží. +uculi se na ni+ A je celkem jedno kde. To si vždycky užiju nejvíc. +pokýval hlavou+ Jo je tam málo místa ale to je celkem jedno. Když je vůle tak to jde všude. +zazubi se na ni+ Jo? No to by šlo. Mohli by sme si loď půjčit o Viktora. Brachy Wenai. On ji dpstal k svatbě. Ale třeba taky nějakou dostaneme.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 čer 2013 21:54

Jo. +přikyvuje+ To mám taky ráda. Když je to rychlý, syrový a na dřeň, až z toho šílím, třeba i trochu tvrdší a hlavně strašně intenzivní. +uculí se a oči jí jen svítěj+ Ty bys chtěl loď? Já ti ji koupím jako svatební dar, jestli chceš. +usměje se+ Mně by stačila i maličká, spát můžem pod širým nebem na palubě. +pokrčí rameny, chvilku se vyhřívá, a furt po něm tak pokukuje, až to nakonec nevydrží a vyleze mu na klín+ Jak moc seš spontánní, muži můj budoucí? +zajímá se a pohladí ho po rozpálený kůži+ Protože mám fakt děsnou chuť udělat to někomu pusou na letadlovejch záchodech, a bylo by fajn, kdyby ses přidal. +uculí se na něj a políbí ho, jen tak lehce a hravě+ Oblíkni se, jedem na letiště a koupíme letenky na první letadlo co poletí. +zašeptá mu do ucha, vyskočí a začne hledat svý šaty+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 17 čer 2013 14:31

Tak jo, a já ti mám koupit co jako svatební dar? Letadlo? +uculí se+ Nebo tu čokoládovnu? +zasměje se a když si na něj sedne tak na ni tak koukne a ruce mu jakoby samy od sebe vyhoupnou na její boky+ Já jsem spontánní dost, to se neboj. +vydechne a pohledem ji hltá+ Jo, jdeme! +vyskočí na nohy a začne se taky oblíkat a pak ji chytne za pas a políbí ji+ Vezmeš nás tam? Jsem trochu netrpělivej. +zazubí se na ni a přitiskne se k ní klínem+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 17 čer 2013 14:54

Já si něco vymyslím a dám ti vědět. +zasměje se, natáhne si šaty na už suchý plavky, posbírá jejich věci a pošle je kouzlem domů, nechá si akorát sluneční brejle, klobouk a peněženku, a když ji tak chytne a přitiskne se k ní, vydechne mu do rtů+ Jo. Vezmu. +omotá mu ruce kolem pasu a přemístí je na letiště, přižene se k checkinu jak velká voda a koupí jim dvě letenky na první let mezievropskej let, pač nemaj pasy, ani nekouká, kam to je, a když dostane palubky, odtáhne ho k tomu správnýmu gatu a než začnou pouštět do letadla, radši si sedne naproti němu, aby se nemohli moc osahávat a jen po něm děsně nenápadně pokukuje a oči jí jen svítěj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 26 srp 2013 01:17

+vesele se na něj uculí, ale moc dobře ví, že o některých tématech se před dětmi nemluví, takže dál mlčí+ Páni to je péče. +protáhne vesele, když se k ní oba vrhnou, aby jí namazali záda, takže se usadí tak, aby k ní mohli oba dva a raději ani nechce vědět jak moc bíle její záda vypadají, i když má pocit, že slunce nemá šanci se její kůže vůbec dotknout. jakmile jí je oznámeno, že je mazání u konce vyskočí vesele na nohy a oba líbne na tvář jako díky a pobere tašku, než Chris Van nasadí žabky vyběhne nadšeně před dům+ Tak kde jste vy dva? Nějak dlouho vám to trvá. +zavolá na ně vesele, jak se těší na pláž jak malý dítě a natáhne k nim ruku, jestli se za ní někdo chytne nebo jestli oba budou pobíhat kolem ní+ Takže Van... ty umíš plavat? +koukne na ní zvědavě, protože tak nějak ztrácí přehled o tom v kolika letech se děti něco takového učí+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 26 srp 2013 15:31

Slunce se tě vůbec ani nedotkne. +zazubí se, když aspoň trochu rozmažou tu tlustou vrstvu, co má na zádech, pomůže Van ze schodů dolů, a upraví jí klobouček, aby jí nesvítilo do očí+ Neumí, má krásný princeznovský křídla a kruh do vody, viď? +usměje se na ni a Van přikyvuje a začne hned vykládat, jakou mají barvu+ Naučí ji to až bude trošku starší. +uculí se a jdou mezi stromy, až začne na konci lesíka prosvítat pláž s bílým pískem a za ní krásně modrý klidný moře+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 26 srp 2013 15:40

Skvělé aspoň neskončím jako černoch. +zazubí se na ně věsele+ Křídla? +koukne na něj nechápavě, jako jestli oškubali nějakou slepici nebo co tím myslí, ale pak zaujatě Van poslouchá, když jí vypráví o barvách vodních pomůcek+ Tak u toho chci být. +zasměje se tiše, jak si ty dva představí a trošku uvažuje nad tím jestli by se Van spíš nepodařilo tátu utopit než by jí naučil plavat+ Hele, už jsme tady. +zazubí se na ně vesele+ Tak schválně.... +protáhne hravě a dramaticky+ ...kdo tam bude první?! +vyjekne vesele a rozeběhne se směrem k pláži, když už jsou jen od ní kousek a zpomalí natolik, aby Van běžela před ní a samozřejmě aby ona vyhrála+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 26 srp 2013 19:28

no nafukovací, aby nešla pod vodu. +pousměje se, nicméně jsou to křídla vytvořená tak, aby vypadala jako opravdická a Van byla jako vodní víla+ Bude mít učitele, viď princezno? Musím se na to zeptat mamky. +mrkne na dcerku+ Obvykle bývá jeden učitel na umělecké věci, piano, vyšívání, tanec, a tak dále, jeden na pohyb, to znamená střelbu, jízdu na koni, plavání. A pak jeden na vědomostní předměty. +usměje se, a musí se culit, jak se holky honí, a hlavně jak se Van raduje, když vyhraje+ Jenom na kraj, ať nemáš vodu výš jak nad kolena. +varuje ji, když se hned žene k moři, a po očku ji sleduje, zatímco rozkládá lehátka a slunečník+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Christian » 26 srp 2013 19:28

no nafukovací, aby nešla pod vodu. +pousměje se, nicméně jsou to křídla vytvořená tak, aby vypadala jako opravdická a Van byla jako vodní víla+ Bude mít učitele, viď princezno? Musím se na to zeptat mamky. +mrkne na dcerku+ Obvykle bývá jeden učitel na umělecké věci, piano, vyšívání, tanec, a tak dále, jeden na pohyb, to znamená střelbu, jízdu na koni, plavání. A pak jeden na vědomostní předměty. +usměje se, a musí se culit, jak se holky honí, a hlavně jak se Van raduje, když vyhraje+ Jenom na kraj, ať nemáš vodu výš jak nad kolena. +varuje ji, když se hned žene k moři, a po očku ji sleduje, zatímco rozkládá lehátka a slunečník+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 26 srp 2013 19:36

Ahá, takhle. +protáhne a snaží si to představit, ale raději nakonec dojde k závěru, že se nechá překvapit+ Učitele? +koukne na něj trošku zmateně+ Proč jí to nenaučíš sám? +vypadá poměrně ztraceně a zmateně, protože očekávala, že jí něco z toho bude učit on jako otec, jí tedy učili učitelé ale proto, že její otec byl poněkud nedostupný zejména přes den. běží s Van k pláži a chvílema jí dožene a polechtá, než zase zpomalí, aby mohla dohnat a nakonec nechat na pláž doběhnout jako první+ Pff... tedy holka... vyhrálas. +padne na kolena a zatváří se zdrceně a splaveně jako by běželi míle a dělá na ní obličeje+ Ukaž pomůžu ti. +natáhne se pro tašku a vyndá z ní osušky, který natáhne přes lehátka a potom skopne boty a stáhne ze sebe letní šaty, který složí do tašky a taky přitom pokukuje po Van+ Tak co? +protáhne se+ Jdeme taky do vody? +zazubí se na něj vesele a děsně nenápadne začne couvat k moři+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Winter house