od Jasmine Clarvik » 25 čer 2013 18:59
Hmn... já nevím. Holky říkali, že má určitě plyšový tělo, tak se to.. to... zjišťovalo. +zazubí se naprosto nevinně+ Nevadí, ale neříkej jí, že to víš. Slíbila jsem jí, že ti to neřeknu, abyste si spolu mohli popovídat. +vykulí na něj očka, když si uvědomí, co vykecala+ A vy si musíte popovídat. Má tě ráda, vážně. +pokyvuje vědoucně hlavou+ No protože to... protože jsem potřebovala další ženský náhled na situaci... a taky jsem v sobě měla maličkatýho panáka tequily. +nenápadně na prstech ukáže čtyři a upře na něj psí pohled+ Nic jsem ti neřekla, protože kdybych ti něco řekla, tak by to nebylo tak jako kdybych si o to neřekla a ty bys pak na to nepřišel sám, protože kdybych se o tom zmínila, tak by to bylo jako kdybych si o to řekla a nebylo by to z tvojí hlavy. Chápeš? +vykulí očka námahou, jak to ze sebe vychrlila+ Tak to je dobrý nápad. Ty máš samý skvělý nápady. +usměje se na něj jak sluníčko+ Kam na ně chodíš? +zajímá se vesele a pak nadšeně pokývá hlavou, když jí uklidní a obejme ho kolem pasu, než je nucena vlézt si pod sprchu kde prská vodu, když jí na ní pustí, ale ten alkoholový opar trošku ustoupí a aspoň se s ní přestane místnost houpat+ To mě tak děsně mrzí. +zatváří se přesmutněle+ Ale já ti to zítra vynahradím, slibuju. +pověsí se mu na krk jak vyleze ze sprchy, takže ho trošku zmáčí a přitulí se mu k rameni, když jí zvedne do náručí+ Ty si na mě tak děsně hodnej. +zabrouká a jak leží v posteli tak se jí zdá, že je jí nějaký vedro, tak se nenápadně odkopá+