Zpovědnice

Napište, co máte zrovna na jazyku

Re: Zpovědnice

Příspěvekod Manori » 25 čer 2013 15:50

lach, za kočku by měl být příplatek :lol: asi tak, kde by v Brně a okolí bylo ubytování za 200 s jídlem...a mě odpadla dovolená, tak ušetřený love odložím klidně za víkend v Brně ;)
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx Lupin » 25 čer 2013 16:13

Já jsem tohle vůbec neřešila, samozřejmě, že Beuška nám dala cenu úplně skvělou. Ale i kdyby byla vyšší (čistě teoreticky :D ), přijela bych, protože se na ten víkend s vámi už moc těším. :Love
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 25 čer 2013 18:07

Tak to su ráda, dámy! :Love Opravdu bych nerada..víte co.. Tak hlavně jinde na tom vydělávají, což dělá podstatnej rozdíl... No mazlivá kočička...až vás podrápe, máte v ceně i tinkturu :pii :hug2:

No Styx jestli budou pokračovat v trendu jen výš, jen výš, příště už to víc třeba i bude :?

Každopádně mám dva dotazy: dojede Meg? a Jíte pohanku jako přílohu?
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 25 čer 2013 18:18

žiši... jsem četla yohanku jako přílohu. :roll: :D Já to nikdy nejedla, ale pokud to není drůbež nebo ryba, tak to klidně ochutnám. :D
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Manori » 25 čer 2013 18:19

No tak jasně...ono co, je nás dost, něco sníme atd, takže to je pochopitelný...

Meg prý jo. Ozve se sem ;)

Pohanka? No když na to samým zdravím neumřu, tak klidně. :D (Styx lááách)
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod yohannka » 25 čer 2013 18:25

tak já jedla pohanku jenom na sladko a moc důvěry ani k sladké verzi nemaje.. ale třeba mě překvapíš a bude dobrá! (hlavně když nebude chutnat jako kroupy) Nicméně umím jíst jídla i bez příloh, nebo i přílohy bez jídla...takže pohodaa

jo a jestli chcete papat yohannku, tak teda nevim co obětuju, ale nějaký špíčky se najdou!
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 25 čer 2013 18:30

Sem líná se přehlašovat, takže.... nad cenou jsem dosud ani nepřemýšlela a rozhodně nemám dojem, že by to bylo moc. Naprosto chápu, že s náma budou výdaje ;) :)

A vůbec netuším co je to pohanka, nikdy jsem to nejedla a ten název se mi moc nelíbí, ale kdo ví třeba to bude dobrý :D Pokud mi k tomu nedáte játra tedy :pii
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Manori » 25 čer 2013 18:47

Nef: když budou játra, tak držíme hladovku :lol: to a špenát. Dva nepřátele č. 1. :lol:
Manori
Site Admin

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 25 čer 2013 19:03

Man: Je hezké vědět že v tom člověk není sám... mám připravit nějaký protestní transparent? :lol: No já špenát docela můžu, ale zase bojuju s fazolema, rajčatama a dalšíma věcma, ale jinak sežeru všechno :D
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Beatrix » 25 čer 2013 19:07

To je nápad! Ogrilujeme yohannku! :D
(to by byl chudej pokrm teda ale...)

Guut děvčata...takže pohanka nebude :cry: Ona je taková fajn na přípravu, tak sem si říkala, že si ušetříme práci, ale kydnem k tomu teda třeba brambory - ty snad jíte všichni? Mně teda chutná..už tím, že víceméně nijak výrazně nechutná...ale znásilńovat to nebudem. (a právěže si ju moc nedovedu představit nasladko při jejím aroma...)

Styx - drůbež??? Ty nejíš kuřata?

Játra ani špenát nebudou ;)

Tak já prozradím prozatímní plán na menu, ať si můžete kdyžtak křičet (není problém nahradit jednu porci bo tak...nebo i všechny...)

Pátek - oběd: lasagne (esi se zadaří...)
večeře: kuřecí řízky naložený v jogurtu + teda ta nepohanka :hug2: (brambory?)

- a jestli pak půjdem na procházku večer, tak se můžem stavit na to pivo...pohár..sodovku..nebo nemusíme vůbec, záleží na vás...

Sobota - oběd: buď rýžový nákyp, nebo buchtičky s krémem
večeře: špekáčky + chleba/rohlíky (to byste taky mohly nenápadně sdělit postupně kdo co k tomu chcete...a kdo si k tomu dá pivo?)

Neděle - oběd: Kuřecí stehna + rýže asi..případně chleba..
A jestli budu tak hodná a šikovná, tak bych vám na cestu zatoustovala nějaký ty tousty

- snídaně nějak ošéfujem za pochodu... - všichni jíme eidam a salám? a má někdo něco proti tvarohu?

A opět zdůrazňuju, že by bylo fajn vědět kdo kdy dorazí a odrazí, abych mohla naplánovat porce...

(PS: Fazole určitě!!! nebudou :hell: a rajčata jestli už budou v zahradě hotový tak jen jako příloha... - "kečup-protlak" v lasagních by vadil? v případě, že bys dojela v pátek už na oběd...?)
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Zpovědnice